|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:11 am
Ozzwald Rynn the Vampire Ozzwald Witam wszystkich... biggrin Ozz! Jaki ty jesteś elegancki! Uu.. *przytul* xd Heh, no nadal jestem chora, biorę antybiotyki..jeszcze ponad tydzień, i "rekonwalescencja" bo jestem słaba jak mucha pacnięta packą... =='' *przytula* a ty jak zwykle uroczo wyglądasz ty jesteś jakiś podejrzany dziś... wszystkim samicom prawisz komplementy i jesteś bardzo uprzejmy... czym ci przyjebali w czerep?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:11 am
ja dopiero co przyszedłem a ty już lecisz crying no cóż... paa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Kukus ty jesteś jakiś podejrzany dziś... wszystkim samicom prawisz komplementy i jesteś bardzo uprzejmy... czym ci przyjebali w czerep? może poprostu dojrzałem... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus Ozzwald Witam wszystkich... biggrin jutro rozgrywka w szachy bedzie, mon senior a o co chodzi ? sweatdrop o to że będziemy przycinać w szachy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki Ozz, jesteś słodki 3nodding *tul*
Strasznie masz zpixelkowaną tą reklamę questa Del sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:14 am
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Witam wszystkich... biggrin jutro rozgrywka w szachy bedzie, mon senior a o co chodzi ? sweatdrop o to że będziemy przycinać w szachy my..,? znaczy się ja i ty ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:15 am
Ozzwald Kukus ty jesteś jakiś podejrzany dziś... wszystkim samicom prawisz komplementy i jesteś bardzo uprzejmy... czym ci przyjebali w czerep? może poprostu dojrzałem... wink ] a możliwe... możliwe... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:16 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Witam wszystkich... biggrin jutro rozgrywka w szachy bedzie, mon senior a o co chodzi ? sweatdrop o to że będziemy przycinać w szachy my..,? znaczy się ja i ty ? xd no z tego co pamiętam to jest to gra dwuosobowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:17 am
Kukus no z tego co pamiętam to jest to gra dwuosobowa a gdzie bedziemy grać w necie czy mam do ciebie z szachownicą przyjechać ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:18 am
Ozzwald ja dopiero co przyszedłem a ty już lecisz crying no cóż... paa in do mino ozz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus no z tego co pamiętam to jest to gra dwuosobowa a gdzie bedziemy grać w necie czy mam do ciebie z szachownicą przyjechać ? przyjedź z szachownicą... albo ja do ciebie poczłapię... sie zobaczy jaki będę miał jutro stan mobilności
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney Ozzwald ja dopiero co przyszedłem a ty już lecisz crying no cóż... paa in do mino ozz biggrin Serdecznie pana witam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:19 am
Suney Ozzwald ja dopiero co przyszedłem a ty już lecisz crying no cóż... paa in do mino ozz biggrin witam wszystkich whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:19 am
Ozzwald Suney Ozzwald ja dopiero co przyszedłem a ty już lecisz crying no cóż... paa in do mino ozz biggrin Serdecznie pana witam biggrin jak ta interesy 3nodding ?????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|