|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:03 am
Rynn the Vampire sorki Bal, ale nie możesz go zabić, bo jak mnie znów osa dziabnie to mnie nie będzie miał kto na ramie wozić... ja mu tylko groze xp najwyzej go ozdobie xp paroma bliznami twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:04 am
Rynn the Vampire sorki Bal, ale nie możesz go zabić, bo jak mnie znów osa dziabnie to mnie nie będzie miał kto na ramie wozić... XDDDDDDD dowiedzialas sie czy jestes uczulona tylko na osy czy na pszczoly i szerszenie tez wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:08 am
Sayokun Rynn the Vampire sorki Bal, ale nie możesz go zabić, bo jak mnie znów osa dziabnie to mnie nie będzie miał kto na ramie wozić... XDDDDDDD dowiedzialas sie czy jestes uczulona tylko na osy czy na pszczoly i szerszenie tez wink szerszeń mnie jeszcze nigdy nie dziabnął, jak mnie dziabały pszczoły to jakoś nie puchłam nigdy...Jess sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun mozesz mnie spalic jak ci sie uda ee tam.. ja kce tylko troshku pomeczyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Zdrastwujtie Tawarisze ! :c) 4laugh *przytuuuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:09 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire sorki Bal, ale nie możesz go zabić, bo jak mnie znów osa dziabnie to mnie nie będzie miał kto na ramie wozić... XDDDDDDD dowiedzialas sie czy jestes uczulona tylko na osy czy na pszczoly i szerszenie tez wink szerszeń mnie jeszcze nigdy nie dziabnął, jak mnie dziabały pszczoły to jakoś nie puchłam nigdy...Jess sweatdrop sprawdzimy w sierakowie bo gniazdo szerszeni jest nad sauna kolo domku marasa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:09 am
Lavagetas_heqetai Zdrastwujtie Tawarisze ! :c) heyka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:11 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Zdrastwujtie Tawarisze ! :c) 4laugh *przytuuuuuuul* witaj whee Lethiczuniesienieczka XD witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:14 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Zdrastwujtie Tawarisze ! :c) 4laugh *przytuuuuuuul* witaj whee Lethiczuniesienieczka XD witaj 4laugh ojejq jejq jej whee whee whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:14 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Zdrastwujtie Tawarisze ! :c) 4laugh *przytuuuuuuul* witaj whee Lethiczuniesienieczka XD witaj 4laugh a ty coś się tak zebrał na extremalne zdrobnienia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:15 am
uh uh uh
* wbiega zdyszany *
no, i juz spowrotem
siemanko wszyscy !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:16 am
...co tam porabiacie, ludziska? ...ohayo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:16 am
Kukus Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Zdrastwujtie Tawarisze ! :c) 4laugh *przytuuuuuuul* witaj whee Lethiczuniesienieczka XD witaj 4laugh a ty coś się tak zebrał na extremalne zdrobnienia? bo jej nick swietnie sie do tego nadaje, a mnie rozkladaja na obie lopatki takie zdrobnienia :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:18 am
racqel uh uh uh * wbiega zdyszany * no, i juz spowrotem siemanko wszyscy !! trochę czasu cię nie było... gdzie zniknąłeś? jeśli można wiedzieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:18 am
Kukus Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Zdrastwujtie Tawarisze ! :c) 4laugh *przytuuuuuuul* witaj whee Lethiczuniesienieczka XD witaj 4laugh a ty coś się tak zebrał na extremalne zdrobnienia? hieh.. calkiem mile zdrobnienia xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|