Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 66 67 68 69 70 71 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Thu Jan 29, 2009 1:30 pm

mężnie sprzedaję graty na marketplace. Pozbywam się questowych itemków za 1g i oczyszczam swoje inventory z rzeczy, których nigdy nie nosiłam i nosić nie będę. mrgreen Moim celem jest uczynienie znajdowanie czegokolwiek w inventory bardziej realnym ninja
PostPosted: Thu Jan 29, 2009 1:41 pm

Chwalmy czyn społeczny! mrgreen

Ja zamiast sprzedawać, po prostu wrzucam wszystkie niepotrzebne itemki do skrzynki z "organize my inventory" xD

A ja jutro nie idę do szkooooły! Hahahahaha xD
To oznacza, że praktycznie mam już ferie i mogę się uczyć z bioli! biggrin

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Thu Jan 29, 2009 1:50 pm

ichabot
Chwalmy czyn społeczny! mrgreen

Ja zamiast sprzedawać, po prostu wrzucam wszystkie niepotrzebne itemki do skrzynki z "organize my inventory" xD

A ja jutro nie idę do szkooooły! Hahahahaha xD
To oznacza, że praktycznie mam już ferie i mogę się uczyć z bioli! biggrin
co za radość! Pewnie nie możesz się doczekać, kiedy będziesz mógł otworzyć książkę na przekroju żołądka! xd

Ja tak robiłam do tej pory, ale jak chciałam coś potem znaleźć, to nawet nie wiedziałam, czy to jest w moim inventory czy w storage locker. No i nawet jak było, nie mogłam tego za Chiny znaleźć. confused Mam dość chomikowania tego śmiecia, i tak nie ma wielkich szans specjalnie drożeć kiedykolwiek w obecnej sytuacji rynkowej (mnóstwo nowych itemów i evolvy). xp
PostPosted: Thu Jan 29, 2009 2:49 pm

a ja się pochwalę, że mam dwie piątki i jedno 4+ w indeksie biggrin narazie moje wszystkie zdobycze biggrin

Mroovecka

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri Jan 30, 2009 2:08 am

Mroovecka
a ja się pochwalę, że mam dwie piątki i jedno 4+ w indeksie biggrin narazie moje wszystkie zdobycze biggrin
wow! No to rewelacja! biggrin
PostPosted: Fri Jan 30, 2009 2:36 am

ja sie "pochwale"...

byly wczoraj wyniki z kwantow i dowiedzialam sie, ze musze sie jeszcze na ustny zapisac. gadalam tez wmiedzyczasie ze znajomym, ktory tez musi, ale nie moze sie ruszyc [inaczej, ja nie chce, zeby wysciubial nos ponad koldre], bo jest chory [ja teraz tez><] wiec napisalam do znajomej, ktora miala dzisiaj egzamin na wydziale obok, zeby poszlai nas zapisala, bo obydwoje umieramy... mialam tez napisac smsa rano...
ale jak poszlam spac, nie wpadlam na to, ze moge sie rano nie obudzic crying
jak teraz nie bedzie miejsc na sobote, to sie chyba pochlastam crying

co do sesji... egzaminy "pisane" juz 50%
3 zaliczone, 1 zwolniona, 1 pewnie bedzie poprawka - o tym zaraz>< i 3 przede mna, zakladajac, ze beda te cholerne miejsca.

ow felerny 1:
wydzial biologii, przedmiot ochrona srodowiska [co mnie podkusilo, zeby sie na to zapisac...] o godzinie 13.30 dowiadujemy sie, ze egzamin nie jest, jak nam powiedziano o 16, tylko o 14 [chemicy to debile, ktorzy przychodza kilka godzin wczesniej, zeby sie razem uczyc. zawsze o.o] wiec dzwonimy po reszte, ktora dojezdza, albo i nie>< i wlazimy
teraz pytanie zasadnicze: jakich pytan spodziewa sie na tescie z ochrony przyrody?
moze o chronionych zwierzetach, albo o walorach parkow? albo chociaz o czerwonej ksiedze lub pierwszych aktach prawnych o ochronie przyrody?

otoz nie! ponad polowa pytan brzmiala kto ma proawo co ustanowic w Polsce>< [w sensie, ze wojt park krajobrazowy np jezeli sie nie myle]
mam ochote tamta babe ubic normalnie...

oz, sciana tekstu mi wyszla, ale mi lzej><
a sesja jeszcze co najmniej tydzien...

edit// no i mam nasza dwojke na sumieniu...

wilkus
Crew

Justinka

PostPosted: Fri Jan 30, 2009 6:07 am

A ja jestem dobra sesyjnie, wiec same dobre w indeksie. Feriee juz mam biggrin wczoraj pobilam swoj rekord picia, wypilam 0,5l sama.

Prosze sie nie smiac ze to malo jak cos, bo ja zazwyczaj malo pije! xp
PostPosted: Fri Jan 30, 2009 6:11 am

A ja jestem tymczasowo wolno w teoretyczny tylko sposób, bo jak nie uniwerek, to rodzinka.

Yajo

Martinespl

PostPosted: Sun Feb 01, 2009 4:21 am

PostPosted: Sun Feb 01, 2009 7:34 am

Chlopcy, chlopcy.... xd

Autko twoje,czy pozyczone?

Justinka

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun Feb 01, 2009 7:41 am

Martinespl
http://www.wrzuta.pl/film/3CIA3qscpF/

smile
faaajneee.... no dobra, moje jedyne doświadczenia za kółkiem to samochodziki w lunaparkach, takie do zderzania się ze sobą. Nie udzielę żadnego twórczego komentarza, mogę jedynie stwierdzić, że ja o tej porze w zimie za nic nie dałabym się namówić na stanie i filmowanie kogokolwiek i czegokolwiek, więc podziękuj operatorowi kamery za poświęcenie. xp
PostPosted: Sun Feb 01, 2009 7:50 am

Też bym sobie pojeździł tak, chociaż nie umiem prowadzić xD

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Martinespl

PostPosted: Sun Feb 01, 2009 9:22 am

Justinka
Chlopcy, chlopcy.... xd

Autko twoje,czy pozyczone?

Fura smile siostry
PostPosted: Sun Feb 01, 2009 9:23 am

Daedhel
Martinespl
http://www.wrzuta.pl/film/3CIA3qscpF/

smile
faaajneee.... no dobra, moje jedyne doświadczenia za kółkiem to samochodziki w lunaparkach, takie do zderzania się ze sobą. Nie udzielę żadnego twórczego komentarza, mogę jedynie stwierdzić, że ja o tej porze w zimie za nic nie dałabym się namówić na stanie i filmowanie kogokolwiek i czegokolwiek, więc podziękuj operatorowi kamery za poświęcenie. xp

Podziekuje. smile

Martinespl

Martinespl

PostPosted: Sun Feb 01, 2009 9:24 am

ichabot
Też bym sobie pojeździł tak, chociaż nie umiem prowadzić xD

Od chcenia sie zaczyna, a pozniej powolutku kroczek po kroczku sie to realizuje.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 66 67 68 69 70 71 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games