|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:17 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! ELo... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:18 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! *przytuuuuul* witaj whee whee whee whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:18 am
Sayokun xp i tak byl zepsuty 'dzwoni' haloo nowa wierze tez *Przyglada sie wystajacym kabelkom*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:19 am
Sei chan Sayokun xp i tak byl zepsuty 'dzwoni' haloo nowa wierze tez *Przyglada sie wystajacym kabelkom*Nyu=^_^= eek 'patrzy na iskry z kabelkow' sei nie dotykaj scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:20 am
Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! *przytuuuuul* witaj whee whee whee whee 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:21 am
Sayokun Sei chan Sayokun xp i tak byl zepsuty 'dzwoni' haloo nowa wierze tez *Przyglada sie wystajacym kabelkom*Nyu=^_^= eek 'patrzy na iskry z kabelkow' sei nie dotykaj scream gonk *Wyciąga kubelek z woda*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:22 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun xp i tak byl zepsuty 'dzwoni' haloo nowa wierze tez *Przyglada sie wystajacym kabelkom*Nyu=^_^= eek 'patrzy na iskry z kabelkow' sei nie dotykaj scream gonk *Wyciąga kubelek z woda*Nyu=^_^= xp idzie do biblioteki wskrzeszanie kotolakow... gdzie to bylo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:24 am
Sayokun xp idzie do biblioteki wskrzeszanie kotolakow... gdzie to bylo.... *Wylewa wode na kabelki i chowa się w kanapie*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:24 am
hej, mam pytanie, czy udało wam sie kiedys złowić w gaji rybę?? Ja wydałam 300g na głup;ią wędkę i przynęty i nic!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:26 am
Sei chan *Wylewa wode na kabelki i chowa się w kanapie*Nyu=^_^= eek ja w tej kanapie schowalem piorunochron jak w to pie$%#nie to koniec z sei xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ hej, mam pytanie, czy udało wam sie kiedys złowić w gaji rybę?? Ja wydałam 300g na głup;ią wędkę i przynęty i nic! stare Tak jakby... podpowiedź: to był właśnie sarkazm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:27 am
Lena, ja już w sumie mam okołoośmiuset chyba xd XDDD Spróbuj najpierw kupić f bait i połowić na bassken 3nodding
Kukus, co cię tak umilkło?
Say, jeszcze mi tylko brakuje po dziewięć troutów do hełmu ^+^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:29 am
Rynn the Vampire Lena, ja już w sumie mam okołoośmiuset chyba xd XDDD Spróbuj najpierw kupić f bait i połowić na bassken 3nodding Kukus, co cię tak umilkło? Say, jeszcze mi tylko brakuje po dziewięć troutów do hełmu ^+^ fajno XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|