|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:59 am
Kukus Sayokun rynn wlasnie dostalem zdjecia z wakacji od jacola pakuje je do netu i zaraz daje link wyszly swietnie XD szczegulnie zdjecia: rynn depta marasa, rynn idze z nozem na marasa sayo bije marasa jacek bije marasa a na koniec maras wylatuje przez okno XDDD zapodawaj... jestem niezwykle ciekawy tego szitu wrzuc do galerii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:59 am
Vykk Ibris *zwija sie w fotelu* hey ^^ hej...cio sie stalo?? o widze ze mnoiwu masz starego nicka ... no bo jak i tak sie juz przyzwyczaila reszta... i tak juz zostanie, mowi sie trudno ^^' i nic sie nie stalo. prawie teges XDDD ale dobrze jest. co z tymi fotkami? xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:00 am
Vykk Christoff_Gangrell Vykk aha no to juz ladna gromadka sie zbiera...chritofer ...a mozeby sie wybarac jakas taka gromadka??? w sumie czemu nie??? jeszce wodza można wziąść.... wink wow eek to ladna gromadka...a wie ktos gdzie teraz to wszystko sie miesci bo chyba nie na placu wolnosci... PS.ja nigdy nie bylem samemu mi sie nie chcialo... na placu wolności jest co drugi tydzień tylko ostatnio zimno było wieć przeniosłąo sie do Geanta (tego przy Tulipanie) pod McDonalda... w pozostłe dni jest w pałacu młodzieży na Retkini przeważnie odbywa sie karaoke....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:03 am
Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell Vykk aha no to juz ladna gromadka sie zbiera...chritofer ...a mozeby sie wybarac jakas taka gromadka??? w sumie czemu nie??? jeszce wodza można wziąść.... wink wow eek to ladna gromadka...a wie ktos gdzie teraz to wszystko sie miesci bo chyba nie na placu wolnosci... PS.ja nigdy nie bylem samemu mi sie nie chcialo... na placu wolności jest co drugi tydzień tylko ostatnio zimno było wieć przeniosłąo sie do Geanta (tego przy Tulipanie) pod McDonalda... w pozostłe dni jest w pałacu młodzieży na Retkini przeważnie odbywa sie karaoke.... wowo ja myslalem ze to jest jakos zadziej... no dobra to wypadaloby sie jakos zgrac i pojsc taka wieksza paczka... podaj mi gg...przyda sie to tam sie chyab szybciej zgadamy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:05 am
-__- juz wolniej sie chyba nie potrafia ladowac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:06 am
Sayokun -__- juz wolniej sie chyba nie potrafia ladowac sweatdrop XDD na pewno cos popsules. Hejka Rynn ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:14 am
juliangel racqel * Wchodzi niesmialo i rozglada sie po obecnych * Yyyy, nooo. Czesc. Wlasnie sie zapisalem i to moja pierwsza wizyta w gildii. * Wyraznie stremowany * Nooo, wlasnie... ... Siemano !! Nie stresuj się !! biggrin *cmok* a to byś nabrał pewności biggrin * czerwieni sie * No, dzieki za powitanie, przepraszam z gory za chwilowa nieobecnosc, ale siedze na komputerze w bibliotece i w ogole te kolejki i w ogole... No i tez zwiedzam strony gildii, dlatego moge od razu nie odpowiadac. fajowo tu, tak ... swojsko? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel juliangel racqel * Wchodzi niesmialo i rozglada sie po obecnych * Yyyy, nooo. Czesc. Wlasnie sie zapisalem i to moja pierwsza wizyta w gildii. * Wyraznie stremowany * Nooo, wlasnie... ... Siemano !! Nie stresuj się !! biggrin *cmok* a to byś nabrał pewności biggrin * czerwieni sie * No, dzieki za powitanie, przepraszam z gory za chwilowa nieobecnosc, ale siedze na komputerze w bibliotece i w ogole te kolejki i w ogole... No i tez zwiedzam strony gildii, dlatego moge od razu nie odpowiadac. fajowo tu, tak ... swojsko? whee ja tez niedawno dolaczylam do gildi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:16 am
racqel juliangel racqel * Wchodzi niesmialo i rozglada sie po obecnych * Yyyy, nooo. Czesc. Wlasnie sie zapisalem i to moja pierwsza wizyta w gildii. * Wyraznie stremowany * Nooo, wlasnie... ... Siemano !! Nie stresuj się !! biggrin *cmok* a to byś nabrał pewności biggrin * czerwieni sie * No, dzieki za powitanie, przepraszam z gory za chwilowa nieobecnosc, ale siedze na komputerze w bibliotece i w ogole te kolejki i w ogole... No i tez zwiedzam strony gildii, dlatego moge od razu nie odpowiadac. fajowo tu, tak ... swojsko? whee czasami az za swojsko...BTW przeczytaj sobie regulamin gildii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:17 am
Hurrra! To nie tylko ja jestem tu nowymcjuszem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|