|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:03 pm
ja widze, ze wy sobie tutaj swietnie radzicie ^^ alors, bon soir *siada w fotelu i zamyka oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:04 pm
fak... wygral bym jeszcze OMFG ale gosciu stwierdzil ze jedna nagroda na dzien to dosyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:04 pm
Ibris ja widze, ze wy sobie tutaj swietnie radzicie ^^ alors, bon soir *siada w fotelu i zamyka oczy* witaj...co tam porabiasz??spiaca jestes czy probojesz odpoczac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:05 pm
opcy fak... wygral bym jeszcze OMFG ale gosciu stwierdzil ze jedna nagroda na dzien to dosyc... a ja nie amm winampa wiec nie bede sie denerwowal i wzialem i wylaczylem to gowno... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:08 pm
Vykk wiem ale jakiegos posta trza walnac od czasu do czasu...BTW nie przesadzaj z cytatami bo cie Nasza Pani Szefowa wpisze na liste ... mowi sie trudno, jednak nie tylko za ilosc cytatow wpisuje--taka żaluzja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:08 pm
Vykk opcy fak... wygral bym jeszcze OMFG ale gosciu stwierdzil ze jedna nagroda na dzien to dosyc... a ja nie amm winampa wiec nie bede sie denerwowal i wzialem i wylaczylem to gowno... xp ja rez nie mam .. uzywam foobara ... a winampa tylko pod fuhquake'm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:09 pm
Lavagetas_heqetai Vykk wiem ale jakiegos posta trza walnac od czasu do czasu...BTW nie przesadzaj z cytatami bo cie Nasza Pani Szefowa wpisze na liste ... mowi sie trudno, jednak nie tylko za ilosc cytatow wpisuje--taka żaluzja eee..a za co jeszcze...poza tym ze pisanie niepotrzebnycch tematow trafila tam jaks mloda laska ...to co jeszcze??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:11 pm
opcy Vykk opcy fak... wygral bym jeszcze OMFG ale gosciu stwierdzil ze jedna nagroda na dzien to dosyc... a ja nie amm winampa wiec nie bede sie denerwowal i wzialem i wylaczylem to gowno... xp ja rez nie mam .. uzywam foobara ... a winampa tylko pod fuhquake'm ...tesh uzywasz fubara??moja kolezanka to uzywa...jak dla mnie to jest jakies glupie i dziwne osobiscie uzywam quintesentiala ale nie am go w tej chwili zainstalowanego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:12 pm
Vykk Lavagetas_heqetai Vykk wiem ale jakiegos posta trza walnac od czasu do czasu...BTW nie przesadzaj z cytatami bo cie Nasza Pani Szefowa wpisze na liste ... mowi sie trudno, jednak nie tylko za ilosc cytatow wpisuje--taka żaluzja eee..a za co jeszcze...poza tym ze pisanie niepotrzebnycch tematow trafila tam jaks mloda laska ...to co jeszcze?? trzeba poczytac regulaminek, jednak ostatecznie trzeba sie zachowywac jak człowiek- ew elf, drow, likantrop itp itd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:13 pm
Okej, zmykam już do łóżeczka... Do jutra wszystkim!!! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:15 pm
o! jakie slooodkie widelki Opcy!!! *ziewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:20 pm
Vykk opcy Vykk opcy fak... wygral bym jeszcze OMFG ale gosciu stwierdzil ze jedna nagroda na dzien to dosyc... a ja nie amm winampa wiec nie bede sie denerwowal i wzialem i wylaczylem to gowno... xp ja rez nie mam .. uzywam foobara ... a winampa tylko pod fuhquake'm ...tesh uzywasz fubara??moja kolezanka to uzywa...jak dla mnie to jest jakies glupie i dziwne osobiscie uzywam quintesentiala ale nie am go w tej chwili zainstalowanego foobar jest zafajniasty ...nie ma lepszego playerka..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:22 pm
Delein Okej, zmykam już do łóżeczka... Do jutra wszystkim!!! *puff* *znika* papa narka Jas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:22 pm
Jaswinder o! jakie slooodkie widelki Opcy!!! *ziewa* sliczne.. a jakie ostre...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|