|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:07 pm
Miho_14 Sayokun Vykk Sayokun Miho_14 Vykk witaj miho wink cze opcy 3nodding gonk mnmie tu przeciez nie ma... 'puka ja po glowie' a to co tu stoi to kto wink pewnie jakas żeźba ubrana w jej ubranka...bedzie trzeba je zdiac i zaniesc wlascicielce... ok 3nodding tylko ja przytrzmaj bo sie jeszcze rozpadnie.. ta rzezba wyglada na krucha i lamliwa 3nodding ufff..... dobrze ze to przewidzialam i przykleilam sobie ubranko 'kropelka'... kropelka?? my may rozpuszczalnik blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:08 pm
Sayokun 'wyjmuje fiolke z etykietka rozpiszczalnik' vykk cos mi mowi w glowie ze trzeba to urzyc jakies dziwne glosy (chyba bardzo chca oslepnac...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Sayokun ok 3nodding tylko ja przytrzmaj bo sie jeszcze rozpadnie.. ta rzezba wyglada na krucha i lamliwa 3nodding del obejrzala zdjecia i zaniemowila XDDD ok *pochodzi i lapie pomalowana statue w krztalcie miho*no reszte zostawiam tobie... hmm 'zaczyna od dolu.. oblewa buciki i zdejmuje.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej linek Sayokun Miho_14 ufff..... dobrze ze to przewidzialam i przykleilam sobie ubranko 'kropelka'... 'wyjmuje fiolke z etykietka rozpiszczalnik' vykk cos mi mowi w glowie ze trzeba to urzyc jakies dziwne glosy heh widze ze myslimy o tym samym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:09 pm
Sayokun 'wyjmuje fiolke z etykietka rozpiszczalnik' vykk cos mi mowi w glowie ze trzeba to urzyc jakies dziwne glosy rozpuszczalnik... daj bucha!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:09 pm
Vykk hej linek Sayokun Miho_14 ufff..... dobrze ze to przewidzialam i przykleilam sobie ubranko 'kropelka'... 'wyjmuje fiolke z etykietka rozpiszczalnik' vykk cos mi mowi w glowie ze trzeba to urzyc jakies dziwne glosy heh widze ze myslimy o tym samym... oddac naga rzezbe do urzytku publicznego question wink cze lin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:10 pm
Sayokun Vykk Sayokun ok 3nodding tylko ja przytrzmaj bo sie jeszcze rozpadnie.. ta rzezba wyglada na krucha i lamliwa 3nodding del obejrzala zdjecia i zaniemowila XDDD ok *pochodzi i lapie pomalowana statue w krztalcie miho*no reszte zostawiam tobie... hmm 'zaczyna od dolu.. oblewa buciki i zdejmuje..... (sado-maso....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:10 pm
Miho_14 Sayokun Vykk Sayokun ok 3nodding tylko ja przytrzmaj bo sie jeszcze rozpadnie.. ta rzezba wyglada na krucha i lamliwa 3nodding del obejrzala zdjecia i zaniemowila XDDD ok *pochodzi i lapie pomalowana statue w krztalcie miho*no reszte zostawiam tobie... hmm 'zaczyna od dolu.. oblewa buciki i zdejmuje..... (sado-maso....) ... ponczoszki... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:12 pm
Sayokun Miho_14 Sayokun Vykk Sayokun ok 3nodding tylko ja przytrzmaj bo sie jeszcze rozpadnie.. ta rzezba wyglada na krucha i lamliwa 3nodding del obejrzala zdjecia i zaniemowila XDDD ok *pochodzi i lapie pomalowana statue w krztalcie miho*no reszte zostawiam tobie... hmm 'zaczyna od dolu.. oblewa buciki i zdejmuje..... (sado-maso....) ... ponczoszki... xp harkor bedzie jak dojdziesz do maski na twarzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:13 pm
Vykk harkor bedzie jak dojdziesz do maski na twarzy... ... to na koniec XD .. bluzeczka...maska... vykk trzymaj mocniej bo rzezba sie wierci scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:15 pm
Sayokun Vykk harkor bedzie jak dojdziesz do maski na twarzy... ... to na koniec XD .. bluzeczka...maska... vykk trzymaj mocniej bo rzezba sie wierci scream maska?? eek tak szybko ja zdiales?? i nie wrzeszczala i nie wyrywala sie... to teraz co majteczki?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:16 pm
Sayokun Vykk harkor bedzie jak dojdziesz do maski na twarzy... ... to na koniec XD .. bluzeczka...maska... vykk trzymaj mocniej bo rzezba sie wierci scream (przeciez sie nie wierce... juz mi wszystjko jedno sad ... poza tym i tak bielizny sie nie da zdjac....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:17 pm
Przepraszam, o czym mówimy, bo oglądałąm zdjęcia z sierakowa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:17 pm
Miho_14 Sayokun Vykk harkor bedzie jak dojdziesz do maski na twarzy... ... to na koniec XD .. bluzeczka...maska... vykk trzymaj mocniej bo rzezba sie wierci scream (przeciez sie nie wierce... juz mi wszystjko jedno sad ... poza tym i tak bielizny sie nie da zdjac....) to zdejmij na zywo i przeslij zdjecie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:18 pm
Delein Przepraszam, o czym mówimy, bo oglądałąm zdjęcia z sierakowa blaugh my... rozbieramy miho... zapisujesz sie tez wink jak ci sie podobaly XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|