Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Találkozók és IRL események
Gaia találkozó - November 13 Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 66 67 68 69 70 71 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Tue Oct 26, 2010 11:44 am

Xanvie
Aha, tehát már rendszeres ivója vagy, vagyis hozzászoktál. Te tudod. Reméljük majd elengednek.

Szoktam inni, csak ha Yol akarom érezni magam (nem úgy hat, mint a sör, hogy részeg leszek tőle...). Remélem is, mert nem állok Yo-t magamért. xD Közben lezsíroztam egy ügyet, vzoey-val. Nem mondom el, h mit. ^^
PostPosted: Tue Oct 26, 2010 11:57 am

III_Kisrajczy_III
Xanvie
Aha, tehát már rendszeres ivója vagy, vagyis hozzászoktál. Te tudod. Reméljük majd elengednek.

Szoktam inni, csak ha Yol akarom érezni magam (nem úgy hat, mint a sör, hogy részeg leszek tőle...). Remélem is, mert nem állok Yo-t magamért. xD Közben lezsíroztam egy ügyet, vzoey-val. Nem mondom el, h mit. ^^
Akkor minek emlegeted?? stare

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Oct 26, 2010 12:51 pm

napsugar
III_Kisrajczy_III
Xanvie

Nem is érdekel senkit.
PostPosted: Tue Oct 26, 2010 1:42 pm

Kicsit kezdünk eltérni sweatdrop

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Oct 26, 2010 4:26 pm

Malreni
napsugar
III_Kisrajczy_III
Xanvie

Nem is érdekel senkit.

xd

Hogy ON is legyek:
Erre a talira talán tényleg eljutok. biggrin
Egyelőre jó bulinak néz ki. xd
PostPosted: Tue Oct 26, 2010 11:39 pm

Annó említettem a vzoey-s ügyet. Az OFF volt. =) De én már a SZÜLEIMET várom, h kimondják, hogy mehetek-e ... ^^

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Wed Oct 27, 2010 6:32 am

Háj mindenki! biggrin
A talira énis megyek (azért csak most írom mert jelenleg nincs netem) már alig várom, a nyári is nagyon jó volt biggrin
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 6:52 am

Malreni
napsugar
III_Kisrajczy_III
Xanvie

Nem is érdekel senkit.
Nem is azért írtam mert érdekel... Szimplán idegesítenek az ilyen felesleges megnyilvánulások. stare

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 6:55 am

napsugar
Malreni
napsugar
III_Kisrajczy_III
Xanvie

Nem is érdekel senkit.
Nem is azért írtam mert érdekel... Szimplán idegesítenek az ilyen felesleges megnyilvánulások. stare

Bocsánat, nem lesz ilyen több. Remélem. =)
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 7:54 am

Tobi_Gabii
Háj mindenki! biggrin
A talira énis megyek (azért csak most írom mert jelenleg nincs netem) már alig várom, a nyári is nagyon jó volt biggrin

Az jóóóó, tessék csak jönni, tessék smile

Csak eszembe jutott: valami hír Akkitáról esetleg? (ha indiszkrét lenne, akkor PM vagy ne válaszoljatok sweatdrop )

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 8:52 am

Malreni
napsugar
III_Kisrajczy_III
Xanvie

Nem is érdekel senkit.
Ne feledd Ane-Luciat xd
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 10:15 am

na akkor mennyiren is leszünk eddig a kilátások szerint?
minnél több emberkével akarok megismerkedni smile . Csak tudni akarom, hogy ki hogy néz ki a karaktere mögött. És nem csak kívülről, hanem belülről is xd .

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 10:22 am

Én leszek, ha szüleim engednek, mint annó mondtam. =)

Off.:
---> Slash.: Oké, elég lesz, oké? =D Ne említsd egy ideig Ane-t. Thx. =D
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 10:22 am

Volfram
minnél több emberkével akarok megismerkedni smile . Csak tudni akarom, hogy ki hogy néz ki a karaktere mögött. És nem csak kívülről, hanem belülről is xd .

Ez majd a talin, ugye? Am vigyázat dumagép-potenciál vagyok néha : big: smile Xanvie csendesebb. Mind2nk részéről barna haj, nálam sima, nála göndör. Stb. A Köki "átjáró-úttest-fölötti-folyosón" gyűlünk megint gondolom, a metróperon utáni mozgólépcsőtől jobbra. Én is várom a viszontlátást/újakkal ismerkedést smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 10:40 am

Obilia
Volfram

Ez majd a talin, ugye? Am vigyázat dumagép-potenciál vagyok néha : big: smile Xanvie csendesebb. Mind2nk részéről barna haj, nálam sima, nála göndör. Stb. A Köki "átjáró-úttest-fölötti-folyosón" gyűlünk megint gondolom, a metróperon utáni mozgólépcsőtől jobbra. Én is várom a viszontlátást/újakkal ismerkedést smile

engem nem zavar, ha valaki sokat beszél. szeretke a csönben ülni és hallgatózni. hát az én hajam se göndör se egyenes... de sztem ha hagynám egy ideig akkor begöndörödne. És mifajta hely a Köki?
Reply
Találkozók és IRL események

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 66 67 68 69 70 71 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games