|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:23 am
Lorak Nie ja tam swojej Setsuny nikomu nie oddam domokun ^^ :* heart *pshytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:27 am
ale cisza ninja to moze ja pobumpuje na quescie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:27 am
...to może ja sobie pójdę ...trzymajta się ludziska ...Sayonara ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:29 am
Witam ..................... kurde ale dlugo chcialem napisac tego posta chyba z godzine xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:30 am
Ja- Yosei ...to może ja sobie pójdę ...trzymajta się ludziska ...Sayonara ... ...pa Yosei sad Falcone! ^^ heyka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:39 am
Falcone Setsuna Dragonclaw Ja- Yosei ...to może ja sobie pójdĦ#8482; ...trzymajta siĦ#8482; ludziska ...Sayonara ... ...pa Yosei sad Falcone! ^^ heyka ^^ ooooooo........ Setsuna dawno cie nie widzalem heart 3nodding ja ciebie tesh ^^ *pshytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:40 am
argh.. przejeto mi chwilowo kompooterek.. ale wroocilam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:42 am
Lethiel argh.. przejeto mi chwilowo kompooterek.. ale wroocilam 3nodding a mnie z gai wyzucilo ><" falcone, chciales czegos ode mnie ze "wkleiles" serduszko? wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:42 am
Setsuna Dragonclaw ja ciebie tesh ^^ *pshytulas* whee Widze ze wszyscy sie zmyli ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:43 am
Setsuna Dragonclaw Lethiel argh.. przejeto mi chwilowo kompooterek.. ale wroocilam 3nodding a mnie z gai wyzucilo ><" falcone, chciales czegos ode mnie ze "wkleiles" serduszko? wink xd hieh.. witaj *przytuuuuuuul* niom wiem.. wylogowooje samo.. O.o .. dziiiiiwne ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:44 am
Lethiel Setsuna Dragonclaw Lethiel argh.. przejeto mi chwilowo kompooterek.. ale wroocilam 3nodding a mnie z gai wyzucilo ><" falcone, chciales czegos ode mnie ze "wkleiles" serduszko? wink xd hieh.. witaj *przytuuuuuuul* niom wiem.. wylogowooje samo.. O.o .. dziiiiiwne ninja Na gaii to ne jest dziwne stare Tak wogule witam.......... Setsuna Serduszko wyrazalo moja radosc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:46 am
Falcone Lethiel Setsuna Dragonclaw Lethiel argh.. przejeto mi chwilowo kompooterek.. ale wroocilam 3nodding a mnie z gai wyzucilo ><" falcone, chciales czegos ode mnie ze "wkleiles" serduszko? wink xd hieh.. witaj *przytuuuuuuul* niom wiem.. wylogowooje samo.. O.o .. dziiiiiwne ninja Na gaii to ne jest dziwne stare Tak wogule witam.......... Setsuna Serduszko wyrazalo moja radosc whee witam blaugh *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:49 am
Falcone Setsuna Serduszko wyrazalo moja radosc whee heh whee przewrazliwiona jestem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|