|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:52 am
o boshe, nie tak! To jest w miare mozliwości! Masz bazukę? Możesz ja "założyć"?? Jak nie, to nie mozesz jej urzyć. Poza tym, moze byc podane np. że ktoś nie trafił, albo uchylił sie od ciosu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:53 am
Rynn the Vampire ~~lena-undesaid~~ dobra, wiem, że to głupie pisać o tym samym w przerwach 50-stronowych, ale mam coś z netem. Temat internetowych palk, to byłby taki topik, gdzie ludzie by sie nawzajem wyzywali do walki i tam walczyli na posty. Jedna osoba np. mże kopnęła drugą, a tamta (jej przeciwnik) musi przyjac wersję wydarzeń tej drugiej, i np. m ze jej oddaje. Walka trwa do czasu, kiedy kt#347; z tych osie podda. Co wy na to?? świetny pomysł. "kopię cię w goleń" "auć. Wyjmuję bazookę i odstrzeliwuję ci głowę. Umierasz." "ups. No to ja się poddaję" Pffft... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:54 am
*Wskakuje mu na głowe*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:55 am
Sei chan *Wskakuje mu na głowe*Nyu=^_^= eek 'przewraca sie na fotelik' witaj XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:56 am
to do licha, jesteście za czy przeciw?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:56 am
Liii tam, bez sensu dla mnie taki battle system.
Sei, ale za tyle kaski to już możesz 4 kupić xd
Ja mam trzy..dwa kupione i jeden wygrałam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:57 am
~~lena-undesaid~~ dobra, wiem, że to głupie pisać o tym samym w przerwach 50-stronowych, ale mam coś z netem. Temat internetowych pól walk, to byłby taki topik, gdzie ludzie by sie nawzajem wyzywali do walki i tam walczyli na posty. Jedna osoba np. mówi że kopnęła drugą, a tamta (jej przeciwnik) musi przyjac wersję wydarzeń tej drugiej, i np. mówi, ze jej oddaje. Walka trwa do czasu, kiedy któraś z tych osób sie podda. Co wy na to?? a teraz ja zadam najważniejsze pytanie... uwaga, skupcie się... na cholere xp ? przecież wszelkie tego typu rzeczy dzieją się tu... a reszta się będzie działa na topicu militarnym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:58 am
Sayokun Sei chan *Wskakuje mu na głowe*Nyu=^_^= eek 'przewraca sie na fotelik' witaj XD *Skacze po oparciu fotela*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus ~~lena-undesaid~~ dobra, wiem, że to głupie pisać o tym samym w przerwach 50-stronowych, ale mam coś z netem. Temat internetowych pól walk, to byłby taki topik, gdzie ludzie by sie nawzajem wyzywali do walki i tam walczyli na posty. Jedna osoba np. mówi że kopnęła drugą, a tamta (jej przeciwnik) musi przyjac wersję wydarzeń tej drugiej, i np. mówi, ze jej oddaje. Walka trwa do czasu, kiedy któraś z tych osób sie podda. Co wy na to?? a teraz ja zadam najważniejsze pytanie... uwaga, skupcie się... na cholere xp ? przecież wszelkie tego typu rzeczy dzieją się tu... a reszta się będzie działa na topicu militarnym Dokładnie XDD Nasz gość od PO na egzaminie z bandażowania powiedział, że oblewamy jak zanim zabandażujemy nie zapytamy się "na cholerę mi to!?" xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie, to nie. chciałam po prostu wiedzieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:59 am
Sei chan Sayokun Sei chan *Wskakuje mu na głowe*Nyu=^_^= eek 'przewraca sie na fotelik' witaj XD *Skacze po oparciu fotela*Nyu=^_^= 'przechyla glowe do tylu i patrzy na sei skaczaca nad nim' co robisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:01 am
Rynn the Vampire a na co ci tyle kaski? xd heart Ja mam z ledwością 5k xd ale 5k już do mnie pędzi...i mam trzy listy dziwnym trafem sweatdrop Ja bym chciała collar with cross ale nee dla psa kiełbasa - muszę upgrade'ować distance roda.. ja ostatnio nie wiem na co mam teraz pieniądze wydać... może patyka do łowienia sobie poprawię trochę... *poprawia czapkę z Rynn* albo może sobie sprawię jakieś coś ładnego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:01 am
Sayokun 'przechyla glowe do tylu i patrzy na sei skaczaca nad nim' co robisz wink Nyu=^_^=Fotel prubuje rozwalić Nyu=^_^= whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|