|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:29 am
Sayokun Sei chan *Wylewa wode na kabelki i chowa się w kanapie*Nyu=^_^= eek ja w tej kanapie schowalem piorunochron jak w to pie$%#nie to koniec z sei xp *Wywala piorunochron*To mój schowek Nyu scream *Słychac huk*.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:29 am
Rynn the Vampire Lena, ja już w sumie mam okołoośmiuset chyba xd XDDD Spróbuj najpierw kupić f bait i połowić na bassken 3nodding Kukus, co cię tak umilkło? Say, jeszcze mi tylko brakuje po dziewięć troutów do hełmu ^+^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:31 am
Sei chan Sayokun Sei chan *Wylewa wode na kabelki i chowa się w kanapie*Nyu=^_^= eek ja w tej kanapie schowalem piorunochron jak w to pie$%#nie to koniec z sei xp *Wywala piorunochron*To mój schowek Nyu scream *Słychac huk*....... piorunochron leci w strone rynn... za nim prad XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:33 am
Rynn the Vampire Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Wylewa wode na kabelki i chowa się w kanapie*Nyu=^_^= eek ja w tej kanapie schowalem piorunochron jak w to pie$%#nie to koniec z sei xp *Wywala piorunochron*To mój schowek Nyu scream *Słychac huk*....... piorunochron leci w strone rynn... za nim prad XD <łapie piorunochron w zęby i zjada. Forumuje z prądu puszystego demonka kto sadza sobie na ramienu.>No. Niech się nazywa Samael... 'samela trafia kilkaset voltow XD '
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:35 am
Sayokun Rynn the Vampire Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Wylewa wode na kabelki i chowa się w kanapie*Nyu=^_^= eek ja w tej kanapie schowalem piorunochron jak w to pie$%#nie to koniec z sei xp *Wywala piorunochron*To mój schowek Nyu scream *Słychac huk*....... piorunochron leci w strone rynn... za nim prad XD <łapie piorunochron w zęby i zjada. Forumuje z prądu puszystego demonka kto sadza sobie na ramienu.>No. Niech się nazywa Samael... 'samela trafia kilkaset voltow XD ' To Samael jest tymi kilkuset voltami...on jest zrobiony z prądu ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:35 am
Sayokun 'samela trafia kilkaset voltow XD ' *Wychyla lebek z kanapy*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:36 am
Rynn the Vampire To Samael jest tymi kilkuset voltami...on jest zrobiony z prądu ^_^ swieci sie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:37 am
witam wszystkich. Co sie stało eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mhmm...??
Swiatlo przygasa ...
:szuka swieczek...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:38 am
Kopciuszek witam wszystkich. Co sie stało eek WItaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|