|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:14 pm
Sayokun Akiko Tamashii Sayokun eek ... ok sweatdrop ide chyba lepiej spac sweatdrop chyba ze potzrebujecie faceta do towarzystwa to jeszcze chwile przesiedze wink XD no to sie przebieraj w pizamke i wskakuj do lozka * wchodzi pod kocyk ....wynusza swoja glowke z pod koldry* Ibris choc ^_^ tak lepiej wink i tak jeszcze nie ide spac bo musze cos dokonczyc sweatdrop jeszcze chwile z wami posiedze 3nodding whee posiedzisz? chyba polezysz * lapie go za reke i mocnym pociagnieciem zaciaga go na lozko* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:14 pm
Ibris Akiko Tamashii Sayokun eek ... ok sweatdrop ide chyba lepiej spac sweatdrop chyba ze potzrebujecie faceta do towarzystwa to jeszcze chwile przesiedze wink XD no to sie przebieraj w pizamke i wskakuj do lozka * wchodzi pod kocyk ....wynusza swoja glowke z pod koldry* Ibris choc ^_^ XD kaciaaa! *pakuje sie pod kocyk Aki z wyszczerzem na ustach* cieplo cieplo ^___^ Sayo, mozesz nam yaoice poczytac ;P z yaoi mam tylko jeden film, nie przetlumaczony, nie obejrzany, nie skasowany bo na tej samej plytce co cowboy bebop XD i nie mam zamiaru nawet sprawdzac czy zyje nawet na liscie mang do wymiany ktos chce sie wymienic?? go nie ma XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:16 pm
Sayokun Ibris Akiko Tamashii Sayokun eek ... ok sweatdrop ide chyba lepiej spac sweatdrop chyba ze potzrebujecie faceta do towarzystwa to jeszcze chwile przesiedze wink XD no to sie przebieraj w pizamke i wskakuj do lozka * wchodzi pod kocyk ....wynusza swoja glowke z pod koldry* Ibris choc ^_^ XD kaciaaa! *pakuje sie pod kocyk Aki z wyszczerzem na ustach* cieplo cieplo ^___^ Sayo, mozesz nam yaoice poczytac ;P z yaoi mam tylko jeden film, nie przetlumaczony, nie obejrzany, nie skasowany bo na tej samej plytce co cowboy bebop XD i nie mam zamiaru nawet sprawdzac czy zyje nawet z listy mang do wymiany ktos chce sie wymienic?? go nie ma XD a cio to za yaoi? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:17 pm
Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii Sayokun eek ... ok sweatdrop ide chyba lepiej spac sweatdrop chyba ze potzrebujecie faceta do towarzystwa to jeszcze chwile przesiedze wink XD no to sie przebieraj w pizamke i wskakuj do lozka * wchodzi pod kocyk ....wynusza swoja glowke z pod koldry* Ibris choc ^_^ tak lepiej wink i tak jeszcze nie ide spac bo musze cos dokonczyc sweatdrop jeszcze chwile z wami posiedze 3nodding whee posiedzisz? chyba polezysz * lapie go za reke i mocnym pociagnieciem zaciaga go na lozko* ^^ eek xd redface z diema pieknymi paniami w luzku ciekawe co by rodzice powiedzieli XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:17 pm
Akiko Tamashii Sayokun z yaoi mam tylko jeden film, nie przetlumaczony, nie obejrzany, nie skasowany bo na tej samej plytce co cowboy bebop XD i nie mam zamiaru nawet sprawdzac czy zyje nawet z listy mang do wymiany ktos chce sie wymienic?? go nie ma XD a cio to za yaoi? whee sprawdzam......................................... znalazlem "LEVEL C"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:18 pm
Sayokun Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii Sayokun eek ... ok sweatdrop ide chyba lepiej spac sweatdrop chyba ze potzrebujecie faceta do towarzystwa to jeszcze chwile przesiedze wink XD no to sie przebieraj w pizamke i wskakuj do lozka * wchodzi pod kocyk ....wynusza swoja glowke z pod koldry* Ibris choc ^_^ tak lepiej wink i tak jeszcze nie ide spac bo musze cos dokonczyc sweatdrop jeszcze chwile z wami posiedze 3nodding whee posiedzisz? chyba polezysz * lapie go za reke i mocnym pociagnieciem zaciaga go na lozko* ^^ eek xd redface z diema pieknymi paniami w luzku ciekawe co by rodzice powiedzieli XDD xd ale tu nie ma rodzicow....to jest nasz rajj!!!! *wybucha spiechem XD poczym popija winko* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:19 pm
Sayokun Akiko Tamashii Sayokun z yaoi mam tylko jeden film, nie przetlumaczony, nie obejrzany, nie skasowany bo na tej samej plytce co cowboy bebop XD i nie mam zamiaru nawet sprawdzac czy zyje nawet z listy mang do wymiany ktos chce sie wymienic?? go nie ma XD a cio to za yaoi? whee sprawdzam......................................... znalazlem "LEVEL C" eek laaa chcialabym to widziec -^__^-...widzialam tylko troche mangi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:21 pm
ciekajcie...ja ide zrobic sobie lozko i przebrac sie w pizame w realu ^^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:22 pm
Akiko Tamashii xd ale tu nie ma rodzicow....to jest nasz rajj!!!! *wybucha spiechem XD poczym popija winko* whee redface redface redface redface raaaaaaaaajjjjj whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:23 pm
Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii Sayokun z yaoi mam tylko jeden film, nie przetlumaczony, nie obejrzany, nie skasowany bo na tej samej plytce co cowboy bebop XD i nie mam zamiaru nawet sprawdzac czy zyje nawet z listy mang do wymiany ktos chce sie wymienic?? go nie ma XD a cio to za yaoi? whee sprawdzam......................................... znalazlem "LEVEL C" eek laaa chcialabym to widziec -^__^-...widzialam tylko troche mangi whee -___- jak kumpeli zostalo troche miejsca na plytce to moga dograc cos innego A NIE YAOI gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:25 pm
Join Request From: Miho_14 Joining Reason: ...emmm.............
no ta to chyba lekko przesadza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:25 pm
ja bede musiala zaraz isc vv' tata juz mnie sciga... a tak mi dobrze *wchodzi znow pod koc z wilgotnymi wlosami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:28 pm
Sayokun Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii Sayokun z yaoi mam tylko jeden film, nie przetlumaczony, nie obejrzany, nie skasowany bo na tej samej plytce co cowboy bebop XD i nie mam zamiaru nawet sprawdzac czy zyje nawet z listy mang do wymiany ktos chce sie wymienic?? go nie ma XD a cio to za yaoi? whee sprawdzam......................................... znalazlem "LEVEL C" eek laaa chcialabym to widziec -^__^-...widzialam tylko troche mangi whee -___- jak kumpeli zostalo troche miejsca na plytce to moga dograc cos innego A NIE YAOI gonk xd no co ty......tak sie robi....zaraza sie tak XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:28 pm
Kukus Join Request From: Miho_14 Joining Reason: ...emmm.............
no ta to chyba lekko przesadza xp eek miho eek eek eek chcesz jej nr. gg XD czy mam wlasnorecznie uzmyslowic jej ze powinna sie przenbiesc do podstawowki xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:30 pm
Akiko Tamashii -___- jak kumpeli zostalo troche miejsca na plytce to moga dograc cos innego A NIE YAOI gonk xd no co ty......tak sie robi....zaraza sie tak XD niby czym??? nawet nie probowalem tego ogladac a ona doradzala ze moge ale bede mial odruchy wymiotne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|