|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:30 pm
Sayokun Kukus Join Request From: Miho_14 Joining Reason: ...emmm.............
no ta to chyba lekko przesadza xp eek miho eek eek eek chcesz jej nr. gg XD czy mam wlasnorecznie uzmyslowic jej ze powinna sie przenbiesc do podstawowki xd xd xd już jej napisałem PMa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:31 pm
Sayokun Akiko Tamashii -___- jak kumpeli zostalo troche miejsca na plytce to moga dograc cos innego A NIE YAOI gonk xd no co ty......tak sie robi....zaraza sie tak XD niby czym??? nawet nie probowalem tego ogladac a ona doradzala ze moge ale bede mial odruchy wymiotne sweatdrop xd nie prawda....moze ci sie spodoba? skad wiesz jesli nawet nie ogladnoles? sweatdrop xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:32 pm
Kukus Sayokun Kukus Join Request From: Miho_14 Joining Reason: ...emmm.............
no ta to chyba lekko przesadza xp eek miho eek eek eek chcesz jej nr. gg XD czy mam wlasnorecznie uzmyslowic jej ze powinna sie przenbiesc do podstawowki xd xd xd już jej napisałem PMa moze sie zastanowi XDD w ostatecznosci jak nic jej juz nie pomoze mozemy poprosci rynn zeby jej wytlumaczyla to recznie XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:33 pm
Akiko Tamashii Sayokun niby czym??? nawet nie probowalem tego ogladac a ona doradzala ze moge ale bede mial odruchy wymiotne sweatdrop xd nie prawda....moze ci sie spodoba? skad wiesz jesli nawet nie ogladnoles? sweatdrop xd whee nie mam zamiaru... trudno strace jedna plytke ale przegrywam to na inna bez yaoi a stara wyrzucam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:33 pm
Sayokun Kukus Sayokun Kukus Join Request From: Miho_14 Joining Reason: ...emmm.............
no ta to chyba lekko przesadza xp eek miho eek eek eek chcesz jej nr. gg XD czy mam wlasnorecznie uzmyslowic jej ze powinna sie przenbiesc do podstawowki xd xd xd już jej napisałem PMa moze sie zastanowi XDD w ostatecznosci jak nic jej juz nie pomoze mozemy poprosci rynn zeby jej wytlumaczyla to recznie XDD xd recznie powiadasz? *wyobrazila sobie to*...ojej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:34 pm
Sayokun Akiko Tamashii Sayokun niby czym??? nawet nie probowalem tego ogladac a ona doradzala ze moge ale bede mial odruchy wymiotne sweatdrop xd nie prawda....moze ci sie spodoba? skad wiesz jesli nawet nie ogladnoles? sweatdrop xd whee nie mam zamiaru... trudno strace jedna plytke ale przegrywam to na inna bez yaoi a stara wyrzucam xp jak mozesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:34 pm
Akiko Tamashii xd recznie powiadasz? *wyobrazila sobie to*...ojej no rynn jest w tym dobra XD skonczylem. ide spac sweatdrop dobranoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:35 pm
lepsze od yaoi jest shounen ai. jak raz ogladalam jakiegos yaoica to mi sie zrobilo dziwnie ^^ facet + facet + kolba kukurydzy... to tak btw.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:35 pm
Sayokun Akiko Tamashii xd recznie powiadasz? *wyobrazila sobie to*...ojej no rynn jest w tym dobra XD skonczylem. ide spac sweatdrop dobranoc 3nodding sweet dreams :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:36 pm
Sayokun Akiko Tamashii xd recznie powiadasz? *wyobrazila sobie to*...ojej no rynn jest w tym dobra XD skonczylem. ide spac sweatdrop dobranoc 3nodding dobranoc Say ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:37 pm
Ibris lepsze od yaoi jest shounen ai. jak raz ogladalam jakiegos yaoica to mi sie zrobilo dziwnie ^^ facet + facet + kolba kukurydzy... to tak btw. taaa iem co to...ale nie widzialm tego z kukurydza XD hmm....tia shounen aie sa lepsze ale raz na jakis czas mozna yaoica sobie ogladnac cio ne? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:38 pm
Akiko Tamashii Ibris lepsze od yaoi jest shounen ai. jak raz ogladalam jakiegos yaoica to mi sie zrobilo dziwnie ^^ facet + facet + kolba kukurydzy... to tak btw. taaa iem co to...ale nie widzialm tego z kukurydza XD hmm....tia shounen aie sa lepsze ale raz na jakis czas mozna yaoica sobie ogladnac cio ne? whee NIEdobra mnie juz nie ma ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:39 pm
Sayokun Akiko Tamashii Ibris lepsze od yaoi jest shounen ai. jak raz ogladalam jakiegos yaoica to mi sie zrobilo dziwnie ^^ facet + facet + kolba kukurydzy... to tak btw. taaa iem co to...ale nie widzialm tego z kukurydza XD hmm....tia shounen aie sa lepsze ale raz na jakis czas mozna yaoica sobie ogladnac cio ne? whee NIEdobra mnie juz nie ma ninja xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:39 pm
Akiko Tamashii Ibris lepsze od yaoi jest shounen ai. jak raz ogladalam jakiegos yaoica to mi sie zrobilo dziwnie ^^ facet + facet + kolba kukurydzy... to tak btw. taaa iem co to...ale nie widzialm tego z kukurydza XD hmm....tia shounen aie sa lepsze ale raz na jakis czas mozna yaoica sobie ogladnac cio ne? whee no w sumie... ale XD Gravitek rlz =^^= yeap, to ja sie bede zmywac teges...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:41 pm
Ibris Akiko Tamashii Ibris lepsze od yaoi jest shounen ai. jak raz ogladalam jakiegos yaoica to mi sie zrobilo dziwnie ^^ facet + facet + kolba kukurydzy... to tak btw. taaa iem co to...ale nie widzialm tego z kukurydza XD hmm....tia shounen aie sa lepsze ale raz na jakis czas mozna yaoica sobie ogladnac cio ne? whee no w sumie... ale XD Gravitek rlz =^^= yeap, to ja sie bede zmywac teges... nyu! YUKI!!!! heart whee nyuu....tyo tobie tez zycze sweet dreams ^^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|