|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:47 am
axiaPL Ja z poznania lat 14 biggrin O_O wiecej ludu z ponania whee witam wszystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:48 am
Kiart Vykk Christoff_Gangrell Vykk juliangel Kiart Hej Wam... wink :Hello Kiart, Look around for something special! (Event # f1e37c7d61994623631): Dostalem tak na dzien dobry ...^^ biggrin biggrin : Gratuluje kochanie *cmok* kochanie??...czyzby nastepona osoba z lodzi?? jasne pomarzyć dobra zecz.... sweatdrop ... kiart i Melania tez sa z lodzi wiec ...zaczynam zliczac powoli ile nas tu jest...mam pytanie czy ktos z lodzi byl na tych spotkaniach mangowych?? to jeszcze noxa dolacz !! razz aha no to juz ladna gromadka sie zbiera...chritofer ...a mozeby sie wybarac jakas taka gromadka???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:49 am
Sayokun axiaPL Ja z poznania lat 14 biggrin O_O wiecej ludu z ponania whee witam wszystkich 3nodding Elo...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:50 am
Vykk aha no to juz ladna gromadka sie zbiera...chritofer ...a mozeby sie wybarac jakas taka gromadka??? w sumie czemu nie??? jeszce wodza można wziąść.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:50 am
no cześć *łapie ją za chabety i wsadza sobie na głowę* no to teraz się lokuj na swoim miejscu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:53 am
*zwija sie w fotelu* hey ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:54 am
Ibris *zwija sie w fotelu* hey ^^ Witaj... smile :daje ciasteczko na przywitanie: wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:54 am
rynn wlasnie dostalem zdjecia z wakacji od jacola pakuje je do netu i zaraz daje link wyszly swietnie XD szczegulnie zdjecia: rynn depta marasa, rynn idze z nozem na marasa sayo bije marasa jacek bije marasa a na koniec maras wylatuje przez okno XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:55 am
Christoff_Gangrell Vykk aha no to juz ladna gromadka sie zbiera...chritofer ...a mozeby sie wybarac jakas taka gromadka??? w sumie czemu nie??? jeszce wodza można wziąść.... wink wow eek to ladna gromadka...a wie ktos gdzie teraz to wszystko sie miesci bo chyba nie na placu wolnosci... PS.ja nigdy nie bylem samemu mi sie nie chcialo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:57 am
Kiart Ibris *zwija sie w fotelu* hey ^^ Witaj... smile :daje ciasteczko na przywitanie: wink dzieki XD ale znow jestem na diecie. i jest paskudnie... jakies zdjatka beda? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:57 am
Ibris *zwija sie w fotelu* hey ^^ hej...cio sie stalo?? o widze ze mnoiwu masz starego nicka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:58 am
Sayokun rynn wlasnie dostalem zdjecia z wakacji od jacola pakuje je do netu i zaraz daje link wyszly swietnie XD szczegulnie zdjecia: rynn depta marasa, rynn idze z nozem na marasa sayo bije marasa jacek bije marasa a na koniec maras wylatuje przez okno XDDD zapodawaj... jestem niezwykle ciekawy tego szitu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:59 am
Kukus Sayokun rynn wlasnie dostalem zdjecia z wakacji od jacola pakuje je do netu i zaraz daje link wyszly swietnie XD szczegulnie zdjecia: rynn depta marasa, rynn idze z nozem na marasa sayo bije marasa jacek bije marasa a na koniec maras wylatuje przez okno XDDD zapodawaj... jestem niezwykle ciekawy tego szitu lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|