|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 4:41 am
Oglądał ktoś tu może takie anime co się zowie "Chrno Crusade" (lub też "Chrono Crusade")???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 12:43 pm
Ja jestem po 4 odc. Fullmetala i stwierdzam że... przykre to jest neutral mam nadzieję, że dalej będzie mi bardziej podchodzić, bo na razie takie... przedramatyzowane to jest, jak grecki dramat xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 4:44 am
kamilka3d Oglądał ktoś tu może takie anime co się zowie "Chrno Crusade" (lub też "Chrono Crusade")??? Niestety jak dotad mialam stycznosc jedynie z pierwszymi rozdzialami mangi ale jesli anime dorownuje jej poziomowi to na pewno kiedys po nie chetnie siegne. Osobiscie na razie jedynie lewituje i czekam na wydanie 10 tomu Evy i pierwszego Angel's Sanctuary. Nic mi wiecej do szczescia nie potrzeba jesli chodzi o m&a wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 5:26 am
Yajo Ja jestem po 4 odc. Fullmetala i stwierdzam że... przykre to jest neutral mam nadzieję, że dalej będzie mi bardziej podchodzić, bo na razie takie... przedramatyzowane to jest, jak grecki dramat xp Nie chcę straszyć, ale poczekaj troche. Dalej jest jeszcze bardziej 'dramatyczne'. Ja jestem w trakcie ogladania i faktycznie strasznie dramatyczne to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 6:05 am
BlackFriend Yajo Ja jestem po 4 odc. Fullmetala i stwierdzam że... przykre to jest neutral mam nadzieję, że dalej będzie mi bardziej podchodzić, bo na razie takie... przedramatyzowane to jest, jak grecki dramat xp Nie chcę straszyć, ale poczekaj troche. Dalej jest jeszcze bardziej 'dramatyczne'. Ja jestem w trakcie ogladania i faktycznie strasznie dramatyczne to... gra na emocjach. stad podoba sie niektorym ludziom... no, mi tez. Ah i prosze, nie uzywaj czerwonego, to kolor przeznaczony dla moderatorow... opierdole dostaje sie w takim kolorze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 6:30 am
EvilYuki BlackFriend Yajo Ja jestem po 4 odc. Fullmetala i stwierdzam że... przykre to jest neutral mam nadzieję, że dalej będzie mi bardziej podchodzić, bo na razie takie... przedramatyzowane to jest, jak grecki dramat xp Nie chcę straszyć, ale poczekaj troche. Dalej jest jeszcze bardziej 'dramatyczne'. Ja jestem w trakcie ogladania i faktycznie strasznie dramatyczne to... gra na emocjach. stad podoba sie niektorym ludziom... no, mi tez. Ah i prosze, nie uzywaj czerwonego, to kolor przeznaczony dla moderatorow... opierdole dostaje sie w takim kolorze. No ja też lubie FMA. Ups... razz Ok zapamietam dzieki za ostrzezenie. A ciemnoczerwony dozwolony? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 6:40 am
BlackFriend Yajo Ja jestem po 4 odc. Fullmetala i stwierdzam że... przykre to jest neutral mam nadzieję, że dalej będzie mi bardziej podchodzić, bo na razie takie... przedramatyzowane to jest, jak grecki dramat xp Nie chcę straszyć, ale poczekaj troche. Dalej jest jeszcze bardziej 'dramatyczne'. Ja jestem w trakcie ogladania i faktycznie strasznie dramatyczne to...zwłaszcza 26 odc, nie? ja na nim beczałam jak cholera T-T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 7:19 am
Rishi-san BlackFriend Yajo Ja jestem po 4 odc. Fullmetala i stwierdzam że... przykre to jest neutral mam nadzieję, że dalej będzie mi bardziej podchodzić, bo na razie takie... przedramatyzowane to jest, jak grecki dramat xp Nie chcę straszyć, ale poczekaj troche. Dalej jest jeszcze bardziej 'dramatyczne'. Ja jestem w trakcie ogladania i faktycznie strasznie dramatyczne to...zwłaszcza 26 odc, nie? ja na nim beczałam jak cholera T-T 26...hm nie jak dla mnie to inne były okropne. Ale nie będę tu wymieniać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 7:36 am
