|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2014 3:08 pm
napsugar Gabessz Hát, nem irigyellek, de azért kitartást! whee Köszi biggrin Azenerdzsídrink ad erőt az egészhez xD Tiszta gáz, vége a gyakorlatnak és állhatok vissza az egészséges életmódra. DE hogy még mindig ne legyen off..... Ma még mindig nem feküdtem le.... A 4 óratervből már készen van másfél (ohyeah) És még van 5 órám, hogy megcsináljam a maradékot, legyártsam a gyerekeknek az ajándékaikat éééés még a holnapi 3 órámra felkészüljek whee De mint a mellékelt ábra is mutatja el-el kalandozok sajnos.........Az utolsó pillanatban való készülés és elkalandozást több helyről, de saját tapasztalatból is ismerem. biggrin Barátnőm is ilyen, Timi is ilyen, én meg nem nyilatkozok. Az esetek többségében nem is készülök. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2014 6:43 am
Megvolt az írásbeli és interaktív okj vizsgám, már csak a szóbeli van hátra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2014 9:20 pm
Gabessz Megvolt az írásbeli és interaktív okj vizsgám, már csak a szóbeli van hátra... Sok sikert előre is 3nodding Milyen okj képzésben vagy? (Tegnap történt) - engem és a barátomat is behívtak vasárnapra statisztálni egy török kórházjelenetbe. Kíváncsi vagyok, milyen lesz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2014 1:28 am
Obi Aoi Gabessz Megvolt az írásbeli és interaktív okj vizsgám, már csak a szóbeli van hátra... Sok sikert előre is 3nodding Milyen okj képzésben vagy? (Tegnap történt) - engem és a barátomat is behívtak vasárnapra statisztálni egy török kórházjelenetbe. Kíváncsi vagyok, milyen lesz smile Köszi. Általános rendszergazda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2014 1:35 am
Gabessz Obi Aoi Gabessz Megvolt az írásbeli és interaktív okj vizsgám, már csak a szóbeli van hátra... Sok sikert előre is 3nodding Milyen okj képzésben vagy? (Tegnap történt) - engem és a barátomat is behívtak vasárnapra statisztálni egy török kórházjelenetbe. Kíváncsi vagyok, milyen lesz smile Köszi. Általános rendszergazda. Értem. Egy volt osztálytársam is az, bár nem olyan állásban dolgozik jelenleg. Én meg ismét közmunkán vagyok és tonnányi adminisztrációm lesz, mert 2011-ig vissza kell mert nni valamiben... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2014 7:04 am
Filmes műhely tárgyunkon filmet kellett csinálni, ma mutatják be a fél egyetem előtt biggrin Vicces lesz a gagyi kis filmünk a filmesekéhez képest de a három kredit megér ennyit biggrin Főszereplőnk Danbo, akit kottás jelmezbe bújtattunk biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2014 7:46 am
Ma volt az a " török kórházi" statisztálás, ami csak a második felében (volt) az, és akkor is 15 embernek a kb 20-30-ból, én oda nem kellettem. Délelőtt és kora délután a Murányi utca környékén voltam virág/zöldségárus (Romániában játszódott ez a rész - voltak román rendszámú kocsik, román feliratos bolt meg kék-piros-sárga színű pad is) lol Valószínűleg látszani fogok néha egy kocsi mellett, ahogy üldögélek a stand mellett. Beck utolsó nyarát filmesítik meg németek egyébként.
A párom is ott statisztált biciklisként és őt a kórházi jelenetbe is áthívták (a Kútvölgyi kórházba). Sajnos hűvös volt, néha dideregtem a tavaszias/nyárias ruhában (nekünk kellett vinni, rajtam szoknya, blúz és kardigán volt), de ott lapult a kabátom a pult alatt. Néha nem voltam biztos, mikor vegyem vissza a kabátom, hátha hamar jön a következő felvétel. A velem szemben álló kocsiból egyszer csak kiszólt az egyik mellékszereplő srác angolul: nyugodtan vedd fel a kabátod. Aranyos volt smile Meg egyszer kiesett egy kis meleg vizes tömlő a jelmezéből és "nekem adta" biggrin (You can keep it.) Később kíváncsiságból megkérdeztem, ő is német-e, mondta nem, ő argentin és Buenos Airesből jött. Nem nézett ki latin-amerikainak, barna hullámos hajú, vékonyabb srác volt, úgyhogy ezen picit meglepődtem.
Készült pár kép is, privátban küldhetek annak, akit érdekelne smile Rólam is készült, de az nem az még nincs nálam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2014 11:59 am
Sztyanime Filmes műhely tárgyunkon filmet kellett csinálni, ma mutatják be a fél egyetem előtt biggrin Vicces lesz a gagyi kis filmünk a filmesekéhez képest de a három kredit megér ennyit biggrin Főszereplőnk Danbo, akit kottás jelmezbe bújtattunk biggrin Linket tudsz adni a műhöz? smile Vagy nem töltöttétek fel sehova? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2014 12:30 pm
A Flórián térre este odaérve az Auchanból meghallgattam egy kis Szatmári Juli és zenekara koncertet. Plusz pozitívum volt, hogy szinte minden szám címét bemondták a dal előtt, fel is írtam őket 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2014 12:55 pm
Ma voltunk mamáméknál... és mint minden mamánál szokás - gurulva távoztunk XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 25, 2014 1:15 pm
Molylepke Sztyanime Filmes műhely tárgyunkon filmet kellett csinálni, ma mutatják be a fél egyetem előtt biggrin Vicces lesz a gagyi kis filmünk a filmesekéhez képest de a három kredit megér ennyit biggrin Főszereplőnk Danbo, akit kottás jelmezbe bújtattunk biggrin Linket tudsz adni a műhöz? smile Vagy nem töltöttétek fel sehova? biggrin https://www.youtube.com/watch?v=fcHwff8TsxAkicsit gagyi, de célnak megfelelt biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2014 7:17 am
Igaz nem ma történt, hanem kedden, de kész az új tattoom :3 Ami ma történt hozzá, hogy végre nem fáj annyira biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2014 9:56 am
napsugar Igaz nem ma történt, hanem kedden, de kész az új tattoom :3 Ami ma történt hozzá, hogy végre nem fáj annyira biggrin hova milyet? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2014 1:32 pm
nuuko napsugar Igaz nem ma történt, hanem kedden, de kész az új tattoom :3 Ami ma történt hozzá, hogy végre nem fáj annyira biggrin hova milyet? biggrin Mindkét bokámon egy-egy Hermes szárny. :3 Majd ha begyógyul mutatok képet smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2014 1:40 pm
napsugar nuuko napsugar Igaz nem ma történt, hanem kedden, de kész az új tattoom :3 Ami ma történt hozzá, hogy végre nem fáj annyira biggrin hova milyet? biggrin Mindkét bokámon egy-egy Hermes szárny. :3 Majd ha begyógyul mutatok képet smile Nagyon helyes! Kérni is akartam. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|