|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:35 pm
czemu mnie po 2 min wylogowuje z gai automatycznie? vv' ba. nawet krocej niz 2... ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:37 pm
Ibris czemu mnie po 2 min wylogowuje z gai automatycznie? vv' ba. nawet krocej niz 2... >< mnie 2 razy z rzedu wywalilo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:39 pm
mnie juz ktorys tam ^^' jeez... gaia szaleje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:43 pm
Ibris mnie juz ktorys tam ^^' jeez... gaia szaleje. mnie tez blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:45 pm
Ibris mnie juz ktorys tam ^^' jeez... gaia szaleje. Back to reality , Gaia tak zawsze xd Witam wszystkich , nistety na krooootko. A wlasnie Ibris - wiesz , z takim wishlistem to zachecasz ludzi do czegos zgola przeciwnego niz fundowanie ubran wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:49 pm
uprzedze cie.. tak znowu nas wylogowalo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No tak - jak zwykle , ani be , ani me , ani nawet pocaluj nas w dupe... No coz - czas mnie goni , Dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 No tak - jak zwykle , ani be , ani me , ani nawet pocaluj nas w dupe... No coz - czas mnie goni , Dobranoc. oyasumi ja tez ide 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:50 pm
Point.Zer0 Ibris mnie juz ktorys tam ^^' jeez... gaia szaleje. Back to reality , Gaia tak zawsze xd Witam wszystkich , nistety na krooootko. A wlasnie Ibris - wiesz , z takim wishlistem to zachecasz ludzi do czegos zgola przeciwnego niz fundowanie ubran wink xd i znowu mnie Gaia wywalila... * siada zla i jednoczesnie przygnebiona na parapecie i parzy przez okno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Ibris mnie juz ktorys tam ^^' jeez... gaia szaleje. Back to reality , Gaia tak zawsze xd Witam wszystkich , nistety na krooootko. A wlasnie Ibris - wiesz , z takim wishlistem to zachecasz ludzi do czegos zgola przeciwnego niz fundowanie ubran wink xd hej Zero ^^ wiesz no... jakbym sie ubrala jak cebula to wtedy inni by nawet nie zwracali uwagi na wishlista razz to jest chłyt materkingowy, czy tam reklamowy XD nie marudz. jeszcze mnie szlag nie trafil z logowaniem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Point.Zer0 Ibris mnie juz ktorys tam ^^' jeez... gaia szaleje. Back to reality , Gaia tak zawsze xd Witam wszystkich , nistety na krooootko. A wlasnie Ibris - wiesz , z takim wishlistem to zachecasz ludzi do czegos zgola przeciwnego niz fundowanie ubran wink xd i znowu mnie Gaia wywalila... * siada zla i jednoczesnie przygnebiona na parapecie i parzy przez okno* patrzy a zer0 i na aki O__O cos sie stalo ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wzdycha* pa pa chlopcy :s
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:52 pm
to ktos w koncu zostal? ^^' [bye bye do idacych]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:53 pm
Sayokun Akiko Tamashii Point.Zer0 Ibris mnie juz ktorys tam ^^' jeez... gaia szaleje. Back to reality , Gaia tak zawsze xd Witam wszystkich , nistety na krooootko. A wlasnie Ibris - wiesz , z takim wishlistem to zachecasz ludzi do czegos zgola przeciwnego niz fundowanie ubran wink xd i znowu mnie Gaia wywalila... * siada zla i jednoczesnie przygnebiona na parapecie i parzy przez okno* patrzy a zer0 i na aki O__O cos sie stalo ???? *patrzy smutna na niegio* ....mezczyzni juz tacy sa....pobawia sie zabawka a jak sie znudzi....zostawiaja gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|