|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 12:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:20 am
*kichu* *prychu* eme... witajcie sweatdrop *upada na swooj fotelik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:21 am
Lethiel *kichu* *prychu* eme... witajcie sweatdrop *upada na swooj fotelik* hejka Lethii whee co slychac? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:22 am
Delisa Lethiel *kichu* *prychu* eme... witajcie sweatdrop *upada na swooj fotelik* hejka Lethii whee co slychac? 3nodding *podnosi sem z fotelika i przytula* cos mi siem widzi ze sie przeziebilam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:24 am
Lethiel Delisa Lethiel *kichu* *prychu* eme... witajcie sweatdrop *upada na swooj fotelik* hejka Lethii whee co slychac? 3nodding *podnosi sem z fotelika i przytula* cos mi siem widzi ze sie przeziebilam xd *przytul ^^* mam nadzieje ze przejdzie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:26 am
Delisa Lethiel Delisa Lethiel *kichu* *prychu* eme... witajcie sweatdrop *upada na swooj fotelik* hejka Lethii whee co slychac? 3nodding *podnosi sem z fotelika i przytula* cos mi siem widzi ze sie przeziebilam xd *przytul ^^* mam nadzieje ze przejdzie ^^ 3nodding whee ... ech.. powinnam sie teraz uczyc.. ale straaashnie mi siem nie chce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:34 am
Lethiel 3nodding whee ... ech.. powinnam sie teraz uczyc.. ale straaashnie mi siem nie chce xd a komu sie chce uczyc? xd sorka za wolne pisanie wink (czyt. bylam na zakupach razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:34 am
Delisa Lethiel 3nodding whee ... ech.. powinnam sie teraz uczyc.. ale straaashnie mi siem nie chce xd a komu sie chce uczyc? xd sorka za wolne pisanie wink (czyt. bylam na zakupach razz ) nie shkodzi wink 3nodding ... a czemu ty nie w szkoolce ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:36 am
Lethiel Delisa Lethiel 3nodding whee ... ech.. powinnam sie teraz uczyc.. ale straaashnie mi siem nie chce xd a komu sie chce uczyc? xd sorka za wolne pisanie wink (czyt. bylam na zakupach razz ) nie shkodzi wink 3nodding ... a czemu ty nie w szkoolce ?? O.o a bo w czwartek tak sie do niej spieszylam ze az spadlam ze schodoff wink nic powaznego sie nie stalo ale kazali mi dzis nie isc do niej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:38 am
Delisa Lethiel Delisa Lethiel 3nodding whee ... ech.. powinnam sie teraz uczyc.. ale straaashnie mi siem nie chce xd a komu sie chce uczyc? xd sorka za wolne pisanie wink (czyt. bylam na zakupach razz ) nie shkodzi wink 3nodding ... a czemu ty nie w szkoolce ?? O.o a bo w czwartek tak sie do niej spieszylam ze az spadlam ze schodoff wink nic powaznego sie nie stalo ale kazali mi dzis nie isc do niej razz O.o ... napewno nic ci nie jest ??!! *biega do okola niej* gonk skoro nie przeszlo od czwartq.. biedactwo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:40 am
Lethiel Delisa Lethiel nie shkodzi wink 3nodding ... a czemu ty nie w szkoolce ?? O.o a bo w czwartek tak sie do niej spieszylam ze az spadlam ze schodoff wink nic powaznego sie nie stalo ale kazali mi dzis nie isc do niej razz O.o ... napewno nic ci nie jest ??!! *biega do okola niej* gonk skoro nie przeszlo od czwartq.. biedactwo sad to tylko zbicie, mam zalozona szyne i chodze o kulach (choc sama tez moge chodzic razz ) i poza tym nic mi nie jest (w glowe sie nie udezylam xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:42 am
Delisa to tylko zbicie, mam zalozona szyne i chodze o kulach (choc sama tez moge chodzic razz ) i poza tym nic mi nie jest (w glowe sie nie udezylam xd ) uff... xd *przytul* zdrowiej szybciootko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:43 am
Lethiel Delisa to tylko zbicie, mam zalozona szyne i chodze o kulach (choc sama tez moge chodzic razz ) i poza tym nic mi nie jest (w glowe sie nie udezylam xd ) uff... xd *przytul* zdrowiej szybciootko whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|