|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:34 pm
Prinee opcy heh.. wlasnie wygralem widly.... xd to gratuluje blaugh blaugh dzieki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:35 pm
opcy heh.. wlasnie wygralem widly.... xd Ja też chcę crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:37 pm
wlasnie stwierdzilem ze te widly sa cholernie drogie eek jak na widly oczywiscie... lucky!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:39 pm
hej wszystkim... gdzie wygrales te widly opcy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:41 pm
Lavagetas_heqetai no ba, tylko nie mam akurat takich na składzie XD no ale zawsze mozna kogos obedrzez ze sk�ry i zrobić kilka centek XD ewentualnie w liściu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:44 pm
Delein Lavagetas_heqetai no ba, tylko nie mam akurat takich na składzie XD no ale zawsze mozna kogos obedrzez ze sk�ry i zrobić kilka centek XD ewentualnie w liściu blaugh i mam przy wszystkich w liściu chodzic? :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:48 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no ba, tylko nie mam akurat takich na składzie XD no ale zawsze mozna kogos obedrzez ze sk�ry i zrobić kilka centek XD ewentualnie w liściu blaugh i mam przy wszystkich w liściu chodzic? :cP Nie, tylko przy mnie...chyba że chcesz bez 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:51 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no ba, tylko nie mam akurat takich na składzie XD no ale zawsze mozna kogos obedrzez ze sk�ry i zrobić kilka centek XD ewentualnie w liściu blaugh i mam przy wszystkich w liściu chodzic? :cP Nie, tylko przy mnie...chyba że chcesz bez 3nodding stwórzmy chociaż pozory- moge chodzić w białej nalepce na koncu...ee..diabelskiego ogona tak jak amerykanskie plemiona XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:56 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no ba, tylko nie mam akurat takich na składzie XD no ale zawsze mozna kogos obedrzez ze sk�ry i zrobić kilka centek XD ewentualnie w liściu blaugh i mam przy wszystkich w liściu chodzic? :cP Nie, tylko przy mnie...chyba że chcesz bez 3nodding stwórzmy chociaż pozory- moge chodzić w białej nalepce na koncu...ee..diabelskiego ogona tak jak amerykanskie plemiona XD _ _' sweatdrop ...pozostawie bez komentarza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:56 pm
Lavagetas_heqetai stwórzmy chociaż pozory- moge chodzić w białej nalepce na koncu...ee..diabelskiego ogona tak jak amerykanskie plemiona XD eek sweatdrop xd No tak...pozory...i tak wszscy wiedzą o co chodzi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:59 pm
Delein Lavagetas_heqetai stwórzmy chociaż pozory- moge chodzić w białej nalepce na koncu...ee..diabelskiego ogona tak jak amerykanskie plemiona XD eek sweatdrop xd No tak...pozory...i tak wszscy wiedzą o co chodzi XD ...po co zachowywac poznory w takim badz razie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:00 pm
Vykk Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no ba, tylko nie mam akurat takich na składzie XD no ale zawsze mozna kogos obedrzez ze sk�ry i zrobić kilka centek XD ewentualnie w liściu blaugh i mam przy wszystkich w liściu chodzic? :cP Nie, tylko przy mnie...chyba że chcesz bez 3nodding stwórzmy chociaż pozory- moge chodzić w białej nalepce na koncu...ee..diabelskiego ogona tak jak amerykanskie plemiona XD _ _' sweatdrop ...pozostawie bez komentarza... nie był wymagany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:03 pm
wiem ale jakiegos posta trza walnac od czasu do czasu...BTW nie przesadzaj z cytatami bo cie Nasza Pani Szefowa wpisze na liste ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|