|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:42 am
witajcie 4laugh whee whee whee
dzisiaj znowu calootki dzien w domq spedzilam... tylko ze tym razem przepisywalam strashliwie tajniasty zeszyt do geografii ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:42 am
O.o .. a ty kto ?? whee witaj *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:44 am
ninja ... ktos tu jest ?? .. czy sama bede siedziala crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:46 am
Lethiel ninja ... ktos tu jest ?? .. czy sama bede siedziala crying ja jestem tylko musialam sie rodzicom czyms pochwalic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:48 am
Delisa Lethiel ninja ... ktos tu jest ?? .. czy sama bede siedziala crying ja jestem tylko musialam sie rodzicom czyms pochwalic ninja *przytuuuuuuul* whee a czym ? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:49 am
Lethiel ninja ... ktos tu jest ?? .. czy sama bede siedziala crying hej, hej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:49 am
Lethiel Delisa Lethiel ninja ... ktos tu jest ?? .. czy sama bede siedziala crying ja jestem tylko musialam sie rodzicom czyms pochwalic ninja *przytuuuuuuul* whee a czym ? O.o *przytul ^^* tym ile zdobylam punktow na probnym tescie kompetencji ninja xd dostalam 30/40 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:51 am
racqel Lethiel ninja ... ktos tu jest ?? .. czy sama bede siedziala crying hej, hej! smile *skacze na niego* witaj 4laugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:51 am
Delisa Lethiel Delisa Lethiel ninja ... ktos tu jest ?? .. czy sama bede siedziala crying ja jestem tylko musialam sie rodzicom czyms pochwalic ninja *przytuuuuuuul* whee a czym ? O.o *przytul ^^* tym ile zdobylam punktow na probnym tescie kompetencji ninja xd dostalam 30/40 xd uuuu... lol... nio to gratoolooje whee whee whee 3nodding whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:53 am
Lethiel Delisa Lethiel Delisa Lethiel ninja ... ktos tu jest ?? .. czy sama bede siedziala crying ja jestem tylko musialam sie rodzicom czyms pochwalic ninja *przytuuuuuuul* whee a czym ? O.o *przytul ^^* tym ile zdobylam punktow na probnym tescie kompetencji ninja xd dostalam 30/40 xd uuuu... lol... nio to gratoolooje whee whee whee 3nodding whee whee whee dziekujem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:53 am
Lethiel racqel Lethiel ninja ... ktos tu jest ?? .. czy sama bede siedziala crying hej, hej! smile *skacze na niego* witaj 4laugh whee xd aaaaagwbhhhhhuuhhh * przygnieciony * awe wa tywko wciawem wie pwywitwac... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:55 am
racqel Lethiel racqel Lethiel ninja ... ktos tu jest ?? .. czy sama bede siedziala crying hej, hej! smile *skacze na niego* witaj 4laugh whee xd aaaaagwbhhhhhuuhhh * przygnieciony * awe wa tywko wciawem wie pwywitwac... sweatdrop spokojnie... cieshka nie jestem wink nio przeciesh siem witam whee *przytul* *zlazi z niego i pomaga wstac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:56 am