|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:12 am
xd hejka ...juz dawno powinnam byc w szkole xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:15 am
Akiko Tamashii xd hejka ...juz dawno powinnam byc w szkole xp xd witaj 4laugh ja dzis mialam na 8:00 do 12:10 ale dzis nie poszlam do szkoly i tak samo nie pojde do niej w srode, czwartek i piatek ale juz w poniedzialek pewnie pojde blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:17 am
Delisa Akiko Tamashii xd hejka ...juz dawno powinnam byc w szkole xp xd witaj 4laugh ja dzis mialam na 8:00 do 12:10 ale dzis nie poszlam do szkoly i tak samo nie pujde do niej w srode, czwartek i piatek ale juz w poniedzialek pewnie pojde blaugh chora jestes? ja to nie ide bo mi sie nie chce....poza tym mam wszystkie godziny usprawiedliwione a w moim przypadku jest to nienormalne xd wiec 2h pozniej dzis przyjde wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:21 am
Akiko Tamashii Delisa Akiko Tamashii xd hejka ...juz dawno powinnam byc w szkole xp xd witaj 4laugh ja dzis mialam na 8:00 do 12:10 ale dzis nie poszlam do szkoly i tak samo nie pujde do niej w srode, czwartek i piatek ale juz w poniedzialek pewnie pojde blaugh chora jestes? ja to nie ide bo mi sie nie chce....poza tym mam wszystkie godziny usprawiedliwione a w moim przypadku jest to nienormalne xd wiec 2h pozniej dzis przyjde wink nie, nie chora tylko w czwartek spadlam ze schodow w szkole i nie pozwalaja mi chodzic do szkoly choc to tylko zbicie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:22 am
Delisa Akiko Tamashii Delisa Akiko Tamashii xd hejka ...juz dawno powinnam byc w szkole xp xd witaj 4laugh ja dzis mialam na 8:00 do 12:10 ale dzis nie poszlam do szkoly i tak samo nie pujde do niej w srode, czwartek i piatek ale juz w poniedzialek pewnie pojde blaugh chora jestes? ja to nie ide bo mi sie nie chce....poza tym mam wszystkie godziny usprawiedliwione a w moim przypadku jest to nienormalne xd wiec 2h pozniej dzis przyjde wink nie, nie chora tylko w czwartek spadlam ze schodow w szkole i nie pozwalaja mi chodzic do szkoly choc to tylko zbicie wink xd fajnie masz ....szkola jest niebezpieczna, nie powinnismy do niej chodzic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:26 am
Akiko Tamashii xd fajnie masz ....szkola jest niebezpieczna, nie powinnismy do niej chodzic xd ...ale wszyscy sie upieraja ze musimy do nij chodzic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:26 am
...tia ...szkoła jest jak media markt - powinni tego zabronić ...no a przecież szkoła to nie knajpa - nie trzeba w niej być codziennie... ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:29 am
Ja- Yosei ...tia ...szkoła jest jak media markt - powinni tego zabronić ...no a przecież szkoła to nie knajpa - nie trzeba w niej być codziennie... ... wink wlasnie xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:30 am
Akiko Tamashii Ja- Yosei ...tia ...szkoła jest jak media markt - powinni tego zabronić ...no a przecież szkoła to nie knajpa - nie trzeba w niej być codziennie... ... wink wlasnie xd wink tez sie zgadzam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:31 am
no witam.... widzę że szkolne tematy a ja tu musze się na uczelni reaktywować....buu nienawidze tego...znowu się zaczną ćwiczonka, wykłady & picie z grupą smile no i wyczekiwana przez wszystkich sesja o obronie nie wspominając stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:33 am
Lady Karen no witam.... widzę że szkolne tematy a ja tu musze się na uczelni reaktywować....buu nienawidze tego...znowu się zaczną ćwiczonka, wykłady & picie z grupą smile no i wyczekiwana przez wszystkich sesja o obronie nie wspominając stressed hejka Karen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:34 am
... ...SoaD i muza z Naruto rządzą! ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|