|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:04 pm
Ibris Lina, to milo ^^ Em... Karin ^^ male "odwodnienie bylo", po tym zawsze wszystko piecze. małe "odwodnienie"? hm... biedaczko... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:06 pm
Miss_Karina Ibri....ja mam juz dosc filozofii starozytnosci >.< a to jest dopiero połowa >.< doszlismy do Platona a ja i tak sie gubie w tych wszystkich filozofach ;____; crying a musze all nauczyc sie na...ten czwartek ;_______; no cosh... na pohybel sie moowi xd xd to nie to samo... ale tez sie o nich uczylam. cytaty, zyciorys, co kto powiedzial i co wykladal, jaka mial szkole. ale to calkiem przyjemne *scisk Karin* ^^''' hejeczka Del
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:06 pm
mushu zmykac.. papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:08 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein Tak tak, będę cię odwozić do przedszkola takim zajekurczefaknym autobusem XD Pytasz XD *cmok* khyhy a ja cie bede wkurzał jak wroce do domciu plamiąc lodami twoja kiecke XD mam nadzieje :c] Gdzie ja tam w sukienkach XD gdzie ja tam w czymkolwiek...*a w słuchawkach "halloween halloween" :3* Avsko Ibris! Avsko Karina!! w porzadku, mozesz byc nago :cD no ale w czymkolwiek bys nie byla i tak bedzie ci slicznie *^^*
witam nowoprzybyłych ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:09 pm
Lethiel mushu zmykac.. papatki sad jo tysh... od tej chwili 2 h szurnietej filozofiii ;____; a po examie z filozofii mam tzw "Tydzien Zakuwania Historii Sztuki" ;___; no cudnie po prostu XD papusie wam ^^ (krotko, ale zawsze cos XD wink ) papa~!!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel mushu zmykac.. papatki sad jo tysh... od tej chwili 2 h szurnietej filozofiii ;____; a po examie z filozofii mam tzw "Tydzien Zakuwania Historii Sztuki" ;___; no cudnie po prostu XD papusie wam ^^ (krotko, ale zawsze cos XD wink ) papa~!!!! 4laugh jak ci sie nie podoba to po co sobie taki kiruenk wybrałas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai w porzadku, mozesz byc nago :cD no ale w czymkolwiek bys nie byla i tak bedzie ci slicznie *^^*
witam nowoprzybyłych ^^zobaczymy zobaczymy blaugh *wtuliła się w niego* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:14 pm
ehm... papaty do tych odchodzacych ^^'
Lina, to przeciez tak samo jak kazdy narzeka na swoja szkole ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:16 pm
Ibris ehm... papaty do tych odchodzacych ^^' Lina, to przeciez tak samo jak kazdy narzeka na swoja szkole ;P uwazam ze jak cos ci sie nie podoba nalezy to zmienic... ja jakos jestem zadowolony ze swojej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:16 pm
Delein Lavagetas_heqetai w porzadku, mozesz byc nago :cD no ale w czymkolwiek bys nie byla i tak bedzie ci slicznie *^^*
witam nowoprzybyłych ^^zobaczymy zobaczymy blaugh *wtuliła się w niego* heart jak sobie zyczysz kochana :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:18 pm
Lina-san Ibris ehm... papaty do tych odchodzacych ^^' Lina, to przeciez tak samo jak kazdy narzeka na swoja szkole ;P uwazam ze jak cos ci sie nie podoba nalezy to zmienic... ja jakos jestem zadowolony ze swojej ale wszystko ma swoje wady i zalety wink nie zawsze mozemy wszystko zmienic, prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:29 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai w porzadku, mozesz byc nago :cD no ale w czymkolwiek bys nie byla i tak bedzie ci slicznie *^^*
witam nowoprzybyłych ^^zobaczymy zobaczymy blaugh *wtuliła się w niego* heart jak sobie zyczysz kochana :cD a ty? ciuchy w panterkę? XD *cmokneła w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:31 pm