|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 12:24 pm
Guen is a living dead mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 12:17 pm
hahaha.. ghuhukhuuhuhu.. prawie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 1:59 pm
ból i tak wykrzywi ci twarz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 7:42 am
Wiek: 18 lat Poziom wyksztalcenia: oto jest pytanie(?)... jak zdam maturę, to chyba średnie... nie? zainteresowania: książki, komiksy, filmy, ludzie, zwierzęta, jedzenie, art, obce kraje. lubie - mojego chłopaka Piotra, zwierzęta, zielony, drzewa. nie lubie - mojej szkoły, horrorów, zabuczałego mojego chłopaka Piotrka, grzybów. imie - Susanne miejsce zamieszkania - Rybnik
...Dziękuję pokornie za uwagę! smile I na ten czas to tyle, bo muszę pędzić autkiem na próbę teatralną...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 8:06 am
zaraz... masz chłopaka piotrka?..... wyglada na to, ze mamy cos wspolnego......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 10:47 am
Witamy ^^ Co za próbę? Opowiadaj co masz z tym wspólnego! Jesteś Zuzia, czy Susanne naprawdę? O.o mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 11:44 am
kolega ma szczura zuzia, moze to ona
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 1:50 am
@hela bertz Chłopak Pioterm, mój kochany, również jest na gaii... Został zwerbowany i często wypłaca mi parę-set gold'ów. (znajdziecie go pod nick'iem bulkarz) xD @Ignacy Wieniawa Próbę teatralną... taką, gdzie się próbuje sztuki do wystawienia 7 maja ;P A jestem Susanne, bo się urodziłam w niemczech, ale po polskiemu to Zuzia. @dziki_wieprz Nie jestem szczurem, wolę być kotem.
A aktualnie siedzę w szkolnej bibliotece i chcę umrzeć! Zabierzcie mnie stąd! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 2:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 8:04 am
kamila prosi o majtki to trzeab dać majtki :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 9:34 am
majtasy napisz jakie masz... ta wiedza jest nam niezbędna w pewnych niecnych celach... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 12:22 pm
...ha, ha. Po co wam moje brudne portki? (Czasem jak nikogo nie ma to zakładam je na głowe ;P ) Mhm... Lubie spoooodennnki! biggrin Mam takie ulubione z h&m'u, turkusowe, przylegające do mojej chudej d... tyłka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 12:27 pm
To taka gildiowa tradycja stosowana od pokoleń jest. Każdy nowy użytkownik musi przejść prosty rytuał, czyli wyjawic wszystkim kolor swoich majtek xd Też przez to musiałam przechodzić emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 12:31 pm
No, to teraz mniej więcej wiecie... Jakie mam majtki. Jeszcze jakieś pytania? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|