Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 66 67 68 69 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ajsza

PostPosted: Sat Mar 08, 2008 9:46 am

A czy ktoś oglądał film "Zeitgeist"? Szczególnie fragment o Bogu? Ten fragmen oglądałam ze 3-4 razy i za każdym razem coraz bardziej upewniałam się, że nie ma sensu wierzyć, bądż śmiać się z osób innej wiary - każda oparta jest na tym samym.
Jeśli ktoś też oglądał ten film/fragment to co o nim sądzi? Czy wogle ktokolwiek go widział? Jest on zakazany na całym świecie, ze względu na ujawnianie informacji których, lepiej żeby zwykły Kowalski czy Nowak nie wiedzieli. Jak nie wiedzieliście to gorąco polecam wink
PostPosted: Thu Mar 20, 2008 5:42 am

Control,

świetny film, nie spodziewałam się w sumie...

pani psychol

Mareku88

PostPosted: Tue May 06, 2008 4:31 am

Ajsza
A czy ktoś oglądał film "Zeitgeist"?

Słyszałem małe conie-co o tym filmie i skoro tak trza obejżeć ^^
Wg. mnie też nie wolno się śmiać z innych wyznań.
Sam jestem ateistą lecz szanuję, że niektórzy moi znajomi chodzą do kościoła (nietylko chodzi mi o katolicki wink )

A wracając do tematu to tak z innej paczki - Habana Blues.
Mnie osobiście film się podobał ale nie każdemu może przypaść do gustu wink
PostPosted: Wed Feb 25, 2009 10:15 am

Jesli chodzi o serial to ja bardzo lubię "Kości" i "House".
Jeśli ktoś nie oglądał to szczerze polecam. Jest i humor i nauka razz

mirti6

5,400 Points
  • Dressed Up 200
  • Forum Dabbler 200
  • Signature Look 250

Grenio

Newbie Member

PostPosted: Mon Mar 02, 2009 4:42 am

Ogladal juz ktos "Kląwte 3 " Xd
Ja ogladajac ja z kuzynem mialem caly film kaptur na glowie a jak sie bardziej wystraszylem to z pokoju uciekalem xd ...
Ale ogolnie film dziwne bo niby pokonali stara klawte (Ta rodzine patlogiczna) ale w miedzy czasie jakis koles byl pod wplywem furi i zabil japonke ktora im pomogla pokonac klatwe i teraz to ona jest klatwe i robi ludzia dziure w szyi xd
PostPosted: Thu Jul 23, 2009 6:47 am

Ja najbardziej z seriali to lubię "Dr. House". Połączenie humoru, świetnych aktorów i nauki. Idealny serial. Szkoda ,że teraz seria się skończyła i trzeba czekać na kolejną.

mirti6

5,400 Points
  • Dressed Up 200
  • Forum Dabbler 200
  • Signature Look 250

SuzzK

PostPosted: Sat Jul 25, 2009 3:24 am

House jest jak najbardziej okey. (dawno, dawno temu, gdy zobaczylam go poraz pierwszy na jamims niemieckim kanale, zakochalam sie bez pamieci... Ale to bylo tak dawno, ze nie pamietam...)
Ostatnio zostalam zmuszona do ogladania 'Upiora w operze'. Byl ladnie nakrencony. No, i ta muzyka! Ale tak czy inaczej, najbardziej podoba mi sie Krol lew. smile Moj pierwszy film, na jakim bylam w kinie. (ok. 16 lat temu?)
PostPosted: Wed Aug 19, 2009 2:05 am

Zapraszam Was serdecznie do udziału w loterii. Koszt numerka to 500g, możesz wybrać 1-3 numerki. Podaje się je w tytule trade razem z pieniędzmi. Na dobry start dorzucam do puli 1000g. Pełny regulamin oraz spis dostępnych numerków w linku w mojej sygnaturze. mrgreen

Zapraszam, zapraszam wink

LotteryGuy

Raticiel

PostPosted: Sun Aug 30, 2009 3:38 pm

mirti6
Ja najbardziej z seriali to lubię "Dr. House". Połączenie humoru, świetnych aktorów i nauki. Idealny serial. Szkoda ,że teraz seria się skończyła i trzeba czekać na kolejną.
House rzadzi wink sympatyczne, choc w jakims sensie wolalam poczciwy Ostry Dyzur przez ktory kiedys chcialam isc na medycyne.

