|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:20 am
Ozzwald Kukus no z tego co pamiętam to jest to gra dwuosobowa a gdzie bedziemy grać w necie czy mam do ciebie z szachownicą przyjechać ? z szachownicą! Ta ekscytująca gra musi być rozgrywana oko w oko, rękoczyny są przecież nieuniknione...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:21 am
Suney Ozzwald Suney Ozzwald ja dopiero co przyszedłem a ty już lecisz crying no cóż... paa in do mino ozz biggrin Serdecznie pana witam biggrin jak ta interesy 3nodding ????????????? o czym rozmawiacie?????????? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:21 am
Suney Suney Ozzwald ja dopiero co przyszedłem a ty już lecisz crying no cóż... paa in do mino ozz biggrin witam wszystkich whee witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:22 am
Omega Sun Suney Suney Ozzwald ja dopiero co przyszedłem a ty już lecisz crying no cóż... paa in do mino ozz biggrin witam wszystkich whee witaj smile nom nareszcie ktos oprucz ozza mnie zobaczyl wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:22 am
Suney Ozzwald Suney Ozzwald ja dopiero co przyszedłem a ty już lecisz crying no cóż... paa in do mino ozz biggrin Serdecznie pana witam biggrin jak ta interesy 3nodding ????????????? klijent już nie chce naszej pomocy... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:23 am
Wruciłem .... HALO ..salut ... 2 godzinki anime a teraz Gejować znaczy sie Gaiować sie z wami będe wink .... ! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:23 am
Ozzwald Suney Ozzwald Suney Ozzwald ja dopiero co przyszedłem a ty już lecisz crying no cóż... paa in do mino ozz biggrin Serdecznie pana witam biggrin jak ta interesy 3nodding ????????????? klijent już nie chce naszej pomocy... sad evil toniestety wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:24 am
Rynn the Vampire Ozzwald Kukus no z tego co pamiętam to jest to gra dwuosobowa a gdzie bedziemy grać w necie czy mam do ciebie z szachownicą przyjechać ? z szachownicą! Ta ekscytująca gra musi być rozgrywana oko w oko, rękoczyny są przecież nieuniknione... żebyś wiedziała... Młody chciał udusić Strusia na Helu gdy ten zwyciężył z nim po raz 38... tego dnia... w rozegranych 38 partiach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:25 am
wolf wrucil i sie zawrucil xd ............tylko czemu odrazu z progu stare ............................. 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:26 am
BeeWolf Wruciłem .... HALO ..salut ... 2 godzinki anime a teraz Gejować znaczy sie Gaiować sie z wami będe wink .... ! whee [/quotesiemasz tylko czemu nam z progu mykasz stare ...................... blaugh xd wink ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:27 am
a no wruciłem ..wruciłem ciezko było ale ... wygrałem .. A gdzie miłość moja ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:27 am
BeeWolf Wruciłem .... HALO ..salut ... 2 godzinki anime a teraz Gejować znaczy sie Gaiować sie z wami będe wink .... ! whee rany boskie...wilczek...ROBAKI CI CHODZĄ PO GŁOWIE gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:28 am
30 stopni C w pokoju... tragedia.. rozpuszczam się... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf a no wruciłem ..wruciłem ciezko było ale ... wygrałem .. A gdzie miłość moja ? xd ośmiornica? zapierdziela na plantacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney BeeWolf Wruciłem .... HALO ..salut ... 2 godzinki anime a teraz Gejować znaczy sie Gaiować sie z wami będe wink .... ! whee [/quotesiemasz tylko czemu nam z progu mykasz stare ...................... blaugh xd wink ] jak mykam Przecie jestem !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|