|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:56 pm
Akiko Tamashii *patrzy smutna na niegio* ....mezczyzni juz tacy sa....pobawia sie zabawka a jak sie znudzi....zostawiaja gonk 'przytula' nie wszyscy... sweatdrop O__O na powaznie.. ale... jak... sweatdrop bedzie dobrze sweatdrop moze to tylko chwilowe przejscia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:57 pm
w moim pytaniu zawarte bylo pytanie, czy wszystko okej ^^' [ale gramatyczne zdanie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:59 pm
Sayokun Akiko Tamashii *patrzy smutna na niegio* ....mezczyzni juz tacy sa....pobawia sie zabawka a jak sie znudzi....zostawiaja gonk 'przytula' nie wszyscy... sweatdrop O__O na powaznie.. ale... jak... sweatdrop bedzie dobrze sweatdrop moze to tylko chwilowe przejscia sweatdrop *czuje sie niezrecznie w takiej sytuacji........odsuwa sie od niego i idzie do kuchni* em.......nie wiem................ide po cos slodniego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:00 pm
Ibris w moim pytaniu zawarte bylo pytanie, czy wszystko okej ^^' [ale gramatyczne zdanie] chyba tak ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:00 pm
Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii *patrzy smutna na niegio* ....mezczyzni juz tacy sa....pobawia sie zabawka a jak sie znudzi....zostawiaja gonk 'przytula' nie wszyscy... sweatdrop O__O na powaznie.. ale... jak... sweatdrop bedzie dobrze sweatdrop moze to tylko chwilowe przejscia sweatdrop *czuje sie niezrecznie w takiej sytuacji........odsuwa sie od niego i idzie do kuchni* em.......nie wiem................ide po cos slodniego... gonk nie wiem co sie dzieje chyba jestem juz zbyt spiacy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:02 pm
skarbie, zjedz czekolade albo kisiel XDD zawsze pomaga. ja zaluje, ze nie mam, tez by mi sie przydala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:03 pm
Sayokun Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii *patrzy smutna na niegio* ....mezczyzni juz tacy sa....pobawia sie zabawka a jak sie znudzi....zostawiaja gonk 'przytula' nie wszyscy... sweatdrop O__O na powaznie.. ale... jak... sweatdrop bedzie dobrze sweatdrop moze to tylko chwilowe przejscia sweatdrop *czuje sie niezrecznie w takiej sytuacji........odsuwa sie od niego i idzie do kuchni* em.......nie wiem................ide po cos slodniego... gonk nie wiem co sie dzieje chyba jestem juz zbyt spiacy sweatdrop em...nic sie nie dzieje *smutny usmieszek* ...kto chce czekolade....mleczna, z orzechami laskowymi albo...biala....albo Rafaello albo KitKeta albo Laiona whee ?? *niesie te wszystkie slodycze na lozko i wyciaga z pod lozka butelke winka ^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:05 pm
Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii *patrzy smutna na niegio* ....mezczyzni juz tacy sa....pobawia sie zabawka a jak sie znudzi....zostawiaja gonk 'przytula' nie wszyscy... sweatdrop O__O na powaznie.. ale... jak... sweatdrop bedzie dobrze sweatdrop moze to tylko chwilowe przejscia sweatdrop *czuje sie niezrecznie w takiej sytuacji........odsuwa sie od niego i idzie do kuchni* em.......nie wiem................ide po cos slodniego... gonk nie wiem co sie dzieje chyba jestem juz zbyt spiacy sweatdrop em...nic sie nie dzieje *smutny usmieszek* ...kto chce czekolade....mleczna, z orzechami laskowymi albo...biala....albo Rafaello albo KitKeta albo Laiona whee ?? *niesie te wszystkie slodycze na lozko i wyciaga z pod lozka butelke winka ^__^ eek ... ok sweatdrop ide chyba lepiej spac sweatdrop chyba ze potzrebujecie faceta do towarzystwa to jeszcze chwile przesiedze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:05 pm
Akiko Tamashii em...nic sie nie dzieje *smutny usmieszek* ...kto chce czekolade....mleczna, z orzechami laskowymi albo...biala....albo Rafaello albo KitKeta albo Laiona whee ?? *niesie te wszystkie slodycze na lozko i wyciaga z pod lozka butelke winka ^__^ *dorzuca orzeszki i bierze herbatke* to moze male pidzama party? ^^ moje owce na polarowych spodenkach beda zachwycone.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:07 pm
Sayokun eek ... ok sweatdrop ide chyba lepiej spac sweatdrop chyba ze potzrebujecie faceta do towarzystwa to jeszcze chwile przesiedze wink XD no to sie przebieraj w pizamke i wskakuj do lozka * wchodzi pod kocyk ....wynusza swoja glowke z pod koldry* Ibris choc ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:09 pm
Akiko Tamashii Sayokun eek ... ok sweatdrop ide chyba lepiej spac sweatdrop chyba ze potzrebujecie faceta do towarzystwa to jeszcze chwile przesiedze wink XD no to sie przebieraj w pizamke i wskakuj do lozka * wchodzi pod kocyk ....wynusza swoja glowke z pod koldry* Ibris choc ^_^ XD kaciaaa! *pakuje sie pod kocyk Aki z wyszczerzem na ustach* cieplo cieplo ^___^ Sayo, mozesz nam yaoice poczytac ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:11 pm
Ibris Akiko Tamashii Sayokun eek ... ok sweatdrop ide chyba lepiej spac sweatdrop chyba ze potzrebujecie faceta do towarzystwa to jeszcze chwile przesiedze wink XD no to sie przebieraj w pizamke i wskakuj do lozka * wchodzi pod kocyk ....wynusza swoja glowke z pod koldry* Ibris choc ^_^ XD kaciaaa! *pakuje sie pod kocyk Aki z wyszczerzem na ustach* cieplo cieplo ^___^ Sayo, mozesz nam yaoice poczytac ;P xd whee ale z charaktycznym glosem (jekami?) kiedy beda robic te fajne rzeczy blaugh xd *cieplo cieplo whee ....zajadajac sie czekolada*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:12 pm
Akiko Tamashii Sayokun eek ... ok sweatdrop ide chyba lepiej spac sweatdrop chyba ze potzrebujecie faceta do towarzystwa to jeszcze chwile przesiedze wink XD no to sie przebieraj w pizamke i wskakuj do lozka * wchodzi pod kocyk ....wynusza swoja glowke z pod koldry* Ibris choc ^_^ tak lepiej wink i tak jeszcze nie ide spac bo musze cos dokonczyc sweatdrop jeszcze chwile z wami posiedze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:13 pm
Say, fajne wdzianko razz i wierze w twoje talenty do onomatopei XDDD
*zaklada czerwone skarpetki z myszka Mickey* jestem metalem, jestem bardzo mroczna o tak xp wink czekajcie tylko wosy wysusze *biegnie do lazienki z suszarka w rekach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|