|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:08 am
Lady Karen Kaio-sama Lady Karen w takim razie witaj Piotrze w naszej społeczności wink
Miło mi, a ty jak masz na imie, piekna pani.Aga....prosto i zwyczajnie...w tym towarzystwie jestem wiekowo babcią ale i tzw. MATKĄ POLKĄ blaugh jam jest tak która na straży nieskalanych moralnie młodych umysłów stoi smile hahahahahaha .... ja cie sunę panie Rysiu... Aga... zadławiłbym się przez ciebie piwem... ty i moralność? hahahahaha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:10 am
Kukus nie zaczynaj bo nam nowego spłoszysz wink
dyć wyjaśniłam później że to sarkazm był scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:13 am
Kukus zadławiłbym się przez ciebie piwem... Z samego rana piwo?? no nieźle, ja pije cherbatke i łykam dropsy, tzn lekarstwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:14 am
Lady Karen Kukus nie zaczynaj bo nam nowego spłoszysz wink dyć wyjaśniłam później że to sarkazm był scream nie zauważyłęm tego tłumaczenia... przeczytałem je jak już napisałem posta... ide po ręcznik papierowy... monitor mi ocieka piwem... choć zasadniczo idąc tym tropem... to ja jestem strażnikiem cnoty dziewcząt... odbieram ją im i zachowuję dla siebie żeby się nie poniewierała blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:15 am
Kaio-sama Kukus zadławiłbym się przez ciebie piwem... Z samego rana piwo?? no nieźle, ja pije cherbatke i łykam dropsy, tzn lekarstwa.jakie dropsy? co masz? wiatraczki? wisienki? romby? poza tym jakie rano? jest po 12 już, a ja jadę do pracy więc muszę sobie sieknąć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:18 am
Kukus jakie dropsy? co masz? wiatraczki? wisienki? romby? poza tym jakie rano? jest po 12 już, a ja jadę do pracy więc muszę sobie sieknąć To był Dżołk, nie biore tego dziadostwa, jeszcze mnie nie po#$@ no wiecie, no dla mnie rano jestem chory i teraz dla mnie jest rano
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:20 am
Kaio-sama Kukus jakie dropsy? co masz? wiatraczki? wisienki? romby? poza tym jakie rano? jest po 12 już, a ja jadę do pracy więc muszę sobie sieknąć To był Dżołk, nie biore tego dziadostwa, jeszcze mnie nie po#$@ no wiecie, no dla mnie rano jestem chory i teraz dla mnie jest ranoa nas poj%$#ło... i to doszczętnie... ide coś łyknąć na lepszą kondycję... jakieś witaminki... i uciekam, bo Isobelle już się rzuca przez telefon, że miałem być o 12.30
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:22 am
Kukus a nas poj%$#ło... i to doszczętnie... ide coś łyknąć na lepszą kondycję... jakieś witaminki... i uciekam, bo Isobelle już się rzuca przez telefon, że miałem być o 12.30 no to pa, nie wiem do kogo idziesz ale miłej zabawy. o 12.30 jest dopiero 20 po :0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:23 am
Kaio-sama Kukus a nas poj%$#ło... i to doszczętnie... ide coś łyknąć na lepszą kondycję... jakieś witaminki... i uciekam, bo Isobelle już się rzuca przez telefon, że miałem być o 12.30 no to pa, nie wiem do kogo idziesz ale miłej zabawy. o 12.30 jest dopiero 20 po :0 ale ode mnie to Isi jedzie się 20 minut... a kiedyś i Isi poznasz... prowadzi topic o yaoi yuri i innych zboczeniach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:23 am
*wchodzi do pokoju , siada na kanapie , zakłada nogę na nogę * witam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:26 am
Kukus Kaio-sama Kukus jakie dropsy? co masz? wiatraczki? wisienki? romby? poza tym jakie rano? jest po 12 już, a ja jadę do pracy więc muszę sobie sieknąć To był Dżołk, nie biore tego dziadostwa, jeszcze mnie nie po#$@ no wiecie, no dla mnie rano jestem chory i teraz dla mnie jest ranoa nas poj%$#ło... i to doszczętnie... ide coś łyknąć na lepszą kondycję... jakieś witaminki... i uciekam, bo Isobelle już się rzuca przez telefon, że miałem być o 12.30 KUKUS...ty już zupełnie skrzywiony jesteś zostaw chłopaka w spokoju z tymi dropsami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:31 am
widze że mnie zauważyliście stare sweatdrop to chyba przez to ze mnie troch niebyło ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|