|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:40 am
Kiart Kopciuszek witam wszystkich. Co sie stało eek WItaj... *podaje pudełko nowiutkich świeczek*prosze heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:42 am
Sei chan *Wykopuje z kanapy blue gift boxa*Otworz sie scream kolejny piorun trafil w paczuszke XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:43 am
Sayokun Sei chan *Wykopuje z kanapy blue gift boxa*Otworz sie scream kolejny piorun trafil w paczuszke XD Otworzyło sie Nyu=^_^= To juz drugi dzisiaj Nyu=^_^=*Wyciaga flower wirst band*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:44 am
puszka xp puszka stressed puszka scream puszka gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:45 am
Kopciuszek Kiart Kopciuszek witam wszystkich. Co sie stało eek WItaj... *podaje pudełko nowiutkich świeczek*prosze heart Thanks.... :bierze pudeleczko: wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:46 am
Rynn the Vampire Lena, ja już w sumie mam okołoośmiuset chyba xd XDDD Spróbuj najpierw kupić f bait i połowić na bassken 3nodding Kukus, co cię tak umilkło? Say, jeszcze mi tylko brakuje po dziewięć troutów do hełmu ^+^ łowiłem... ale jakoś kiepski w to jestem tylko na bass'ken mi idzie... na pozostałych nic nie łapię sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:46 am
Sayokun puszka xp puszka stressed puszka scream puszka gonk Nyu O.o Spokojnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:47 am
Sei chan Sayokun puszka xp puszka stressed puszka scream puszka gonk Nyu O.o Spokojnie sweatdrop mam podobnie z oponami.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Rynn the Vampire Lena, ja już w sumie mam okołoośmiuset chyba xd XDDD Spróbuj najpierw kupić f bait i połowić na bassken 3nodding Kukus, co cię tak umilkło? Say, jeszcze mi tylko brakuje po dziewięć troutów do hełmu ^+^ łowiłem... ale jakoś kiepski w to jestem tylko na bass'ken mi idzie... na pozostałych nic nie łapię sweatdrop Ah tam, marudzisz...każdy od bassken zaczynał ^_^; ja teraz siedzę na gambino, jakoś tam mi najbardziej pasuje...desperacko chcę tuna helmet gonk heart Nie załamuj się Kuksiu, łów dalej ^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun puszka xp puszka stressed puszka scream puszka gonk Nyu O.o Spokojnie sweatdrop but sweatdrop peboo smile zmiezamy w dobra strone XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:48 am
Sayokun Sei chan Sayokun puszka xp puszka stressed puszka scream puszka gonk Nyu O.o Spokojnie sweatdrop but sweatdrop peboo smile zmiezamy w dobra strone XD Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:49 am