|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:12 am
Ibris Lethiel racqel no, dzieki * podnosi sie z pomoca Lethiel * a teraz PRZYTULL !!! ups, wlasnie mi sie przypomnialo, ze * wybiega za drzwi i znika w oddali * O.o ... hieh.. smieszny ludek blaugh whee xd moze raczej niesmialy? *kuehu* Del, bardzo zle. możliwe... albo roztargniony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:12 am
witaj *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:13 am
Lethiel O.o *tajniasty niespodziewany skok na kukusika* xd witaj whee *tulimy tulimy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris wczoraj cialo mojej zmarlej babci, ktora sama ubieralam, opuscilo moj dom w czarnym worku. i w sumie to wszystko jest do dupy. sad sad sad hejo opcy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel O.o *tajniasty niespodziewany skok na kukusika* xd witaj whee *tulimy tulimy* 4laugh *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:15 am
Ibris wczoraj cialo mojej zmarlej babci, ktora sama ubieralam, opuscilo moj dom w czarnym worku. i w sumie to wszystko jest do dupy. nie rozumiem jednego... po cholere ubieraliście ciało przed zwiezieniem do kostnicy? ubiera się je przed wsadzeniem do trumny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:15 am
jestem zadowolona z jednej rzeczy, powstaje mi w PS calkiem ladny obrazek, o... *bierze prochy na gardlo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:17 am
Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:17 am
Ibris jestem zadowolona z jednej rzeczy, powstaje mi w PS calkiem ladny obrazek, o... *bierze prochy na gardlo* pokash jak skonczysh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:18 am
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu* Nyo 4laugh *przytuuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:19 am
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu* hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:20 am
Ibris jestem zadowolona z jednej rzeczy, powstaje mi w PS calkiem ladny obrazek, o... *bierze prochy na gardlo* wlasnie mi przypomnialas ze od tygodnia sobie obiecuje ze corela zainstaluje.. chyba sie za to wezme..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|