|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:26 am
MoonInverse Lavagetas_heqetai MoonInverse Witajcie! Wrocilam! 4laugh Pamietacie mnie jeszcze? sisterka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj!!!!!!! 4laugh Braciak!!!! 4laugh Czemu Cie na gadu ni ma? blaugh jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:27 am
sisterka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj!!!!!!! 4laugh
Braciak!!!! 4laugh Czemu Cie na gadu ni ma? blaugh jestem xd
O ty nedobry! Ukrywasz siem! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:28 am
xd whee ze tesh wczesniej nie zwroocilam na nie uwagi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:29 am
Lethiel xd whee ze tesh wczesniej nie zwroocilam na nie uwagi xd Jak to jest, ze wszyscy maja uszy? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:30 am
Lethiel xd whee ze tesh wczesniej nie zwroocilam na nie uwagi xd i ty tez juz masz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:30 am
MoonInverse Lethiel xd whee ze tesh wczesniej nie zwroocilam na nie uwagi xd Jak to jest, ze wszyscy maja uszy? eek nie wiem.. jakos tak blaugh ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:32 am
MoonInverse Lethiel xd whee ze tesh wczesniej nie zwroocilam na nie uwagi xd Jak to jest, ze wszyscy maja uszy? eek Zeby tez takie miec trzeba isc do lesnych elfow, wiesz, za siedmioma gorami itd. i ladnie poprosic, prosbe swoja najlepiej wspomoc woreczkiem zlota 4200 monet. pfff Od kiedy to sie elfy skomercjalizowaly prosze mi powiedziec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:33 am
racqel niunius ty mash w sygnaturce txt Muse *rzuca sie na szyjke* jak fajniusio 3nodding (ja znam txt z prawie calej tej pllyty na pamiec blaugh blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:33 am
Witajcie jestem Kaio. "Kłania się"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaio-sama Witajcie jestem Kaio. "Kłania się" O.o yay !! nastepny nowy whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeby tez takie miec trzeba isc do lesnych elfow, wiesz, za siedmioma gorami itd. i ladnie poprosic, prosbe swoja najlepiej wspomoc woreczkiem zlota 4200 monet. pfff
Od kiedy to sie elfy skomercjalizowaly prosze mi powiedziec
ILE ZŁOTA???!!! *szczekoopad totalny* No jasne... A to mi ma z nieba taka suma spasc czy co? O.o Ja mam ledwo 700 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:36 am
Kaio-sama Witajcie jestem Kaio. "Kłania się" Witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:36 am
Kaio-sama Witajcie jestem Kaio. "Kłania się" Witka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:37 am
Kaio-sama Witajcie jestem Kaio. "Kłania się" elo "whispers trapped beneath my pillow won't let me sllep Your memory I know U R in this room"heyka Setsu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|