A skoro juz przy medycznych serialach jestesmy: M.A.S.H. Legenda. Niestety ostatnio puscili na polsacie wersje pelnometrazowa i oprocz piosenki jakos malo mashowe toto bylo... brakowalo mi niesmacznych scen wink
PostPosted: Sun Aug 30, 2009 3:45 pm

Ajsza
A czy ktoś oglądał film "Zeitgeist"? Szczególnie fragment o Bogu? Ten fragmen oglądałam ze 3-4 razy i za każdym razem coraz bardziej upewniałam się, że nie ma sensu wierzyć, bądż śmiać się z osób innej wiary - każda oparta jest na tym samym.
Jeśli ktoś też oglądał ten film/fragment to co o nim sądzi? Czy wogle ktokolwiek go widział? Jest on zakazany na całym świecie, ze względu na ujawnianie informacji których, lepiej żeby zwykły Kowalski czy Nowak nie wiedzieli. Jak nie wiedzieliście to gorąco polecam wink

Szczerze mowiac nie widzialam i pojecia nie mam o jaki film chodzi, ale zeby o tym sie dowiedziec to nie trzeba filmow ogladac whee
coz moze byc takiego zeby Kowalski sie nie mogl dowiedziec? Intrygujace co najmniej.

Co do filmow zakazanych: wszedzie szukam Clockwork Orange i znalezc nie moge... do wypozyczalni mi sie nie chce isc co prawda xd
ponoc zmienili zakonczenie w stosunku do ksiazki, czego sie obawiam.

Raticiel

NanamiPhantomhive

6,150 Points
  • Beta Critic 0
  • Beta Gaian 0
  • Beta Explorer 0
PostPosted: Sat Oct 10, 2009 12:34 am

Oglądał ktoś może Bride of Chucky (Narzeczona Laleczki Chucky)?Wedłóg mnie ten horror spadł na psy gonk .Za to super komedia wink Tak samo Laleczka Chucky:Następne pokolenie.Mówią że to takie straszne i wogóle, a jak dla mnie to komedia.Co wy sądzicie?
PostPosted: Sat Oct 24, 2009 2:54 am

tarjanfz
Oglądał ktoś może Bride of Chucky (Narzeczona Laleczki Chucky)?Wedłóg mnie ten horror spadł na psy gonk .Za to super komedia wink Tak samo Laleczka Chucky:Następne pokolenie.Mówią że to takie straszne i wogóle, a jak dla mnie to komedia.Co wy sądzicie?
widzialam, widzialam... stare jak swiat wink pamietam do dzis dzien romantyczny dialog... narzeczona: "a masz gume?" chucky: "caly jestem z gumy!" rofl

Raticiel

Dziagusia

PostPosted: Wed Jan 27, 2010 7:50 am

Ja uwielbiam 'Kości' i 'Dr House' też jest świetny. ;3

A filmy... komedie romantyczne są fajne, chociaż lubię także całkiem inne filmy np. z jakąś akcją itp. biggrin
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 1:47 pm

Zdecydowanie polecam wszystkim azjatyckie horrory - jeżeli ktoś lubi się bać, ale i myśleć w czasie oglądania, to te filmy będą dla niego idealne. I zachęcam zdecydowanie, żeby zainteresować się czymś poza "ringami" i "klątwami" bo zacna Azja ma do zaoferowania dużo, dużo więcej ^^

A House rządzi! *poszedł oglądać kolejny odcinek szóstej serii*

KoganeTaiyou

Alchenaed

PostPosted: Sat Feb 06, 2010 6:05 am

Mnie azjatyckie horrory szczerze przerażają [pomijając, że taka ich rola] , więc się do nich nie dotykam. xD
Zna ktoś jakieś filmy o podobnym klimacie co 'Azyl'? Bo film bardzo sympatyczny był i mam w sumie niedosyt jakiś. Chodzi głównie o klimat. smile

A House miły facet, mama mnie zaraziła i na poczciwej dwójce oglądałyśmy. Bo teraz powtórki lecą. Dx
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 66 67 68 69 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces