Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6793 6794 6795 6796 6797 6798 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:08 am

Lady Karen
Kaio-sama
Lady Karen
w takim razie witaj Piotrze w naszej społeczności wink

Miło mi, a ty jak masz na imie, piekna pani.

Aga....prosto i zwyczajnie...w tym towarzystwie jestem wiekowo babcią ale i tzw. MATKĄ POLKĄ blaugh

jam jest tak która na straży nieskalanych moralnie młodych umysłów stoi smile
hahahahahaha .... ja cie sunę panie Rysiu... Aga... zadławiłbym się przez ciebie piwem... ty i moralność? hahahahaha blaugh
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:10 am

Kukus nie zaczynaj bo nam nowego spłoszysz wink

dyć wyjaśniłam później że to sarkazm był scream

Lady Karen

Kaio-Oshori

PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:13 am

Kukus
zadławiłbym się przez ciebie piwem...

Z samego rana piwo?? no nieźle, ja pije cherbatke i łykam dropsy, tzn lekarstwa.
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:14 am

Lady Karen
Kukus nie zaczynaj bo nam nowego spłoszysz wink

dyć wyjaśniłam później że to sarkazm był scream
nie zauważyłęm tego tłumaczenia... przeczytałem je jak już napisałem posta... ide po ręcznik papierowy... monitor mi ocieka piwem...

choć zasadniczo idąc tym tropem... to ja jestem strażnikiem cnoty dziewcząt... odbieram ją im i zachowuję dla siebie żeby się nie poniewierała blaugh

Kukus

Kukus

PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:15 am

Kaio-sama
Kukus
zadławiłbym się przez ciebie piwem...

Z samego rana piwo?? no nieźle, ja pije cherbatke i łykam dropsy, tzn lekarstwa.
jakie dropsy? co masz? wiatraczki? wisienki? romby?
poza tym jakie rano? jest po 12 już, a ja jadę do pracy więc muszę sobie sieknąć
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:18 am

Kukus
poza tym jakie rano? jest po 12 już, a ja jadę do pracy więc muszę sobie sieknąć

To był Dżołk, nie biore tego dziadostwa, jeszcze mnie nie po#$@ no wiecie, no dla mnie rano jestem chory i teraz dla mnie jest rano

Kaio-Oshori

Kukus

PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:20 am

Kaio-sama
Kukus

To był Dżołk, nie biore tego dziadostwa, jeszcze mnie nie po#$@ no wiecie, no dla mnie rano jestem chory i teraz dla mnie jest rano
a nas poj%$#ło... i to doszczętnie... ide coś łyknąć na lepszą kondycję... jakieś witaminki... i uciekam, bo Isobelle już się rzuca przez telefon, że miałem być o 12.30
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:22 am

Kukus
a nas poj%$#ło... i to doszczętnie... ide coś łyknąć na lepszą kondycję... jakieś witaminki... i uciekam, bo Isobelle już się rzuca przez telefon, że miałem być o 12.30

no to pa, nie wiem do kogo idziesz ale miłej zabawy. o 12.30 jest dopiero 20 po :0

Kaio-Oshori

Kukus

PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:23 am

Kaio-sama
Kukus

no to pa, nie wiem do kogo idziesz ale miłej zabawy. o 12.30 jest dopiero 20 po :0
ale ode mnie to Isi jedzie się 20 minut... a kiedyś i Isi poznasz... prowadzi topic o yaoi yuri i innych zboczeniach
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:23 am

*wchodzi do pokoju , siada na kanapie , zakłada nogę na nogę * witam wink

Ita Lockheart

Lady Karen

PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:26 am

Kukus
Kaio-sama
Kukus

KUKUS...ty już zupełnie skrzywiony jesteś zostaw chłopaka w spokoju z tymi dropsami User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:31 am

widze że mnie zauważyliście stare sweatdrop to chyba przez to ze mnie troch niebyło ...

Ita Lockheart

Delisa

PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:34 am

uch... i kolejny raz nie mialam internetu xp ale wreszcie znow mam whee
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:34 am

Ej ludziska , co tak śpicie? gonk

Ita Lockheart

Ita Lockheart

PostPosted: Tue Jan 18, 2005 3:38 am

Czy wszystkich porwało ufo? eek
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6793 6794 6795 6796 6797 6798 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games