|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 7:41 am
scream UGABUGA BUKA BU!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 7:50 am
opcy scream UGABUGA BUKA BU!!!!!! hmm .... zły dzień ... czy cosiq innego question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 8:07 am
Addik opcy scream UGABUGA BUKA BU!!!!!! hmm .... zły dzień ... czy cosiq innego question dzien jak dzien.......... sredniawy....... ja sie chcialem w partyzancki sposob przywitac po prostu.......... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 9:03 am
opcy YumiTao no to teraz partyzantko juz na stałe WITAJ mrgreen a ja se slucham White Stripes....... cool tja...a ja se gram w nowa wersje GTA cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 9:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 1:54 pm
BeeWolf_san -Siedzi Linkin na drzewie, przychodzi opcy z ozzym i pytaja OO-Linkin co jesz? L-A jem banana OO-A czemu jest on taki ciemny? L-A bo jem go drugi raz! hahaha blaugh blaugh najlepszy kawal jaki w zyciu slyszalem wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 1:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 1:59 am
YumiTao RAK 22.06 - 22.07 Szkoda sł�w. Nie pomoże nawet oddział zamknięty. Urodzeni pod tym znakiem oszukują, zdradzają, uwielbiają podłożyć świnię. Rakom nie można wieżyc nigdy i w niczym. Jeżeli Rak twierdzi, że ceni twoja przyjaźń to możesz mieć pewność, że przed godziną napisał na ciebie donos. Raki stale komuś czegoś zazdroszczą. Po 25 roku życia łysieją, garbią się i tracą zęby. to cała ja nie ma co XD 3nodding lol skad taki orginalny...horoskop?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 2:02 am
Kiray YumiTao RAK 22.06 - 22.07 Szkoda sł�w. Nie pomoże nawet oddział zamknięty. Urodzeni pod tym znakiem oszukują, zdradzają, uwielbiają podłożyć świnię. Rakom nie można wieżyc nigdy i w niczym. Jeżeli Rak twierdzi, że ceni twoja przyjaźń to możesz mieć pewność, że przed godziną napisał na ciebie donos. Raki stale komuś czegoś zazdroszczą. Po 25 roku życia łysieją, garbią się i tracą zęby. to cała ja nie ma co XD 3nodding lol skad taki orginalny...horoskop? www.kurde.pl mrgreen i wchodzisz w chory-szkop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 8:38 am
opcy dobra powiem tak..... jak ktos kiedykolwiek przez pomylke potwierdzi requesta aidanny albo kitty..... to ja je momentalnie zbanuje...... "losowo" oczywiscie......... O_o .. wtedy błagam !!! .. zbanooj mnie (losowo mrgreen ) tesh gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 8:41 am
Lethiel opcy dobra powiem tak..... jak ktos kiedykolwiek przez pomylke potwierdzi requesta aidanny albo kitty..... to ja je momentalnie zbanuje...... "losowo" oczywiscie......... O_o .. wtedy błagam !!! .. zbanooj mnie (losowo mrgreen ) tesh gonk xp ninja ... przeprasham ze nie w temat ale nigdy nie moge trafic jak ktos jest xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 11:11 am
opcy YumiTao no to teraz partyzantko juz na stałe WITAJ mrgreen a ja se slucham White Stripes....... cool stan za mna szatanie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 2:42 pm
racqel opcy YumiTao no to teraz partyzantko juz na stałe WITAJ mrgreen a ja se slucham White Stripes....... cool stan za mna szatanie ? nie...... na razie Elephanta'a se slucham...... a musze se White blood cells scoagnac...... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2005 12:55 am