|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:10 pm
Ja- Yosei ...Ahoj! ...o - Opcy - my się chyba nie znamy... ...miło mi ...nazywam się RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN i jestem Pełno Metalowym Alchemikiem... ...do tego posiadam Atest Ninja... ninja ...no i do tego zwalczem Witche... ...zresztą - za dużo by tu wymieniać... ...no i do tego jestem skromny... ...w każdym razie - miło poznać (ale bedzie jak my sie juz znamy tylko zmieniłeś nicka xd ) ...no czesc .. bardzo mi milo... co ja moge o sobie powiedziec... ja mam atest ignoranta 1szego stopnia... a tak na serio to -studiuje sobie w bielsku.. -powinienem pisac prace -nie pisze jej -ogolnie sie obijam a jezeli chodzi o fullmetala to wlasnie jestem w trakcie ogladania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:10 pm
Lethiel Sayokun Lethiel lol .. O.o .. ja mam : wyjasnij przytczyny popularności literatury fantsy na swiecie w ostatnich latach blaugh taaa xp chcialbym taki temat gonk jak wiesz egzaminuje nas nauczycielka ze szkoly a nasza przed matura zaznaczyla zebysmy nic nie wybierali z fantasy dla wlasnego dobra bo ona tego gatunku literatury nienawidzi crying przeciesh nie moga nas egzaminowac nauczyciele ktooshy nas uczą stare .. a po za tym ocena nie powinna zaleshec od gustu nauczyciela stressed wiem ale powiedz jej to crying egzaminuja nas 3 osoby - nasza nauczycielka, inny nauczyciel ze szkoly, nauczycielka z poza szkoly sweatdrop tak nam tlumaczono 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:12 pm
Lethiel xd .. ale ty nie jestes upierdliwy blaugh chociash.. niom.. dusho pishesh blaugh xd wink taa sei i ciri sie juz nie odzywaja kari nie wiem bo musi sie uczyc wiec nie pisze rynn ma wciaz status ze jest zla wiec tez nie pisze... ludzie maja mnie dosc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:12 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel lol .. O.o .. ja mam : wyjasnij przytczyny popularności literatury fantsy na swiecie w ostatnich latach blaugh taaa xp chcialbym taki temat gonk jak wiesz egzaminuje nas nauczycielka ze szkoly a nasza przed matura zaznaczyla zebysmy nic nie wybierali z fantasy dla wlasnego dobra bo ona tego gatunku literatury nienawidzi crying przeciesh nie moga nas egzaminowac nauczyciele ktooshy nas uczą stare .. a po za tym ocena nie powinna zaleshec od gustu nauczyciela stressed wiem ale powiedz jej to crying egzaminuja nas 3 osoby - nasza nauczycielka, inny nauczyciel ze szkoly, nauczycielka z poza szkoly sweatdrop tak nam tlumaczono 3nodding O.o ... ale... tak przeciesh nie wolno gonk nam moowili ze nauczyciele ze szkoly nie moga oceniacz swoich ucznioow.. bo wtedy ocena nie byla by obiektywna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:14 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel xd .. ale ty nie jestes upierdliwy blaugh chociash.. niom.. dusho pishesh blaugh xd wink taa sei i ciri sie juz nie odzywaja kari nie wiem bo musi sie uczyc wiec nie pisze rynn ma wciaz status ze jest zla wiec tez nie pisze... ludzie maja mnie dosc crying O.o ... opanooj siem *potrząs* nikt nie ma cie dosc .. moze poprostu nie maja nastroju na rozmowe ?? sweatdrop *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o ... ale... tak przeciesh nie wolno gonk nam moowili ze nauczyciele ze szkoly nie moga oceniacz swoich ucznioow.. bo wtedy ocena nie byla by obiektywna sweatdrop na maturze zewnetrznej czyli pisemnej tak jest ale na wewnetrzej czyli ustnej oni oceniaja ale pod kontrola dwuch innych nauczycieli sweatdrop tak wymyslila cke stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:15 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:15 pm
...o-o-o! ...człowiek, który ogląda Full Metala! ...nie ma to jak inteligentne towarzystwo... smile ...Na którym jesteś odcinku? ...ja aktualnie obejrzałem do 8 i wiecej nie mam niestety sad ...bo prgoramy p2p ma mtylko od 22:30 do 10:30 rano i ze sciaganiem jest trudno... stressed ...ale to anime jest boskie! ...a brat mi mówi, ze jestem podobny do Edwarda... sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:16 pm
Ja- Yosei ...o-o-o! ...człowiek, który ogląda Full Metala! ...nie ma to jak inteligentne towarzystwo... smile ...Na którym jesteś odcinku? ...ja aktualnie obejrzałem do 8 i wiecej nie mam niestety sad ...bo prgoramy p2p ma mtylko od 22:30 do 10:30 rano i ze sciaganiem jest trudno... stressed ...ale to anime jest boskie! ...a brat mi mówi, ze jestem podobny do Edwarda... sweatdrop ... ja oglądalam pierwsze 3 odcinki.. ale jakos dawno... Yume mial na plytce i pokazal blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:17 pm
Lethiel Sayokun Lethiel xd .. ale ty nie jestes upierdliwy blaugh chociash.. niom.. dusho pishesh blaugh xd wink taa sei i ciri sie juz nie odzywaja kari nie wiem bo musi sie uczyc wiec nie pisze rynn ma wciaz status ze jest zla wiec tez nie pisze... ludzie maja mnie dosc crying O.o ... opanooj siem *potrząs* nikt nie ma cie dosc .. moze poprostu nie maja nastroju na rozmowe ?? sweatdrop *przytul* chyba znowu sie zamkne w sobie i bede w szkole siedzial z boku na lawce i sie nie odzywal jak to robilem przez pierwszych 8 lat kiedy bylem najmlodszym i wciaz gnebionym przez innych uczniow... crying chociaz... ludzie sie zmieniaja teraz bym tego nie wytrzymal xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:18 pm
Sayokun chyba znowu sie zamkne w sobie i bede w szkole siedzial z boku na lawce i sie nie odzywal jak to robilem przez pierwszych 8 lat kiedy bylem najmlodszym i wciaz gnebionym przez innych uczniow... crying chociaz... ludzie sie zmieniaja teraz bym tego nie wytrzymal xp xd argh.. tylko sprooboj mi sie tu zamykac w sobie xd xd xd *fireballek w pogotowiu* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:19 pm
Lethiel Sayokun chyba znowu sie zamkne w sobie i bede w szkole siedzial z boku na lawce i sie nie odzywal jak to robilem przez pierwszych 8 lat kiedy bylem najmlodszym i wciaz gnebionym przez innych uczniow... crying chociaz... ludzie sie zmieniaja teraz bym tego nie wytrzymal xp xd argh.. tylko sprooboj mi sie tu zamykac w sobie xd xd xd *fireballek w pogotowiu* twisted .........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:20 pm
ej ja popieram, nie piszcie tak duzo, bo tez nie nadazam *bawi sie w photoshopie*
to jest chamskie. mam 37.4, katar i kaszel. i chodze do szkoly ha ha haa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|