|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:04 am
zaraz muszę się ogarnąć do pracy... ide po coś do jedzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:08 am
KUKUS ty padalcu zażresz się na śmierć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:10 am
Lady Karen KUKUS ty padalcu zażresz się na śmierć blaugh musze odrobić straty... wpadłem w ciąg i schudłem 3 kilo... w niedziele przerobiłem gigantyczne zejście i teraz muszę wrócić do żywych blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:22 am
...dobra, ja lecę ...obejrzę sobie jakis film ...albo anime - bo mam pare giga do zaliczenia ... ...trzymajta się ciepło ludziska... ...Sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:45 am
Dzieńdobry państwu mam na imie Piotr i jestem nowym członkiem Waszej społecznosci witam ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:48 am
Kaio-sama Dzieńdobry państwu mam na imie Piotr i jestem nowym członkiem Waszej społecznosci witam ... biggrin o witaj 4laugh nie musisz byc taki oficjalny ^^ jak sie dowiedziales (od kogo, od czego XD) o naszej gildzie? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:48 am
w takim razie witaj Piotrze w naszej społeczności wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:49 am
a tak wogole to witajcie wrocilam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:50 am
Lady Karen w takim razie witaj Piotrze w naszej społeczności wink
Miło mi, a ty jak masz na imie, piekna pani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:50 am
a tak wogóle to WITKA DELI heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:52 am
Kaio-sama Lady Karen w takim razie witaj Piotrze w naszej społeczności wink
Miło mi, a ty jak masz na imie, piekna pani.Aga....prosto i zwyczajnie...w tym towarzystwie jestem wiekowo babcią ale i tzw. MATKĄ POLKĄ blaugh jam jest tak która na straży nieskalanych moralnie młodych umysłów stoi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 2:55 am
Kaio...dlaczego tak mało o sobie w profilu napisałeś...? Nie wiemy teraz skąd jesteś ile wiosenek masz za sobą czy treż co porabiasz jak z nami nie jesteś....i każdy będzie Cię o to samo setki razy pytał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:02 am
Quote: Aga....prosto i zwyczajnie...w tym towarzystwie jestem wiekowo babcią ale i tzw. MATKĄ POLKĄ blaugh jam jest tak która na straży nieskalanych moralnie młodych umysłów stoi smile A no to bardzo ładne imie. najstarsza rozumiem ? to ile masz latek ?? "wiem, że kobiet sie o wiek nie pyta ale uznajmy ze jestem chamem". Stoisz na strarzy moralnosci :] ehe no to mnie strzec juz nie musisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:05 am
Kaio-sama Quote: Aga....prosto i zwyczajnie...w tym towarzystwie jestem wiekowo babcią ale i tzw. MATKĄ POLKĄ blaugh jam jest tak która na straży nieskalanych moralnie młodych umysłów stoi smile A no to bardzo ładne imie. najstarsza rozumiem ? to ile masz latek ?? "wiem, że kobiet sie o wiek nie pyta ale uznajmy ze jestem chamem". Stoisz na strarzy moralnosci :] ehe no to mnie strzec juz nie musisz.wszystkiego się w moim profilu dowiesz a co do tej moralności to sarkazm w najczystrzej postaci był smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:06 am
Lady Karen Kaio...dlaczego tak mało o sobie w profilu napisałeś...? Nie wiemy teraz skąd jesteś ile wiosenek masz za sobą czy treż co porabiasz jak z nami nie jesteś....i każdy będzie Cię o to samo setki razy pytał No to już wpisuje, a teraz podam do wiaomosci publicznej, 3-8 koncze 19 latek, mieszkam w zapyziałym miescie zwanym stolicą Polski, wczesniej mieszkałem w Łodzi. Ucze się do Matury,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|