|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:27 am
axiaPL Nareszcie ktos blisko ktore liceum ZSŁ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:28 am
za 2000, tylko tyle bylam w stanie kupic sweatdrop bieda w kraju jak nie wiem co... moze ma ktos za duzo kasy stressed np. Sz.p. Christoffer... skoro rozdajesh kase Baliaur to mi tez moglbys dac troche...
na szczescie juz po rozwodzie jestesmy... scream scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:28 am
muszę już iść ...
*wstaje*
później jeszcze wrócę ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:31 am
Labudziak Kukus Labudziak nie estem tak zboczony stare chociasz..... scream stressed L:udzie! b±dzcie tolerancyjni xd ja jestem niezwykle tolerancyjny... jeszcze nikogo dzi¶ nie zat³uk³em niechwal s³oprzed zachodem (czy jakos tak to sz³o) nie chwal dnia przed zachodem słońca [tak to idzie] zaraz wychodzę do Isobelle, więc moja tolerancja będzie wystawiona na próbę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:31 am
juliangel za 2000, tylko tyle bylam w stanie kupic sweatdrop bieda w kraju jak nie wiem co... moze ma ktos za duzo kasy stressed np. Sz.p. Christoffer... skoro rozdajesh kase Baliaur to mi tez moglbys dac troche... na szczescie juz po rozwodzie jestesmy... scream scream scream scream co sie stauo z twoimi wuosami??? gonk gonk gonk A slub to w ogóle był??? musiauem sie zdrowo spić bo nie pami.ętam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:32 am
juliangel za 2000, tylko tyle bylam w stanie kupic sweatdrop bieda w kraju jak nie wiem co... moze ma ktos za duzo kasy stressed np. Sz.p. Christoffer... skoro rozdajesh kase Baliaur to mi tez moglbys dac troche... na szczescie juz po rozwodzie jestesmy... scream scream scream scream ja mam za dużo... ale musielibyśmy ustalić zasady spłaty i procent na jaki pożyczka będzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder axiaPL Nareszcie ktos blisko ktore liceum ZS? moze dokladniej crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ojjj...ciezlkobylo ale wrocilem tzn...mialem zwieche systemu i mi net nie chcial wejsc...
troche sie zgubilem w tym wszystkim...musze to chyba jakos nadrobic... witam wszystkich ktorzy dotarli ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hellou... i masz... *rzut cegłą...* ojej... trafiłam sweatdrop stare surprised biggrin biggrin biggrin xd xd xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:34 am
juliangel hellou... i masz... *rzut cegłą...* ojej... trafiłam sweatdrop stare surprised biggrin biggrin biggrin xd xd xd xd whee *rzut kowaduem* sprawdź odp na poprzedniej stronie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:36 am