|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:53 pm
Miss_Karina czesc wam.... _-_ jestem... zaraz... po basenie... cze kari whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:53 pm
Miss_Karina czesc wam.... _-_ jestem... zaraz... po basenie... hej karinka hej ibris
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:54 pm
Ibris wrocilam *pada na twarz dzierzac w rekach chusteczki* ekhu... witaj... Ibris
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:55 pm
czesc wszystkim, ktorzy przyszli. agh... *potrzebuje kropli do oczu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:56 pm
Lethiel argh.. zamordooje tatoosia stare jush jestem whee xd hej Leti, hej Say, hej Milho.... bosh...i jeszcze jutrzejsze treningi i sesja w czwartek >.< sweatdrop xp xd jakos to wytrzymam XDD bede tutaj krotko, bo potem biore sie za filozofie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Tak tak, będę cię odwozić do przedszkola takim zajekurczefaknym autobusem XD Pytasz XD *cmok* khyhy a ja cie bede wkurzał jak wroce do domciu plamiąc lodami twoja kiecke XD mam nadzieje :c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris czesc wszystkim, ktorzy przyszli. agh... *potrzebuje kropli do oczu* masz podobne zestawienie stroju co ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:57 pm
Miss_Karina Lethiel argh.. zamordooje tatoosia stare jush jestem whee xd hej Leti, hej Say, hej Milho.... bosh...i jeszcze jutrzejsze treningi i sesja w czwartek >.< sweatdrop xp xd jakos to wytrzymam XDD bede tutaj krotko, bo potem biore sie za filozofie biedna kari *przytuuuuuuuuuuuul* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:58 pm
Miss_Karina Lethiel argh.. zamordooje tatoosia stare jush jestem whee xd hej Leti, hej Say, hej Milho.... bosh...i jeszcze jutrzejsze treningi i sesja w czwartek >.< sweatdrop xp xd jakos to wytrzymam XDD bede tutaj krotko, bo potem biore sie za filozofie kolejny filozof... malo juz grekow bylo? ja sie nie chce potem o was wszystkich uczyc ^^ Lina, no od dlugiego czasu. zanim jeszcze cie tu zobaczylam. a cos nie w porzadku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:58 pm
Ibris czesc wszystkim, ktorzy przyszli. agh... *potrzebuje kropli do oczu* co ci sie stalo z oczami? bolą ci?
Leti thanks 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:59 pm
Miss_Karina Ibris czesc wszystkim, ktorzy przyszli. agh... *potrzebuje kropli do oczu* co ci sie stalo z oczami? bolą ci?
Leti thanks 4laugh whee whee 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:59 pm
Ibris Miss_Karina Lethiel argh.. zamordooje tatoosia stare jush jestem whee xd hej Leti, hej Say, hej Milho.... bosh...i jeszcze jutrzejsze treningi i sesja w czwartek >.< sweatdrop xp xd jakos to wytrzymam XDD bede tutaj krotko, bo potem biore sie za filozofie kolejny filozof... malo juz grekow bylo? ja sie nie chce potem o was wszystkich uczyc ^^ Lina, no od dlugiego czasu. zanim jeszcze cie tu zobaczylam. a cos nie w porzadku? skąd..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:01 pm
Lina, to milo ^^
Em... Karin ^^ male "odwodnienie bylo", po tym zawsze wszystko piecze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:03 pm
Ibris Miss_Karina Lethiel argh.. zamordooje tatoosia stare jush jestem whee xd hej Leti, hej Say, hej Milho.... bosh...i jeszcze jutrzejsze treningi i sesja w czwartek >.< sweatdrop xp xd jakos to wytrzymam XDD bede tutaj krotko, bo potem biore sie za filozofie kolejny filozof... malo juz grekow bylo? ja sie nie chce potem o was wszystkich uczyc ^^ Lina, no od dlugiego czasu. zanim jeszcze cie tu zobaczylam. a cos nie w porzadku? Ibri....ja mam juz dosc filozofii starozytnosci >.< a to jest dopiero połowa >.< doszlismy do Platona a ja i tak sie gubie w tych wszystkich filozofach ;____; crying a musze all nauczyc sie na...ten czwartek ;_______; no cosh... na pohybel sie moowi xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:04 pm
Lavagetas_heqetai Delein Tak tak, będę cię odwozić do przedszkola takim zajekurczefaknym autobusem XD Pytasz XD *cmok* khyhy a ja cie bede wkurzał jak wroce do domciu plamiąc lodami twoja kiecke XD mam nadzieje :c] Gdzie ja tam w sukienkach XD gdzie ja tam w czymkolwiek...*a w słuchawkach "halloween halloween" :3* Avsko Ibris! Avsko Karina!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|