|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:30 am
Lethiel racqel * czerwieni sie * No, dzieki za powitanie, przepraszam z gory za chwilowa nieobecnosc, ale siedze na komputerze w bibliotece i w ogole te kolejki i w ogole... No i tez zwiedzam strony gildii, dlatego moge od razu nie odpowiadac. fajowo tu, tak ... swojsko? whee O.o .... o.O .... uuuuuu.... nowy whee whee whee 4laugh *skacze na niego i przytuuuuuuuuuula* whee witaj wink .. jestem Lethi blaugh whee * jeszcze bardziej zn=mieszany i zaczerwieniony * Uuuu, Ymmm nooo czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:31 am
Eh... ja spadam ...
Papa all...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:31 am
yelow *pojawia sie z nienacka i gilgocze lethiel* heeeeeeeelo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:32 am
racqel Lethiel racqel * czerwieni sie * No, dzieki za powitanie, przepraszam z gory za chwilowa nieobecnosc, ale siedze na komputerze w bibliotece i w ogole te kolejki i w ogole... No i tez zwiedzam strony gildii, dlatego moge od razu nie odpowiadac. fajowo tu, tak ... swojsko? whee O.o .... o.O .... uuuuuu.... nowy whee whee whee 4laugh *skacze na niego i przytuuuuuuuuuula* whee witaj wink .. jestem Lethi blaugh whee * jeszcze bardziej zn=mieszany i zaczerwieniony * Uuuu, Ymmm nooo czesc O.o .. jejq.. przeprasham .. whee *zlazi z niego* nie wstydaj wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:33 am
Christoff_Gangrell Dobla ja uciekam.... papatki'szystkim 3mai cie sie... narka... Lethi a co wymiekasz??? Ryncia xd cale 2 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:34 am
Magdzia racqel Pytanko: Jesli gram w Lotto i robie trade'a, to czy powinienem zostawic sobie otwarte okno w ktorym to sie dzieje az cos sie zmieni? Czy "wysylam" trade na podobnych zasadach jak PM? To by byl moj pierwszy trade. nie zabardzo rozumiem o co ci chodzi.. ale jesli oto co mysle to normalnie wysylasz dzieki Magdzia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:34 am
Iael yelow *pojawia sie z nienacka i gilgocze lethiel* heeeeeeeelo hihihi... xd whee whee piiiiiiiiisk xd *przytuuuuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:36 am
Vykk Christoff_Gangrell Dobla ja uciekam.... papatki'szystkim 3mai cie sie... narka... Lethi a co wymiekasz??? Ryncia xd cale 2 sweatdrop twisted ... aaaargh... *roozki polyskooja* *unosi sie w powietshu przed Vykkiem* hihi... troshq siem nauczylam twisted *przytuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh ... nie dam sie tym razem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:39 am
Lethiel Vykk Christoff_Gangrell Dobla ja uciekam.... papatki'szystkim 3mai cie sie... narka... Lethi a co wymiekasz??? Ryncia xd cale 2 sweatdrop twisted ... aaaargh... *roozki polyskooja* *unosi sie w powietshu przed Vykkiem* hihi... troshq siem nauczylam twisted *przytuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh ... nie dam sie tym razem blaugh hmmm...a co to matrix?? oj tam nie chce mi sie dzisiaj z toba droczyc... ale nic nie powiedzialem o lapaniu za rozki...*lapie za rozki i zaczyna ni krecic razz * xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:40 am
Vykk hmmm...a co to matrix?? oj tam nie chce mi sie dzisiaj z toba droczyc... ale nic nie powiedzialem o lapaniu za rozki...*lapie za rozki i zaczyna ni krecic razz * xp oo.. jak milo.. dzien bez droczenia ?? xd whee O.o ... moje biedne rooshki gonk xd xd piiiiiisk ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:40 am
spokojnie Lethiel, to mi sie nawet podobalo, tylko ze taki niesmialy i to pierwszy razik i wogole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:42 am
racqel spokojnie Lethiel, to mi sie nawet podobalo, tylko ze taki niesmialy i to pierwszy razik i wogole... hieh.. niezapomniany pierwszy dzien na gildi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:42 am
Lethiel Vykk hmmm...a co to matrix?? oj tam nie chce mi sie dzisiaj z toba droczyc... ale nic nie powiedzialem o lapaniu za rozki...*lapie za rozki i zaczyna ni krecic razz * xp oo.. jak milo.. dzien bez droczenia ?? xd whee O.o ... moje biedne rooshki gonk xd xd piiiiiisk ... a moga one sie wykrecic??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:43 am
Vykk Lethiel Vykk hmmm...a co to matrix?? oj tam nie chce mi sie dzisiaj z toba droczyc... ale nic nie powiedzialem o lapaniu za rozki...*lapie za rozki i zaczyna ni krecic razz * xp oo.. jak milo.. dzien bez droczenia ?? xd whee O.o ... moje biedne rooshki gonk xd xd piiiiiisk ... a moga one sie wykrecic?? uh... nie sweatdrop xd na szczescie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|