|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:16 am
witaj *przytuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:19 am
Lethiel witaj *przytuuuuuuuul* whee whee whee jak ci sie latalo...bo nie mialem okazji zobaczyc bo mnie od kompa wywalili...ale zdarzylem sie jeszcze pozegnac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:21 am
Vykk Lethiel witaj *przytuuuuuuuul* whee whee whee jak ci sie latalo...bo nie mialem okazji zobaczyc bo mnie od kompa wywalili...ale zdarzylem sie jeszcze pozegnac... calkiem fajnie .. szczegoolnie ze wylodowalam na swoim foteliku wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:23 am
Lethiel Vykk Lethiel witaj *przytuuuuuuuul* whee whee whee jak ci sie latalo...bo nie mialem okazji zobaczyc bo mnie od kompa wywalili...ale zdarzylem sie jeszcze pozegnac... calkiem fajnie .. szczegoolnie ze wylodowalam na swoim foteliku wink whee xp nastepnym razem jak zacznew krecic to bede musial sie upewnic ze nikt mnie w miedzyczasie od kompa nie wywali [zwlaszcza ze mam zakaz dochodzenia xp ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:27 am
Vykk Lethiel Vykk Lethiel witaj *przytuuuuuuuul* whee whee whee jak ci sie latalo...bo nie mialem okazji zobaczyc bo mnie od kompa wywalili...ale zdarzylem sie jeszcze pozegnac... calkiem fajnie .. szczegoolnie ze wylodowalam na swoim foteliku wink whee xp nastepnym razem jak zacznew krecic to bede musial sie upewnic ze nikt mnie w miedzyczasie od kompa nie wywali [zwlaszcza ze mam zakaz dochodzenia xp ] nio wlasnie.. jeszcze bym sobie krzywde zrobila sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:29 am
Lethiel Vykk xp nastepnym razem jak zacznew krecic to bede musial sie upewnic ze nikt mnie w miedzyczasie od kompa nie wywali [zwlaszcza ze mam zakaz dochodzenia xp ] nio wlasnie.. jeszcze bym sobie krzywde zrobila sad xp xd stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:44 am
co tu tak cicho ...ludzie z zyciem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:46 am
Vykk co tu tak cicho ...ludzie z zyciem... *kic* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:47 am
Delein Vykk co tu tak cicho ...ludzie z zyciem... *kic* blaugh ave...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:47 am
Vykk co tu tak cicho ...ludzie z zyciem... chyba wszytkim neta odcieli ja lece PAPAPAPA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:50 am
witam wszystkiech wink del obejrzyj zdjecia w galerii blaugh bradzo ciekawy obraz zabaw sierakowskich blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:51 am
ninja *skrada sie pocichutku do fotelika i usadawia sie w nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:52 am
Miho_14 ninja *skrada sie pocichutku do fotelika i usadawia sie w nim* witaj wink cze opcy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|