|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:19 am
Ja- Yosei ...co tam porabiacie, ludziska? ...ohayo! heyka ja wlasnie dochodze do wniosku ze znowu bede pisac do szuflady sweatdrop xp hey racqel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:19 am
racqel uh uh uh * wbiega zdyszany * no, i juz spowrotem siemanko wszyscy !! witaj spowrotem whee ooo.. masz uszki O.o *oglada uszy* yay whee whee wiecej elfoow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:20 am
Witajcie! Wrocilam! 4laugh Pamietacie mnie jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MoonInverse Witajcie! Wróciłam! 4laugh Pamiętacie mnie jeszcze? pamietam whee whee whee *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel racqel uh uh uh * wbiega zdyszany * no, i juz spowrotem siemanko wszyscy !! witaj spowrotem whee ooo.. masz uszki O.o *oglada uszy* yay whee whee wiecej elfoow wink a moich to nie ogladasz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:23 am
*tula Lethiel* Milo Cie widziec! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MoonInverse Witajcie! Wrocilam! 4laugh Pamietacie mnie jeszcze? pamietamy Yosei to ja zakladam zwiazek kamikadze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MoonInverse Witajcie! Wrocilam! 4laugh Pamietacie mnie jeszcze? sisterka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj!!!!!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel racqel uh uh uh * wbiega zdyszany * no, i juz spowrotem siemanko wszyscy !! witaj spowrotem whee ooo.. masz uszki O.o *oglada uszy* yay whee whee wiecej elfoow wink No wlasnie Kukus, u elfow bylem po zaopatrzenie, napoje, slodycze i takie tam mi przyczepili. I teraz moge sie juz po lesie bezkarnie krecic hahahah. A co sie dzialo jak mnie nie bylo? cos ciekawego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:24 am
Lavagetas_heqetai Lethiel racqel uh uh uh * wbiega zdyszany * no, i juz spowrotem siemanko wszyscy !! witaj spowrotem whee ooo.. masz uszki O.o *oglada uszy* yay whee whee wiecej elfoow wink a moich to nie ogladasz crying twoje jush widzialam blaugh xd *przytuuuuul* śliiiiiiiiiczne whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:25 am
Lavagetas_heqetai MoonInverse Witajcie! Wrocilam! 4laugh Pamietacie mnie jeszcze? sisterka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj!!!!!!! 4laugh Braciak!!!! 4laugh Czemu Cie na gadu ni ma? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:25 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel racqel uh uh uh * wbiega zdyszany * no, i juz spowrotem siemanko wszyscy !! witaj spowrotem whee ooo.. masz uszki O.o *oglada uszy* yay whee whee wiecej elfoow wink a moich to nie ogladasz crying twoje jush widzialam blaugh xd *przytuuuuul* śliiiiiiiiiczne whee xd No! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|