|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 9:41 am
KISaMur ichus ile tych itemow masz, coraz bardziej mnie zadziwia ruznorodnosc twojej garderoby biggrin Mnie również xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 3:22 pm
Razem z duperelami z gier i innych dodatkowych pierdół, plus powtarzające się z różnych eventów = 1468 itemów
Te, które używam to jedynie niewielka część tego całego bajzlu. Ostatnio sobie kupiłem 3 drogie itemy i zużyłem mój kapitał inwestycyjny crying
Nie mogłem się opanować xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 10:15 pm
eek ja ze wszystkim nawet nie mam polowy... co do kapitalu wlasnie zbieram i zamierzam wkoncu zrealizowac moj wish list, troche tego mam wiec mi zejdzie tyle goldow crying a i tak nie nabede wszystkiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 11:45 pm
A ja sobie tak ładnie zbierałam goldziki i jak mi doszło do 30k to mnie podkusiło, by sobie kupić coś nowego xD teraz muszę zbierać od nowa sweatdrop
_____
Wszystkiego najlepszego! Dziś jest Dzień Mężczyzn ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 5:52 am
ichabot Pewnie ktoś ci podpowiadał. "Baby nie znają się na motoryzacji". Nawiasem mówiąc, jako przedstawiciel płci brzydszej, też się na tym szajsie nie znam xd evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 11:28 am
Yuuita_BrAtZ ichabot Pewnie ktoś ci podpowiadał. "Baby nie znają się na motoryzacji". Nawiasem mówiąc, jako przedstawiciel płci brzydszej, też się na tym szajsie nie znam xd evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil evil Yui, lubisz się wozić samochodami? Ja wolę rowerem xP Dzięki, Lady ;* ad. Kiss: Spokojnie, jeszcze zdążysz uzbierać. Ja w końcu tu już trochę jestem, nie od razu Rzym zbudowano 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 11:37 am
samochodami nie xd odkąd pamiętam jezdze z tatą ciagle gdzies na motorze xd zarazil mnie tym i chcę sobie w przyszlosci sprawic cos na dwoch kolkach, szybszego niz rower czy skuter ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 2:27 pm
Yuuita_BrAtZ samochodami nie xd odkąd pamiętam jezdze z tatą ciagle gdzies na motorze xd zarazil mnie tym i chcę sobie w przyszlosci sprawic cos na dwoch kolkach, szybszego niz rower czy skuter ninja uuummm motor, marzeeeenie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 1:57 am
Zabijecie się dziewczyny na tych motorach, zobaczycie. Jeździć mi tu rowerem!!! xd
Wszystkiego najlepszego dla Lady Majorie z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16-te question mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 5:54 am
WCALE ZE NIE!!!11 chyba, ze jakis kierowca tira w nas wjedzie, wtedy na 100% sie zabijemy, howk! pirate
100 lat!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 6:03 am
Dziękuję wam bardzo ;** heart
Tak ichcio, 16 mrgreen
Mam teraz corocznego doła, bo zaczynam się czuć staro xp emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 6:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 6:47 am
ja mam 22 i dopiero sie czuje przy was stara ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 6:53 am
Wiem, że to dziwne xD nawet ja siebie sama nie rozumiem dlaczego mam takiego doła (zaczęło się to po ukończeniu 12 lat emo ) xd Powinnam się chyba zacząć martwić gdzies za 14 lat xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|