|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:11 am
wywlok666 *prygnebiona wchodzi sobie chyłkiem i siada na fotelu mrucząc cicho> cześć ..... hejka fistaszku...hehe ale ja ostatnio wymyslam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej!! jestem nowa tu biggrin No moze nie do konca bo zapisalam sie juz jakis czas temu no i mialam problem z avatarem ale teraz jest ok i moge sie przywitac jak ja biggrin
HELLO!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Vykk Jaswinder Vykk racqel * Wchodzi niesmialo i rozglada sie po obecnych * Yyyy, nooo. Czesc. Wlasnie sie zapisalem i to moja pierwsza wizyta w gildii. * Wyraznie stremowany * Nooo, wlasnie... ... hej...wlaz smialo...*podchodzi do niego i wyciaga reke*Mi Vykk a ja jestem Jaswinder, ale możesz m#263; poprostu Jas Jas xp ... whee a gdzie masz jasiu fasolke razz HAHAHA bujaj się flaku... (poznałam wczoraj nową odzywkę... fajna co nie?) JASWINDER = JAS (Dżasłinder = Dżas, jak Dżasmina z Alladyna) TO JEST INDYJSKIE IMIĘ!!! gomena-sai sweatdrop eeee tam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:13 am
juliangel owszem na wydawanie nigdy nie starcza... ale jak ja mam malo kasy to i mam male wydatki biggrin a chciałabym mieć tak... z 50 000, zna ktos lek na taka kase ?? ja... pożyczam na procent, a jak ktoś nie oddaje to go wypieprzam z gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Jaswinder powtarzam moim podopiecznym to po stokroć, ale nie rozumieją, więc powt#281; jeszcze raz... Bierzmowanie NIE jest konieczne doślubu... no coż... a co? ty chcesz Kukus księdzem zostać? yyyy... księdzem? ja? chyba cię, za przeproszeniem, popierdoliło... dziewczyno, przestań chodzić do tego pieprzonego kościoła, bo ci już do reszty mzlasowało zamknij się, bo ja tam jestem nie z własnej woli, tylko na odwyku... ale nieważne... SORKI, ŻE CIĘ URAZIŁAM!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|