|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:16 am
...no własnie zauważyłem ...coś się ma dziać, ze tak wszyscy zlatują? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak *wchodzi do pokoju* hej wszystkim *staje pod sciana* a ty drraniu... nie zauwazylam jak weszles ^^" *rzut na Loraka* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wraca; mowi* witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lorak *wchodzi do pokoju* hej wszystkim *staje pod sciana* a ty drraniu... nie zauwazylam jak weszles ^^" *rzut na Loraka* heart Ty masz jakies problemy ze wzrokiem bo dzis juz drugi raz mnie nie zauwazylas xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...no własnie zauważyłem ...coś się ma dziać, ze tak wszyscy zlatują? ... wojna bedzie... jak ostatnio wegiel przywiezli to tez byla xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:18 am
Labudziak Ja- Yosei ...no w?asnie zauwa?y?em ...co? sia dzia欠ze tak wszyscy zlatuj?? ... mo?e............sex grupowy..hm.. ...wypchaj się zbolu blaugh ... ...znaczy się: "teraz nie mam humoru" ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak *wchodzi do pokoju* hej wszystkim *staje pod sciana* a ty drraniu... nie zauwazylam jak weszles ^^" *rzut na Loraka* heart Ty masz jakies problemy ze wzrokiem bo dzis juz drugi raz mnie nie zauwazylas xd heart ^^" ale cie jednak zauwazylam ^^" heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:21 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak *wchodzi do pokoju* hej wszystkim *staje pod sciana* a ty drraniu... nie zauwazylam jak weszles ^^" *rzut na Loraka* heart Ty masz jakies problemy ze wzrokiem bo dzis juz drugi raz mnie nie zauwazylas xd heart ^^" ale cie jednak zauwazylam ^^" heart 3nodding No niby moja droga heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|