|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:19 pm
Sayokun Miho_14 Sayokun Vykk harkor bedzie jak dojdziesz do maski na twarzy... ... to na koniec XD .. bluzeczka...maska... vykk trzymaj mocniej bo rzezba sie wierci scream (przeciez sie nie wierce... juz mi wszystjko jedno sad ... poza tym i tak bielizny sie nie da zdjac....) to zdejmij na zywo i przeslij zdjecie XD psychol....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:20 pm
Sayokun Delein Przepraszam, o czym mówimy, bo oglądałąm zdjęcia z sierakowa blaugh my... rozbieramy miho... zapisujesz sie tez wink jak ci sie podobaly XD Jako rozbierana czy rozbierająca? XD Te akcje z nożem szczególnie mnie pociągają blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Sayokun Miho_14 Sayokun ... to na koniec XD .. bluzeczka...maska... vykk trzymaj mocniej bo rzezba sie wierci scream (przeciez sie nie wierce... juz mi wszystjko jedno sad ... poza tym i tak bielizny sie nie da zdjac....) to zdejmij na zywo i przeslij zdjecie XD psychol.... xd xd xd wiesz co... na niego to i tak wlasciwie nie tak duzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wroocialm whee whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:26 pm
Lethiel wroocialm whee whee whee whee whee *pochodzi od tylu i lapie ja i podnosi na recach do gory*sayo zobacz ta rzaezba nawt sie rusza xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:26 pm
Lethiel wroocialm whee whee whee whee whee hej *mowi cichutko, po czym kuli sie w foteliku z glowka na kolanach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:27 pm
Lavagetas_heqetai ciiiii, poluje na kł�lika ninja O.o...*siedzi cicho*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wroocialm whee whee whee whee whee hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:28 pm
Vykk Lethiel wroocialm whee whee whee whee whee *pochodzi od tylu i lapie ja i podnosi na recach do gory*sayo zobacz ta rzaezba nawt sie rusza xd xp whee O.o ... ??? *macha nooshkami w powietsho*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:28 pm
Miho_14 Lethiel wroocialm whee whee whee whee whee hej *mowi cichutko, po czym kuli sie w foteliku z glowka na kolanach* O.o .. cio sie stalo .. biedactwo sad *podbiega i przytuuuuuuuuula* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:29 pm
Lethiel Vykk Lethiel wroocialm whee whee whee whee whee *pochodzi od tylu i lapie ja i podnosi na recach do gory*sayo zobacz ta rzaezba nawt sie rusza xd xp whee O.o ... ??? *macha nooshkami w powietsho* nie weirc sie bo cie zaraz zagispujemy... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|