BlackFriend Rishi-san BlackFriend Yajo Ja jestem po 4 odc. Fullmetala i stwierdzam że... przykre to jest neutral mam nadzieję, że dalej będzie mi bardziej podchodzić, bo na razie takie... przedramatyzowane to jest, jak grecki dramat xp Nie chcę straszyć, ale poczekaj troche. Dalej jest jeszcze bardziej 'dramatyczne'. Ja jestem w trakcie ogladania i faktycznie strasznie dramatyczne to...zwłaszcza 26 odc, nie? ja na nim beczałam jak cholera T-T 26...hm nie jak dla mnie to inne były okropne. Ale nie będę tu wymieniać wink ja sie w ogole rzadko kiedy wzruszam XDD ryczalam tylko na tym 26 FMA i na 80 Naruto (ten z naruto to juz wogole T-T az rodzina sie zdziwila)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 9:18 am
dark wampirek kamilka3d Oglądał ktoś tu może takie anime co się zowie "Chrno Crusade" (lub też "Chrono Crusade")??? Niestety jak dotad mialam stycznosc jedynie z pierwszymi rozdzialami mangi ale jesli anime dorownuje jej poziomowi to na pewno kiedys po nie chetnie siegne. Osobiscie na razie jedynie lewituje i czekam na wydanie 10 tomu Evy i pierwszego Angel's Sanctuary. Nic mi wiecej do szczescia nie potrzeba jesli chodzi o m&a wink Ja nie miałam dotyczenia z mangą. Niestety... Ale jak wiesz na której stronie mogę ją sobie ściągnąć, to byłabym wdzięczna, gdybyś mi podała adres. Co się tyczy anime... To było bardzo ciekawe, ale sporo ludzi pomstowało na zakończenie. I na niektóre postacie (głównie o Aiona)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 9:20 am
Yajo Ja jestem po 4 odc. Fullmetala i stwierdzam że... przykre to jest neutral mam nadzieję, że dalej będzie mi bardziej podchodzić, bo na razie takie... przedramatyzowane to jest, jak grecki dramat xp Fullmetal... co? Alchemist? Panic? Bo są co najmniej dwa tytuły ze słówkiem "Fullmetal".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 3:08 pm
kamilka3d Yajo Ja jestem po 4 odc. Fullmetala i stwierdzam że... przykre to jest neutral mam nadzieję, że dalej będzie mi bardziej podchodzić, bo na razie takie... przedramatyzowane to jest, jak grecki dramat xp Fullmetal... co? Alchemist? Panic? Bo są co najmniej dwa tytuły ze słówkiem "Fullmetal". o to też dobre pytanie Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 5:56 am
Rishi-san ja sie w ogole rzadko kiedy wzruszam XDD ryczalam tylko na tym 26 FMA i na 80 Naruto (ten z naruto to juz wogole T-T az rodzina sie zdziwila) a cio było w 80 Naruto? ja juś nie pamiętam... .___.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 9:53 am
EvilYuki Rishi-san ja sie w ogole rzadko kiedy wzruszam XDD ryczalam tylko na tym 26 FMA i na 80 Naruto (ten z naruto to juz wogole T-T az rodzina sie zdziwila) a cio było w 80 Naruto? ja juś nie pamiętam... .___. Był moment jak sie kończyła walka Gaarusia z Naruto, a potem pogrzeb Hokage
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 12:48 am
Rishi-san EvilYuki Rishi-san ja sie w ogole rzadko kiedy wzruszam XDD ryczalam tylko na tym 26 FMA i na 80 Naruto (ten z naruto to juz wogole T-T az rodzina sie zdziwila) a cio było w 80 Naruto? ja juś nie pamiętam... .___. Był moment jak sie kończyła walka Gaarusia z Naruto, a potem pogrzeb Hokage To ty się przy tym popłakałaś?? Rety, ale ty wrażliwa jesteś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|