|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:20 am
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu* hej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:21 am
Kukus Ibris wczoraj cialo mojej zmarlej babci, ktora sama ubieralam, opuscilo moj dom w czarnym worku. i w sumie to wszystko jest do dupy. nie rozumiem jednego... po cholere ubieraliście ciało przed zwiezieniem do kostnicy? ubiera się je przed wsadzeniem do trumny bo widzisz... po jakims czas cialo zmarlego tezeje, staje sie sztywniejsze. jakby je dowiezli do kostnicy i tam ubierali to byloby im bardzo ciezko. i trzeba byloby np zlamac reke albo cos tego typu, zeby to cialo ubrac. dlatego ubiera sie je przez wywiezieniem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:26 am
Ibris Kukus Ibris wczoraj cialo mojej zmarlej babci, ktora sama ubieralam, opuscilo moj dom w czarnym worku. i w sumie to wszystko jest do dupy. nie rozumiem jednego... po cholere ubieraliście ciało przed zwiezieniem do kostnicy? ubiera się je przed wsadzeniem do trumny bo widzisz... po jakims czas cialo zmarlego tezeje, staje sie sztywniejsze. jakby je dowiezli do kostnicy i tam ubierali to byloby im bardzo ciezko. i trzeba byloby np zlamac reke albo cos tego typu, zeby to cialo ubrac. dlatego ubiera sie je przez wywiezieniem. kochanie, ja pracowałem w zakładzie pogrzebowym, wiem jak to się robi... są sposoby... i pamiętam, że zawsze denata ubieraliśmy przed wsadzeniem do trumny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:29 am
Kukus kochanie, ja pracowałem w zakładzie pogrzebowym, wiem jak to się robi... są sposoby... i pamiętam, że zawsze denata ubieraliśmy przed wsadzeniem do trumny wobec tego uznaj to za moja rodzinna tradycje, ze nieboszczyka ubiera rodzina przed oddaniem ciala do kostnicy. praca w zakladzie pogrzebowym nie jest chyba przyjemna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:38 am
eem... dobra, lepiej o tym nie gadac vv' ja i tak mam wystarczajaco zrabany nastroj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:41 am
ja juz lece papatki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:42 am
Delisa ja juz lece papatki 3nodding papat Del *scisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:44 am
Jak ktoś kupi w markecie to Leather Collar with Cross to bedę miała 20k whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:47 am
Sei chan Jak ktoś kupi w markecie to Leather Collar with Cross to bedę miała 20k whee nie mam komu go dać, więc na mnie nie licz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:48 am
Sei chan Jak ktoś kupi w markecie to Leather Collar with Cross to bedę miała 20k whee a na co ci tyle kaski? xd heart Ja mam z ledwością 5k xd ale 5k już do mnie pędzi...i mam trzy listy dziwnym trafem sweatdrop Ja bym chciała collar with cross ale nee dla psa kiełbasa - muszę upgrade'ować distance roda..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:49 am
Kukus Sei chan Jak ktoś kupi w markecie to Leather Collar with Cross to bedę miała 20k whee nie mam komu go dać, więc na mnie nie licz A czemu miałbyś go kupowac, niech jakiś gupi angol go kupi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:51 am
Rynn the Vampire Sei chan Jak ktoś kupi w markecie to Leather Collar with Cross to bedę miała 20k whee a na co ci tyle kaski? xd heart Ja mam z ledwością 5k xd ale 5k już do mnie pędzi...i mam trzy listy dziwnym trafem sweatdrop Ja bym chciała collar with cross ale nee dla psa kiełbasa - muszę upgrade'ować distance roda.. Zeby listy kupowac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|