|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:29 am
Rynn the Vampire BeeWolf Wruciłem .... HALO ..salut ... 2 godzinki anime a teraz Gejować znaczy sie Gaiować sie z wami będe wink .... ! whee rany boskie...wilczek...ROBAKI CI CHODZĄ PO GŁOWIE gonk nie... wyłysiał... to pasta do zęboow... my udajemy, że nie widzimy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:30 am
BeeWolf Wruciłem .... HALO ..salut ... 2 godzinki anime a teraz Gejować znaczy sie Gaiować sie z wami będe wink .... ! whee witaj ponownie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:30 am
dostalem blueboxa xd .......ale fajowo mam kajdany xd biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:31 am
Rynn to .. włosy ... stare
kukusie .ale już zebrałem co zebrać miałem ..a nadodatek ziemniak zaczoł kiłkowac biggrin , ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:32 am
Suney dostalem blueboxa xd .......ale fajowo mam kajdany xd biggrin blaugh jak masz kajdanki to mozesz sie zakuć i na pole bawełne zbierać stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:33 am
Omega Sun BeeWolf Wruciłem .... HALO ..salut ... 2 godzinki anime a teraz Gejować znaczy sie Gaiować sie z wami będe wink .... ! whee witaj ponownie Witam witam podchodzi niesmiale !!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Rynn the Vampire BeeWolf Wruciłem .... HALO ..salut ... 2 godzinki anime a teraz Gejować znaczy sie Gaiować sie z wami będe wink .... ! whee rany boskie...wilczek...ROBAKI CI CHODZĄ PO GŁOWIE gonk nie... wyłysiał... to pasta do zęboow... my udajemy, że nie widzimy aha...no dobra eek tej, ja też chcę kajdany..daj mi... :pppp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Suney dostalem blueboxa xd .......ale fajowo mam kajdany xd biggrin blaugh jak masz kajdanki to mozesz sie zakuć i na pole bawełne zbierać stare wiesz wole je opchnac za jakas kwote sweatdrop ......albo moze byc czyims niewolnikiem stare .jakiejs pieknej damy np. xd :big...........:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:34 am
Suney BeeWolf Suney dostalem blueboxa xd .......ale fajowo mam kajdany xd biggrin blaugh jak masz kajdanki to mozesz sie zakuć i na pole bawełne zbierać stare wiesz wole je opchnac za jakas kwote sweatdrop ......albo moze byc czyims niewolnikiem stare .jakiejs pieknej damy np. xd :big...........: ja mampomysł ..daj mi je ja ci dam 700 ..1000 już ci dałem (chyba tobie ) potem dam ci jeszcze kase wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:35 am
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Wruciłem .... HALO ..salut ... 2 godzinki anime a teraz Gejować znaczy sie Gaiować sie z wami będe wink .... ! whee witaj ponownie Witam witam podchodzi niesmiale !!! 3nodding a dlaczego niesmiale smile ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire BeeWolf Wruciłem .... HALO ..salut ... 2 godzinki anime a teraz Gejować znaczy sie Gaiować sie z wami będe wink .... ! whee rany boskie...wilczek...ROBAKI CI CHODZĄ PO GŁOWIE gonk nie... wyłysiał... to pasta do zęboow... my udajemy, że nie widzimy aha...no dobra eek tej, ja też chcę kajdany..daj mi... :pppp bym ci dal ale nistety mam malo kasy i chcem sie z biady wydobyc sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney BeeWolf Suney dostalem blueboxa xd .......ale fajowo mam kajdany xd biggrin blaugh jak masz kajdanki to mozesz sie zakuć i na pole bawełne zbierać stare wiesz wole je opchnac za jakas kwote sweatdrop ......albo moze byc czyims niewolnikiem stare .jakiejs pieknej damy np. xd :big...........: jaki wymagający... ja cię mogę zapędzić na plantację, biały czarnuchu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf Omega Sun BeeWolf Wruciłem .... HALO ..salut ... 2 godzinki anime a teraz Gejować znaczy sie Gaiować sie z wami będe wink .... ! whee witaj ponownie Witam witam podchodzi niesmiale !!! 3nodding a dlaczego niesmiale smile ? moze mi nie uwierzysz ale w obecnoscie pieknych dziewczym strasznie sie wstydam mam tak od malenkosci jak i kuku zresztą ! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:36 am
Suney Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire BeeWolf Wruciłem .... HALO ..salut ... 2 godzinki anime a teraz Gejować znaczy sie Gaiować sie z wami będe wink .... ! whee rany boskie...wilczek...ROBAKI CI CHODZĄ PO GŁOWIE gonk nie... wyłysiał... to pasta do zęboow... my udajemy, że nie widzimy aha...no dobra eek tej, ja też chcę kajdany..daj mi... :pppp bym ci dal ale nistety mam malo kasy i chcem sie z biady wydobyc sweatdrop wink to idź do roboty, obiboku jeden
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:36 am
Kukus Suney BeeWolf Suney dostalem blueboxa xd .......ale fajowo mam kajdany xd biggrin blaugh jak masz kajdanki to mozesz sie zakuć i na pole bawełne zbierać stare wiesz wole je opchnac za jakas kwote sweatdrop ......albo moze byc czyims niewolnikiem stare .jakiejs pieknej damy np. xd :big...........: jaki wymagający... ja cię mogę zapędzić na plantację, biały czarnuchu kukus tylko bez zadnych burd ten pan to mój wspulnik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|