|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:43 am
Kaio-sama opcy Kaio-sama Witajcie jestem Kaio. "Kłania się" bryyy... A mowili mi, że mozna tu miło pogadać. ten bry tamta dziwnie "pishe" blaugh .. kto moowil ?? O.o ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:44 am
Kaio-sama opcy Kaio-sama Witajcie jestem Kaio. "Kłania się" bryyy... A mowili mi, że mozna tu miło pogadać. ten bry tamta dziwnie "pishe"bo mozna :] nie zrazaj sie tak na poczatku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek Kaio-sama Witajcie jestem Kaio. "Kłania się" witaj miły nieznajomy heart *żuca sie mu na szyje* stare Kolejna przytulanka, czesc. Setsuna Dragonclaw ta jak bede miał czas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...Psycho! Groupie! Cocaine! Crazy! ...Psycho! Groupie! Cocaine! Crazy! ...Psycho! Groupie! Coke!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Baliaur racqel niunius ty mash w sygnaturce txt Muse *rzuca sie na szyjke* jak fajniusio 3nodding (ja znam txt z prawie calej tej pllyty na pamiec blaugh blaugh ) oooo prosze! chyba sie zaprzyjaznimy mloda damo, a MUSE to dobry zespol jest. Aktualnie najlepszy w skali planety. Absolution na razie najlepszy. Chcialem wyskoczyc na ich koncert, ale ostatnio od grudnia nie graja jakos w UK, najblizszy dopiero za 2, moze 3 m-ce, snifff... ja tesh ciem.... crying "wash the blood of Ur hands this time she won't understand" heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:46 am
Gosiak bo mozna :] nie zrazaj sie tak na poczatku Ah dziekuje, czyli nie zwracac uwagi na cukierkowe pokemoniarstwo w srod tutejszych przedstawicielek plci pieknej ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:46 am
Kaio-sama: taka rada... uruchom sobie PMki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:47 am
Kaio-sama opcy Kaio-sama Witajcie jestem Kaio. "Kłania się" bryyy... A mowili mi, że mozna tu miło pogadać. ten bry tamta dziwnie "pishe"ee... nowy coś ty taki drentwy?? my cie tu przyjmujemy jak starego bywalca a ty masz wonty stare weż odstresuj sie połuw np. rybki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a przeste uszy to sie lepiej sluchy czy cuś? :] bo ja niedosluch w sumie ;D tzn to co nie trzeba to slysze a to co wazne przemyka mi gdzies taaaam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kaio-sama: taka rada... uruchom sobie PMki bardzo dobra rada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaio-sama Kopciuszek Kaio-sama Witajcie jestem Kaio. "Kłania się" witaj miły nieznajomy heart *żuca sie mu na szyje* stare Kolejna przytulanka, czesc. Setsuna Dragonclaw ta jak bede miał czasjak bedziesz mial czas stare bylo juz kilku takich... zgadnij co sie z nimi stalo stare a poza tym, nie musisz byc taki "to zle, tamto jeszcze gorsze, wszystko tu jest do bani" stare i moze wystarczy Setsuna... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:48 am
Kaio-sama Gosiak bo mozna :] nie zrazaj sie tak na poczatku Ah dziekuje, czyli nie zwracac uwagi na cukierkowe pokemoniarstwo w srod tutejszych przedstawicielek plci pieknej ?ooo jeden z tych "powaznych" eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:49 am
Kukus opcy Kaio-sama: taka rada... uruchom sobie PMki bardzo dobra rada A w czym mi to pomoże ? Niejestem drentwy tylko na spokojnie pytam i zwracam uwage
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|