|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:52 am
Falcone Vykk co tu tak cicho ...ludzie z zyciem... chyba wszytkim neta odcieli ja lece PAPAPAPA narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:52 am
Sayokun witam wszystkiech wink del obejrzyj zdjecia w galerii blaugh bradzo ciekawy obraz zabaw sierakowskich blaugh blaugh blaugh Już pędzę XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:53 am
cze all cholerka zagrypiło mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:54 am
witaj miho wink cze opcy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:55 am
Vykk witaj miho wink cze opcy 3nodding gonk mnmie tu przeciez nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:59 am
Miho_14 Vykk witaj miho wink cze opcy 3nodding gonk mnmie tu przeciez nie ma... 'puka ja po glowie' a to co tu stoi to kto wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:01 pm
Miho_14 Vykk witaj miho wink cze opcy 3nodding gonk mnmie tu przeciez nie ma... jak nie ma skoro widze ze jestes...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:02 pm
Sayokun Miho_14 Vykk witaj miho wink cze opcy 3nodding gonk mnmie tu przeciez nie ma... 'puka ja po glowie' a to co tu stoi to kto wink masz halucynacje...? za duzo pewnei wypiles... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:02 pm
Sayokun Miho_14 Vykk witaj miho wink cze opcy 3nodding gonk mnmie tu przeciez nie ma... 'puka ja po glowie' a to co tu stoi to kto wink pewnie jakas żeźba ubrana w jej ubranka...bedzie trzeba je zdiac i zaniesc wlascicielce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:04 pm
Vykk Sayokun Miho_14 Vykk witaj miho wink cze opcy 3nodding gonk mnmie tu przeciez nie ma... 'puka ja po glowie' a to co tu stoi to kto wink pewnie jakas żeźba ubrana w jej ubranka...bedzie trzeba je zdiac i zaniesc wlascicielce... ok 3nodding tylko ja przytrzmaj bo sie jeszcze rozpadnie.. ta rzezba wyglada na krucha i lamliwa 3nodding del obejrzala zdjecia i zaniemowila XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:05 pm
Sayokun Vykk Sayokun Miho_14 Vykk witaj miho wink cze opcy 3nodding gonk mnmie tu przeciez nie ma... 'puka ja po glowie' a to co tu stoi to kto wink pewnie jakas żeźba ubrana w jej ubranka...bedzie trzeba je zdiac i zaniesc wlascicielce... ok 3nodding tylko ja przytrzmaj bo sie jeszcze rozpadnie.. ta rzezba wyglada na krucha i lamliwa 3nodding ufff..... dobrze ze to przewidzialam i przykleilam sobie ubranko 'kropelka'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:06 pm
Sayokun ok 3nodding tylko ja przytrzmaj bo sie jeszcze rozpadnie.. ta rzezba wyglada na krucha i lamliwa 3nodding del obejrzala zdjecia i zaniemowila XDDD ok *pochodzi i lapie pomalowana statue w krztalcie miho*no reszte zostawiam tobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:07 pm
Miho_14 ufff..... dobrze ze to przewidzialam i przykleilam sobie ubranko 'kropelka'... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:07 pm
Miho_14 ufff..... dobrze ze to przewidzialam i przykleilam sobie ubranko 'kropelka'... 'wyjmuje fiolke z etykietka rozpiszczalnik' vykk cos mi mowi w glowie ze trzeba to urzyc jakies dziwne glosy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|