|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:50 am
opcy Kaio-sama Gosiak bo mozna :] nie zrazaj sie tak na poczatku Ah dziekuje, czyli nie zwracac uwagi na cukierkowe pokemoniarstwo w srod tutejszych przedstawicielek plci pieknej ?ooo jeden z tych "powaznych" eek stare ... skad sie tacy loodzie biorą xp my tu z otwartymi ramionami a to przylazi i krytykooje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaa bo unektorzy jak nieznaja innych to napoczatku to zdystansowani sa :] ale trzeba sie przyzwyczaic :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja kupilem przed pol godziny i juz mam tylko 150, ale jak cos bede mial i sie przypomnisz to ci pomoge. W imie lesnych elfow!!!
Ojejcia dziemki 4laugh Lesne elfy rulez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaio-sama Kukus opcy Kaio-sama: taka rada... uruchom sobie PMki bardzo dobra rada A w czym mi to pomoże ? Niejestem drentwy tylko na spokojnie pytam i zwracam uwageludziska beda mogli ci Private Message wysylac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:51 am
Kaio-sama Kukus opcy Kaio-sama: taka rada... uruchom sobie PMki bardzo dobra rada A w czym mi to pomoże ? Niejestem drentwy tylko na spokojnie pytam i zwracam uwagemożesz prywatnie z kimś pogadać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:51 am
Kaio-sama Gosiak bo mozna :] nie zrazaj sie tak na poczatku Ah dziekuje, czyli nie zwracac uwagi na cukierkowe pokemoniarstwo w srod tutejszych przedstawicielek plci pieknej ?ooo ty kcesh zobaczyc cos slodkiego w wykonaniu plci pieknej.. *wyjmuje noze z kieszweni* i jak???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:52 am
wie ktos jak zrobic random sig? a moze szybki link do instrukcji? "Thanks from the mountain" (taki zarcik sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus opcy Kaio-sama: taka rada... uruchom sobie PMki bardzo dobra rada hejka Kukus ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy Kaio-sama Gosiak bo mozna :] nie zrazaj sie tak na poczatku Ah dziekuje, czyli nie zwracac uwagi na cukierkowe pokemoniarstwo w srod tutejszych przedstawicielek plci pieknej ?ooo jeden z tych "powaznych" eek stare ... skad sie tacy loodzie biorą xp my tu z otwartymi ramionami a to przylazi i krytykooje xp też chciałam być miła 3nodding i też to zignorował. tacy ludzie umią zdołować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:53 am
Baliaur Kaio-sama Gosiak bo mozna :] nie zrazaj sie tak na poczatku Ah dziekuje, czyli nie zwracac uwagi na cukierkowe pokemoniarstwo w srod tutejszych przedstawicielek plci pieknej ?ooo ty kcesh zobaczyc cos slodkiego w wykonaniu plci pieknej.. *wyjmuje noze z kieszweni* i jak??? *staje obok niej z fireballkiem w rekach* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek Lethiel opcy Kaio-sama Gosiak bo mozna :] nie zrazaj sie tak na poczatku Ah dziekuje, czyli nie zwracac uwagi na cukierkowe pokemoniarstwo w srod tutejszych przedstawicielek plci pieknej ?ooo jeden z tych "powaznych" eek stare ... skad sie tacy loodzie biorą xp my tu z otwartymi ramionami a to przylazi i krytykooje xp też chciałam być miła 3nodding i też to zignorował. tacy ludzie umią zdołować *przytuuul* nie zwracaj na niego uwagi.. dziwny jakis ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek Kaio-sama Kukus opcy Kaio-sama: taka rada... uruchom sobie PMki bardzo dobra rada A w czym mi to pomoże ? Niejestem drentwy tylko na spokojnie pytam i zwracam uwagemożesz prywatnie z kimś pogadać no z tym to roznie bywa... bo ja mam uruchomione ale jak wysylam to odbiorcy: a)pokazuje sie kopertka ale zadnych wiadomosci nie dostaje b)nie pokazuje sie nawet kopertka domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:55 am
Baliaur Kaio-sama Gosiak bo mozna :] nie zrazaj sie tak na poczatku Ah dziekuje, czyli nie zwracac uwagi na cukierkowe pokemoniarstwo w srod tutejszych przedstawicielek plci pieknej ?ooo ty kcesh zobaczyc cos slodkiego w wykonaniu plci pieknej.. *wyjmuje noze z kieszweni* i jak??? bedziesz robila ciasteczka blaugh jak tak to ja teeez chce biggrin mogą byc kokosowe albo takie fajne z orzeskami zeby w zebach strzelaly ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:56 am
Lethiel Baliaur Kaio-sama Gosiak bo mozna :] nie zrazaj sie tak na poczatku Ah dziekuje, czyli nie zwracac uwagi na cukierkowe pokemoniarstwo w srod tutejszych przedstawicielek plci pieknej ?ooo ty kcesh zobaczyc cos slodkiego w wykonaniu plci pieknej.. *wyjmuje noze z kieszweni* i jak??? *staje obok niej z fireballkiem w rekach* stare nio wlasnie.... *patrzy na swoje glany* one tesh sie moga przydac jakby cio xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|