|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:37 am
Christoff_Gangrell juliangel za 2000, tylko tyle bylam w stanie kupic sweatdrop bieda w kraju jak nie wiem co... moze ma ktos za duzo kasy stressed np. Sz.p. Christoffer... skoro rozdajesh kase Baliaur to mi tez moglbys dac troche... na szczescie juz po rozwodzie jestesmy... scream scream scream scream co sie stauo z twoimi wuosami??? gonk gonk gonk A slub to w ogóle był??? musiauem sie zdrowo spić bo nie pami.ętam... sweatdrop bylam u fryzjera i na solarce... ja nie komentuje tego co stało si z twoja twarzą... scream *FOCH*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:38 am
Hej Wam...
wink
:Hello Kiart, Look around for something special! (Event # f1e37c7d61994623631):
Dostalem tak na dzien dobry ...^^ biggrin biggrin :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:39 am
juliangel Christoff_Gangrell juliangel za 2000, tylko tyle bylam w stanie kupic sweatdrop bieda w kraju jak nie wiem co... moze ma ktos za duzo kasy stressed np. Sz.p. Christoffer... skoro rozdajesh kase Baliaur to mi tez moglbys dac troche... na szczescie juz po rozwodzie jestesmy... scream scream scream scream co sie stauo z twoimi wuosami??? gonk gonk gonk A slub to w ogóle był??? musiauem sie zdrowo spić bo nie pami.ętam... sweatdrop bylam u fryzjera i na solarce... ja nie komentuje tego co stało si z twoja twarzą... scream *FOCH*po prostu uwarzam ze w poprzednim fryzie byuo ci lepeij... ale pewnie jako szowinistyczny samiec sie nie znam co nie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:40 am
Kiart Hej Wam... wink :Hello Kiart, Look around for something special! (Event # f1e37c7d61994623631): Dostalem tak na dzien dobry ...^^ biggrin biggrin : Gratuluje kochanie *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:41 am
Jaswinder Labudziak XXXIV Liceum Profilowane w Zespole Szk?czno?ci im Miko?aja Kopenika w Poznaniu kl. 2 CL .:[Zarz?dzanie Informacj?]:. d?uga nazwa stare podaj jeszcze adres i nr. telefonu komurkowwego c nauczycielki od Polskiego xd babka z polskiego to nawet ładna, ale taka sobie, ale od matmy (albo gegry) to dopiero lufa... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:42 am
juliangel Kiart Hej Wam... wink :Hello Kiart, Look around for something special! (Event # f1e37c7d61994623631): Dostalem tak na dzien dobry ...^^ biggrin biggrin : Gratuluje kochanie *cmok* kochanie??...czyzby nastepona osoba z lodzi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:43 am
Vykk juliangel Kiart Hej Wam... wink :Hello Kiart, Look around for something special! (Event # f1e37c7d61994623631): Dostalem tak na dzien dobry ...^^ biggrin biggrin : Gratuluje kochanie *cmok* kochanie??...czyzby nastepona osoba z lodzi?? jasne pomarzyć dobra zecz.... sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:46 am
Christoff_Gangrell Vykk juliangel Kiart Hej Wam... wink :Hello Kiart, Look around for something special! (Event # f1e37c7d61994623631): Dostalem tak na dzien dobry ...^^ biggrin biggrin : Gratuluje kochanie *cmok* kochanie??...czyzby nastepona osoba z lodzi?? jasne pomarzyć dobra zecz.... sweatdrop ... kiart i Melania tez sa z lodzi wiec ...zaczynam zliczac powoli ile nas tu jest...mam pytanie czy ktos z lodzi byl na tych spotkaniach mangowych??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Christoff_Gangrell Vykk juliangel Kiart Hej Wam... wink :Hello Kiart, Look around for something special! (Event # f1e37c7d61994623631): Dostalem tak na dzien dobry ...^^ biggrin biggrin : Gratuluje kochanie *cmok* kochanie??...czyzby nastepona osoba z lodzi?? jasne pomarzyć dobra zecz.... sweatdrop ... kiart i Melania tez sa z lodzi wiec ...zaczynam zliczac powoli ile nas tu jest...mam pytanie czy ktos z lodzi byl na tych spotkaniach mangowych?? to jeszcze noxa dolacz !! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Christoff_Gangrell Vykk juliangel Kiart Hej Wam... wink :Hello Kiart, Look around for something special! (Event # f1e37c7d61994623631): Dostalem tak na dzien dobry ...^^ biggrin biggrin : Gratuluje kochanie *cmok* kochanie??...czyzby nastepona osoba z lodzi?? jasne pomarzyć dobra zecz.... sweatdrop ... kiart i Melania tez sa z lodzi wiec ...zaczynam zliczac powoli ile nas tu jest...mam pytanie czy ktos z lodzi byl na tych spotkaniach mangowych?? Ja od dośc dawna nie....(czasu brak sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|