|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 4:41 am
Delisa Lethiel Delisa Lethiel eee... tja... tio ja wracam do rybek whee zostan plisssss whee ninja .. jush jestem xd blaugh supcio whee lethii wpadlam na 'genialny pomysl' i stworzylam sobie Journal ^_^ moglabys wpisac tam komentarzyk? chcialabym cos zobaczyc... whee jush lookam 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 4:43 am
Lethiel Delisa supcio whee lethii wpadlam na 'genialny pomysl' i stworzylam sobie Journal ^_^ moglabys wpisac tam komentarzyk? chcialabym cos zobaczyc... whee jush lookam 3nodding whee nudzilo mi sie wiec napisalam byle co w nim wiec nie badz przerazona trescia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 4:45 am
dzieki lethii whee musze teraz tylko zmienic kilka koloroff... ninja XD edit-i dzieki kukus whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 4:45 am
Delisa Lethiel Delisa supcio whee lethii wpadlam na 'genialny pomysl' i stworzylam sobie Journal ^_^ moglabys wpisac tam komentarzyk? chcialabym cos zobaczyc... whee jush lookam 3nodding whee nudzilo mi sie wiec napisalam byle co w nim wiec nie badz przerazona trescia blaugh nie jestem przerashona blaugh calkiem fajny dziennik 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 4:46 am
Delisa jdzieki lethii whee musze teraz tylko zmienic kilka koloroff... ninja XD tajniacko ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 4:48 am
Lethiel Delisa jdzieki lethii whee musze teraz tylko zmienic kilka koloroff... ninja XD tajniacko ninja xd twoj komentarz moze byc rozowy? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 4:56 am
Ja tylko na chwilke, bo nie wiem kiedy moje kochanie skończy się kąpać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 4:58 am
Delisa Lethiel Delisa jdzieki lethii whee musze teraz tylko zmienic kilka koloroff... ninja XD tajniacko ninja xd twoj komentarz moze byc rozowy? ninja O.o ... 4laugh whee 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 4:59 am
juliangel Ja tylko na chwilke, bo nie wiem kiedy moje kochanie skończy się kąpać biggrin witaj *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 5:07 am
Lethiel juliangel Ja tylko na chwilke, bo nie wiem kiedy moje kochanie skończy się kąpać biggrin witaj *przytuuuul* samotna dziś ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 5:08 am
muszem leciec papatki moze jeszcze wpadne ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 5:09 am
Papatki Delisa, będziemy płakać za Tobą crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 5:15 am
juliangel Papatki Delisa, będziemy płakać za Tobą crying ale ja nie odchodze na zawsze wink no dobra serio musze zmykac papatki do jutra 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 5:58 am
Ludzie mogl by mi ktos wytlumaczyc prosta sprawe!! Mam gaie po bracie tzn. ze mu sie nie chcialo i oddal mi ja zmienilam avatara na dziewczyne i w ogole, zmienilam tez nicka a widzicie co jest?? poprostu tragedia!! do tego tak jest tyklo na Polskiej gildii!!! Zeby tego bylo malo to wciaz jestem niby niedostepna a jestem caly dzien( no prawie) luzie pomozcie!!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 6:00 am
axiaPL Ludzie mogl by mi ktos wytlumaczyc prosta sprawe!! Mam gaie po bracie tzn. ze mu sie nie chcialo i oddal mi ja zmienilam avatara na dziewczyne i w ogole, zmienilam tez nicka a widzicie co jest?? poprostu tragedia!! do tego tak jest tyklo na Polskiej gildii!!! Zeby tego bylo malo to wciaz jestem niby niedostepna a jestem caly dzien( no prawie) luzie pomozcie!!!! crying ok juz dobze!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|