|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:36 am
a co powiecie na to twisted  buahahahaha..... bueh..... przeprasham. sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:38 am
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel Sayokun Lethiel mam cosik innego !!! tadadadam !!! 4laugh  'bum gleba' 'wstaje' czy ty zmienasz styl co 5 min??? sweatdrop sweatdrop sweatdrop ale w ktoorym lepiej.. bo oba mi sie podobają 4laugh  mnie też xd a ile kosztuje dark szlik?? ok 70 000 OMG!!OMFG!!!!!!! tak wiem........ moze chcesh mnie wspomooc ??? whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:39 am
Lethiel a co powiecie na to twisted  buahahahaha..... bueh..... przeprasham. sweatdrop whee buhahahahahs
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:40 am
*Powoli wychyla się ze swojego pokoju*Czy cos ciekawego się wydażyło jak mnie nie było?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:42 am
Sei chan *Powoli wychyla się ze swojego pokoju*Czy cos ciekawego się wydażyło jak mnie nie było? oczywiście pokaz moich kreacji 4laugh .. hiehie.... dyniostajl ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:44 am
Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel Sayokun Lethiel mam cosik innego !!! tadadadam !!! 4laugh  'bum gleba' 'wstaje' czy ty zmienasz styl co 5 min??? sweatdrop sweatdrop sweatdrop ale w ktoorym lepiej.. bo oba mi sie podobają 4laugh  mnie też xd a ile kosztuje dark szlik?? ok 70 000 OMG!!OMFG!!!!!!! tak wiem........ moze chcesh mnie wspomooc ??? whee sweatdrop niestety ja też prubuje na to zbierać....a ile masz złota??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:47 am
Lethiel Sei chan *Powoli wychyla się ze swojego pokoju*Czy cos ciekawego się wydażyło jak mnie nie było? oczywiście pokaz moich kreacji 4laugh .. hiehie.... dyniostajl ... xd Aha. A zna ktos może jakiś szybki sposób na zdobycie złota?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:48 am
Sei chan *Powoli wychyla się ze swojego pokoju*Czy cos ciekawego się wydażyło jak mnie nie było? no nie nic... lethiel!!HAHAHAHA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:51 am
szparag/brokool stajl twisted .. hihihi.... mam talent xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:53 am
Lethiel szparag/brokool stajl twisted .. hihihi.... mam talent xd xd xd ichi....a pietrucha?? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:56 am
wpadlam w szal twoorczy moze wam cos zaprojektować ? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 6:58 am
ise fajnie bylo ale musze isc papaki może jeszcze przyjde ...jutro wyjeżdźam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 7:00 am